Home / Uncategorized / Sapo doli!/ Ndryshime të mëdha në jetë, ja ç’do ju ndodhë pas datës 10 nëntor

Sapo doli!/ Ndryshime të mëdha në jetë, ja ç’do ju ndodhë pas datës 10 nëntor

Një nga kèshíllat më të mèdhá të yjeve për këto kohë është që ju t’i trègòni sa më shumë kùjdès me trùpin tuaj.

Këtu fùtèn kèshílla si të kòntròlloni shèndètin, apo të kèni në kòntròll kilet tuaja për të mòs u shèndòshur sepse plázhi tashmë ka fílluar.

Për dísa nga shenjat thùhet se është mirë që vèmèndja më e madhe të trègòhet në pjesën e lèkève dhe në márrdhèniet me fámíljarèt.

Njè pròblèmátike e thèksùar për dáshèt, ne sqárimet me te tjeret dhe ne çift sídomòs per çèshtje báshkèpùnimesh apo márrèdhèniesh.

Do ju nxjèrrín nga plánifíkímet ekònòmíke dhe rikthíme ne dèbáte me kùndèrshtáret.

Mòre dèmá, nga 10 deri më 16 nentor mùnd të bèni gábíme te pa-fálshmè dhe mùnd te hùmbni shumë gjèra me vlèrë.

Duhet te vèpròni sa më shpèjt pasi jeni fùtùr ne nje periudhe kur ríkthèhèn edhe gábímèt e se kaluares per te zgjídhùr.

Kùjdès të madhe binjakët sepse për ju shíhèn pròblème me punen dhe shèndètin.

Tani asgje nuk e ndál rènièn e lire nè drèjtim te se panjòhùres dhe hùmbjès se kontrollit.

Prísní nje moment të dytë per te bèrè sqáríme ne pune apo invèstíme e blèrjè.

Nje çèshtje e vèshtíre për gaforèt ríkthèhet ne jeten tuaj sèntímèntále ku ndèrlikòn çdo gje qe kèni arrítùr deri tani.

Kárríerá rrèzíkòn se shumti ne fùnd te nentorit ku çdo gje mùnd te rròkùllisèt më pòshtè.

Lùanë, plánet tuaja te fshèhtá do zbùlohèn dhe do pèrdòren nga kùndèrshtáret te cilet do ju çòjne drejt gjýkímève dhe pádítjève te fòrtá.

Të líndùr vírgjèrèshë, do të kèni vèshtírèsi ne tákíme dhe ne çèshtje qe káne te bèjnè me plánet e udhetimet.

Vònèsát do bèjnè te ndèrlíkòhet edhe jeta pèrsònale dhe ajo ekònòmíke ne fùnd te muajit.

Do ju pèngòjne ne nje mènýre te tille qe vèshtíre se e pástròni dot rrugen.

Mbáni në kùjtèsën tuaj ju peshore se ne çèshtje që hýn lèkù në mes, do kèni ngrítjè dhe do ndèrmèrni hápa ne kárríere si ásnjèhere tjeter.

Kèni mùndèsíne te rrègùlloni gábímèt e se káluárès per t’i bèrè qèjfin vètès.

Ju, njerèzít akrèp, do pèrfítoni nga gábímèt e te tjereve dhe mègjíthèse.

Mèrkùri i kùndèrt ne shenjen tùaj ju ftòn tashme te kòntròlloni lòjen dhe dòmínáncát.

Nje mùndèsi e mire kjo e tánishmjá që ju shígjètarèt, qe te mblídhní fòrcát dhe te rrègùllòni çèshtjet qe ju pènálizòjne lígjèrisht apo ne lídhjè me punen.

Kùjdès me shèndètin apo tákímet e fshèhtá ne pèrgjíthesi.

Per mòmèntin për shenjën e bricjapit, dùkèt sikùr nuk ju prèk drejte per drejte.

Mèrkùri i kùndèrt, por bèhùni gáti te pèrbálleni ne fùnd te muajit dhe te zbùlòni prápáskènat qe ju káne vèshtíresùar jeten.

Njèrèzít më me fát të vitit, ujorèt po pèrgátitèni per nje epòkè te re nen ndíkímín e henes se re ne Peshore.

Do mèrrni nje frýmè-márrje ne dáshùri dhe ne árgètim duke lènè pas punet e vèshtíra dhe pèngèsát.

Peshq, nje kùndèrshtim nga Mèrkùri i kùndèrt ne Akrèp ju nxjèrr pak me te èkspòzuar ndáj gábímève tuaja dhe mùndèsísht si shenje e lèvízshme dhe e ndjèshmè ju duhet pak me shùme pèrvòje e vèshtírè.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *