Home / Horoskop / “As mish, as peshk” këto shenjat janë aq konfuze sa ngatërrohen me këmbët e tyre

“As mish, as peshk” këto shenjat janë aq konfuze sa ngatërrohen me këmbët e tyre

Ekzistojnë disa njerëz që pavarësisht qëllimeve të mira gjithmonë japin mesazhe të gabuara dhe i ngatërrojnë ata që i rrethojnë. Sipas shenjës së horoskopit këto 6 shenja janë më konfuzet:

1.Peshorja

Shumica e peshoreve janë të pavendosura. Prandaj, kur bëhet fjalë për sinjale të ngatërruara, ata plotësisht e sundojnë atë territor. Shumica e Peshoreve janë shpirtra të humbur. Ata që janë të lindur nën këtë shenjë janë shumë të hutuar për shumicën e gjërave në jetë dhe nuk mund të arrijnë kurrë në një përfundim.

2.Ujori

3.Akrepi

Akrepat janë shumë të ngjashëm me Ujorët, por jo dhe aq keq kur është fjala për dërgimin e sinjaleve të ngatërruara. Arsyeja për këtë është se ata janë të fshehtë nga natyra, kështu që ata zbulojnë shumë pak. Akrepat janë jashtëzakonisht të pasionuar, kështu që sapo kuptojnë se çfarë duan, atëherë ata zbuten dhe qetësohen. Pastaj ta bëjnë sërish jetën të vështirë.

4.Binjakët

Binjakët janë gjithashtu shumë të famshëm në dërgimin e mesazheve të ngatërruara, për faj të personalitetit të tyre binjak i cili nuk di se çfarë do. Ndërkohë që një pjesë e tyre mund t’ju pëlqejë, një pjesë tjetër mund t’ua shpifë. Nuk është gjë e mirë kur e dëgjon, por ç’e do që është e vërtetë. Duke qenë se luftojnë me veten, kjo shkakton ngatërrimin dhe dërgojnë sinjale të gabuara. Dhe në fund në vend që ti urreni, do të ndiheni keq për ta.

5.Gaforrja

Gaforret janë të kujdesshme dhe romantike, por gjithashtu kanë një mënyrë të vështirë për të komunikuar. Ato mund të jenë të vetëdijshëm për atë që duan, por nuk janë të sigurta se si ta shprehin atë. Është vërtet e trishtuar në disa mënyra, sepse Gaforrja mund të humbasë shumë mundësi në dashuri, sepse nuk mund të komunikojë tamam me njerëzit që do dhe ata nga ana tjetër as ata nuk arrijnë ti kuptojnë mesazhet e përziera që Gaforret dërgojnë.

6.Shigjetari

Sinjalet e përziera të Shigjetarit janë gjithashtu torturuese. Problemi me Shigjetarin është se ata janë të pakujdesshëm dhe nuk mendohen para se të veprojnë. Të lindurit nën këtë shenjë gëzojnë lirinë e tyre dhe duan të udhëtojnë, prandaj ju mund të dilni me ta, me mendimin se keni të njëjtat pasione. Por, papritmas do të merrni një mesazh nga ata befasishmit se kanë vendosur të shkojnë në Afrikë për nja 2 javë. Nuk do të thotë se vërtet duan t’ju lëndojnë, sepse ata kështu janë, të papritur… Por ju tashmë e keni marrë sinjalin e tyre të gabuar.

About admin

Check Also

Horoskopi për datën 26 tetor nga Russell Grant

Dashi Dallimet midis jush dhe një miku duhet bërë me kujdes. Ka disa gjëra që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *