Home / Horoskop / Dita e BEKUAR: Bëjeni këtë rítùal në 11 Nëntor, do plotësohen dëshirat!

Dita e BEKUAR: Bëjeni këtë rítùal në 11 Nëntor, do plotësohen dëshirat!

Nëntori është gjithmonë një muaj i veçantë sepse përmban bashkimin e numrit 11. Në numerologji, 11 është një numër kryesor, i shoqëruar me hýjnítë dhe zgjímet shpírtèrore.

Kjo mùnd të shihet në numrin 1 të përsëritur dy herë dhe në faktin se kur shtohen shifrat, 1 + 1 na jep 2. Ne jemi një, por gjithnjë jemi të shoqëruar me njerëz që na duan shumë ndáj dhe numri 2 símbòlizon njerëzit e tjerë.

Ne jemi Universi që shprehemi si njerëz. Ne jemi vetëdija që vjen në jetë dhe ndërsa të gjithë kemi mënyrat tona, ne jemi gjithashtu të gjithë krijesa të mrekullueshme të këtij Universi.

Gjatë gjithë muajit nëntor, ne mùnd të shfrýtëzojmë fùqítë më të larta dhe do ta kemi më lehtë të hýjmë në sferat hýjnore.

E dini famën dhe fùqínë e ditës 11 nëntor?

11/11 është ditë e fámshme! Një ditë e veçantë për shumë! Kjo ditë përmban kòdin numerik të 1111 i cili është një numër fùqíe në ástròlogjí dhe gjithashtu një numër engjëllor.

Nëse ka diçka që dëshironi ta bëni realitet ose një dëshirë që dëshironi të bëni, kjo është dita për ta bërë atë! 11 Nëntori është dita juaj për të manifestuar, vendosur qëllime lidhur me botën shpirtërore, por është gjithashtu një ditë jashtëzakonisht e fùqíshme për të hápur zèmrèn tuaj.

Sot në këtë artikull do t’ju tregojmë një një ritual i cili duhet bërë në datën 11 nëntor.

Në fillim merrni një letër të bardhë dhe një stilolaps dhe më pas…

Hapi 1: Filloni të shkruani për 11 minuta për të gjitha gjërat që ju kënaqín zèmrèn dhe ju sjellin gëzim në jetën tuaj.

Kjo mùnd të përfshíjë gjëra që aktualisht ju sjellin gëzim ose gjëra që dëshironi të sillni në jetën tuaj në të ardhmen. Pra, me pak fjalë për 11 minuta rresht, shkruani në letrën e bardhë çdo dëshirë që ka shpirti juaj.

Hapi 2: Rishikoni edhe njëherë atë që keni shkruar dhe nënvizoni ato që dëshironi më shumë t’ju kthehen në realitet sa më shpejt. Këto nënvizime do t’i japin një shenjë Universit për çfarë kërkon më shumë shpirti juaj.

Hapi 3: Pasi t’i keni nënvizuar ato dëshira, vini dorën tek zèmra juaj dhe thoni fjalët si më poshtë:

«Unë besoj tek fòrca e Universit. Unë i kërkoj Universit të më sjell më shumë si kjo energji pozitive në jetën time, duke filluar nga sot. ”

Hapi 4: Tani mbýlli sytë dhe imagjíno se si do të jetë jeta jote kur të bekohesh me të gjithë këtë energji pozitive dhe të mrekullueshme. Imagjínoni veten sikur arrini gjithçka që dëshironi dhe ndjèhuni të gëzuar dhe të lumtur. Imagjínojeni këtë për këtë për 11 minuta.

Hapi 5: Më pas merrni një letër tjetër dhe shkruani ato mesazhe pozitive që shkruhen më poshtë. Ato do të vlejnë si një bètim juaji për Universin:

“Sýními im është të kem energji më të qetë dhe páqësore në jetën time në mënyrë që të ndihem i lidhur me rrugën time drejt Universit.”

“Sýními im është t’i jap vetes leje të ndihem i ri dhe i gëzuar përsëri.”

“Sýními im është të dëgjoj dhe ndèroj íntùitën time në mënyrë që të mùnd të përparoj kárríerën time dhe të sjell më shumë bòllèk”.

“Sýními im është të háp zèmrèn time për një dashuri të re dhe të ndáj kùjtime të reja me një person të mrekullueshëm.”

Hapi 6: Vèndosni duart në pòzícion lùtjèje, falënderoni Universin për ç’ka ju ka sjellë deri më sot në jetën tuaj dhe më pas të dyja letrat vendosini në një vend në shtëpinë tuaj ku vetëm ju mùnd ta dini.

Ashtu siç jeni në pozicionin e lùtjes duhet të thoni:

“Faleminderit Univers për mirësinë në jetën time. Më beko me më shumë energji pozitive dhe më mbáj lárg nga lígësitë. Ëndrrat e mira u bèfshín realitet. Faleminderit Univers!”.

About admin

Check Also

Susan Miller :Do te merrni nje oferte te re pune ! Ajo paralajmeron kete shenje

Dàshi: Ndihéni té lodhúr ngà historià júàj é dàshúrisé, ndoshtà kéni problémé né fàmiljé. Né …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *