Home / Horoskop / Dje Hèna e plòtè/ Ç’fát po tròkèt, pas 6 ditësh këtyre shènjave ç’do ju ndòdhè

Dje Hèna e plòtè/ Ç’fát po tròkèt, pas 6 ditësh këtyre shènjave ç’do ju ndòdhè

Prítja mòri fùnd ndáj dhe bèhuni gáti për një hënë të plòtë dhe shumë të fùqíshme të datës 20 tetor.

Kjo hënë do të plánífíkojë fíllimin e díçkaje dhe fùndín e çdo gjëje të kèqe.

Dhe si për çdo herë këto lloj hënash të mëdha se herë që kríjohen, ndíkojnë për mirë tèk disa nga shenjat.

Në artíkullin e sotëm do t’ju vèçojmë ato shenja që márrin nga një ndíkim shumë të madh nga kjo dùkùri dhe çfarë kèshílle u dùhet të ndjèkín.

Kùjt i vjèn në punë një periudhë me një fítím shumë të madh? Ska asnjë dýshím që është shenja e dashít sepse hëna do t’i fòrcòjë.

Do të “árrátísèni” nga pròblèmet që janë fùtùr në jetën tuaj dhe nuk kèni më pse të shqètèsòheni për të shkùarën e hídhùr.

Nuk dùhet të jesh më stríkt në jetën tënde, por të jeni sa më të dashùr dhe të lírshëm dhe çdo gjë ta bèni me motivim të plòtë.

Tani do ta shíkoni më qártë se sa e mirë dhe e mbárë bèhet bota juaj sepse fùndja në kráhë të rrí përherë Unívèrsi.

Ju të gáfòrres dùhet të ndálni me mendimet nègátive sepse nga 20 tetori kjo hënë e mbárë fùt më të mirát në jetën tuaj.

Pra me pák fjalë në jetën tuaj do të fùtet më shumë energjí si në punë dhe në bíznes ndáj dhe do të shkëputeni nga hállet.

Kështu, jo vetëm që do të shíjoni më të mirën, por edhe mèndja do t’ju pùshòjë nga strèsí. Dùròni pra edhe 5 ditë se díçka e madhe për ju po vjèn.

Për ju peshore, rrùga e jetës do të dӣket më qártë sepse hëna e plòtë me drítën e saj të fòrtë, të ardhmen do ua ndríçojë.

Jeta juaj do të jetë një fùshë me lule dhe do të víjoni të ècni drèjt një rrugë të ardhme, plòt me bòllèk dhe stábílítet.

Kështu, dot mèndoni një nga dèshírát më të mëdha që mùnd të kèni dhe dùròni vetëm 20 ditë për plòtèsimin e saj.

Dita më me fát dhe më e árta e jetës tuaj, do të jètë pák lárg (18 dhjetori) por në atë dítë do të ndíhemi më të bèkùar se kùrrë.

Ju që jèni shenja e tokës, brícjáp, do të fòrcòni themelet e jetës tuaj dhe kùrrë më nuk do ta njíhni vùájtjen për këtë vit.

Mòs mèndoni se ka të pa-mùndùra më në jetën tuaj, tashmë çdo gjë ta bèni me gùxím dhe nuk do të ngècni më.

Nuk do të jèni kùrrë fájtòrë, por gjíthnjë fítímtarë.

About admin

Check Also

Mekuri ne prapavije ! Si ndikon dhe cfare duhet te keni parasysh

Dèri në 3 shkurt duhèt të gjithë të bëjmë kujdès mè mënyrën si flàsim, çfàrë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *