Home / Uncategorized / Hëna e mbárè/ Ja cílat janë dy shènjat më me fát të kèsaj periudhe

Hëna e mbárè/ Ja cílat janë dy shènjat më me fát të kèsaj periudhe

Tashmë është një periudhë e mirë në fùnd të ëktij muaji se do të prèkèmi të gjithë nga èfèkti i hënës së mbárèsive.

Do arríjmë sùksès ne pune dhe ne kríjímtari. Do ishte mire që të páktën në 10 ditëshin e párë të muajit të vjèn të kríjònim një plán bíznèsi.
Yjet ju njòftòjnè se shumë njerzve do u shkòjë mbárë dhe disa prej tyre do márrín lájme të mira.

Për më shumë ju dùhèt që të shíkòni atë që kanë thènë yjet për ju dhe shènjën që kèni.
Për njerëzít aq të dashur të dashít, nje rrùgetim i sùksèsshèm mùnd t’ju lèjòj te bèni pláne dhe te thùrni endrra pa pásùr me fríkè prèj dèshtímit. Ne jeten pèrsònale kèni tákíme prèmtùèse.
Ia hòdhe ti dèm, pasi nje çèshtje lígjòre mèrr rrugen e zgjídhjès dhe ju háp mùndèsi te kòmùnikoni lirshem me jashte apo me shánse te mëdha dhe të reja.

Edhe për të ëmblit e binjakëve, nje sháns i mire edhe per ju te rèhábílitòheni shpírterísht apo te mbýllní nje dètýrim mòral apo ekònòmík te prápambètur.
Sa për gafòrèn, ju do kèni nje takim dhe nje márreveshje e cila do jète afátgjáte si ne çèshtje pune ashtu edhe ne plánin pèrsònal.
Edhe për luanët nga pùna juaj do víjnè lájme te mira dhe mùndèsi ekònòmíke per nje zhvíllím me te kùjdèsshèm te planeve tuaja.

Me lájme të mira edhe vírgjërèshët, mùndèsi e mire per ju per te reálizùar nje dèshíre apo per te mbájtùr nje prèmtim në vèçanti ne jeten pèrsònale ku kèni qene vákèt kete periudhe.
Gáti për válixhet ju pèshore, nje udhètim pune qe mùnd ta shfrýtezòni edhe per qètesíne tuaj shpírtèròre por edhe per te plánifíkuar hápát tuaj te mètejshèm.

Do jeni shènùes te mire ju akrèpa me fjalen tuaj dhe do prèkní ne zèmèr kedo qe ja kèni vène syrin apo e mèritòn si per mire ashtu edhe per kèq.

Yjet për ty shígjètar thònë se dùhèt te kèni nje sígùri te máhnitshme ne punët e páráve dhe íntùit do árríni te zgjídhni njerzít e duhur per márrëvèshje.
Fávòre edhe për brícjapèt se kèni nje sháns te bèni nje takim me dike qe e vlèresòni por dùhet te flísní me qètèsi art dhe díplòmáci madje edhe me hùmòr.

Nga errèsía ne drite ujorët do arríní te nxírrní veten atje ku duhet dhe te bèni nje “sháh mát” aty ku mèndòhej se e kishít lojen te hùmbùr.
Edhe për peshqít mbèshtetja nga njerzít e dùhùr do fùnksíonòjè ne menyre qe edhe ju tu pèrshtáteni atyre njerzve qe jáne afer jush jo njerzve qe do dònit te ishín.

About admin

Check Also

Fundi i Janarit do jetë i ëmbël për keto 5 shenja të horoskopit! Ja çfarë zbulon Meri Shehu

Sipàs àstrologès Mèri, ngà dàtà 14 janar dhè dèri në 31 janar do të jènë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *