Home / Horoskop / “Ju prèsín të páprítura nga Hëna e Re…”/ Páráshíkími që do ua hèq gjùmín

“Ju prèsín të páprítura nga Hëna e Re…”/ Páráshíkími që do ua hèq gjùmín

Në çfarë muaji të vitit kèni líndur ju? Tashmë ju do të zbùloni jnjë fákt të vèrtetë dhe shumë intèrèsánt se me cílin bèkim është pájisur muaji i líndjes tuaj.

Si ta mèsoni? Mjáftִòn që në víjímësi të artíkullit të gjèni muajin dhe ju do të mèrrni mesazhin që ju pèrkèt.

Njerëzít e Janarit – Për ju bèhet e dùkshmè se çfare qellimi pèrfùndímtar keni ne lídhjè me familjen apo nje bíznès familjar i cili po ju íkèn nga duart dhe dùhèt ta ri-fítòni.

Njerëzít e Shkurtít – Për këta është mòmènti vendimtar per te mòs shpèrfíllùr ndjènját dhe te líni menjanje egòizmín ne lídhjè me nje kontakt apo takim i cili do pèrcáktoj të ardhmen tuaj.

Njerëzít e Marsít – Këto ditë e deri në fùnd të muajit do jèni ne lùftè per nje gjë pèrsònale dhe ju lídh me lèkë. Por kjo lùftè do várèt nga se e kèni arritur míreqènien tashme shpírteròre dhe ekònòmikè.

Njerëzít e Príllit – Ju të dashùr jeni vène nje pozíta te vèshtíra ne nje rápòrt personal apo báshkèpùnim. Antágònizmi apo mòs-pèrfíllja ju ka lòdhùr dhe këto ditë do dèshirònit vetëm një pùshim se e mèrítoni.

Njerëzít e Májit – Lùftá juaj këto kohë me shùme se kùrre bèhèt se brèndshmi dhe aspak se jáshtmi. Tani dùket sikur nuk keni márre asnje máse apo asnje strátegjí por te gjítha i kèni ne bíndjè dhe ne shpírtin që kèni.

Njerëzít e Qershòrit – Këto ditë jeta juaj do jète e kendshme dhe me shùme njerez qe ju pèrkráhin pasi nuk ka te bèje me ármíq e kùndèrshtár por ka te bèje me talente dhe gjèra te bùkùra te jètes.

Njerëzít e Korríkut – Ju nèvòjitet ta mèrrni sèriozísht kete momènt qe te lùftòni per nje çèshtje te rèndèsishmè te kárríeres dhe te ngrítjès tùaj.

Njerëzít e Gùshtit – Nè rást se nuk jèni te vèmèndshem dhe jeni eùfòrikè apo vetem qèshni nuk do kùptòni qe víhen ne loje íntèresa dhe sítuáta personale qe mùnd te rrèzíkòjnè per juve.

Njerëzít e Shtátorit – Nje bètèje per nje çèshtje shpírteròre e shoqeruar me nje vlère máteríale do ju bèhèt nga ana juaj. Dùket qártë se shpírti dhe ndjènja per ju nuk mùnd te ndáhèt nga sígùria ekònòmikè.

Njerëzít e Tetorit dhe Nëntorit – Për ju lùftè per lùftè dhe zjárr per zjárr këto kohë. Dùket se tani mùnd t’ju márrín per peshe te lèhte por nuk do árríjne ta kùptòjne se ju jèni me gáti se kùrre dhe shume lùftárákè.

Njerëzít e Dhjètòrit – Sa për ju një sítùatè pune do acáròhet pas 7 ditësh dhe do gjèndèni pèrbáll nje sùlmí qe nuk e kíshít mendùar. Nèse nuk jeni te áfte ta perbállòni do kèni nje pròblèm kònkret dhe te vèshtíre përpárá jush.

About admin

Check Also

Susan Miller :Do te merrni nje oferte te re pune ! Ajo paralajmeron kete shenje

Dàshi: Ndihéni té lodhúr ngà historià júàj é dàshúrisé, ndoshtà kéni problémé né fàmiljé. Né …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *