Home / Horoskop / Dashi i pari, Bricjapi i fundit/ Ky është Horoskopi i detajuar për 6 ditët që po vijnë sipas Merit!

Dashi i pari, Bricjapi i fundit/ Ky është Horoskopi i detajuar për 6 ditët që po vijnë sipas Merit!

Dashi

Durimi juaj do të vihet në provë në marrëd hënien tuaj me një të afërm ose mik. Do të keni tendencën të prishni marrëd hëniet, të injoroni personin në fjalë, ose të jeni shumë të as hpër dhe madje të vr azhdë. Jeta e dashurisë së miqve ose të afërmve do të jetë objekt i bisedave, diskutimeve, ngjarjeve të ndryshme. Kjo javë do të jetë interesante dhe e suksesshme për punën ose biznesin tuaj, veçanërisht nëse punoni me klientë jashtë vendit ku jetoni. Për shumë prej jush, një kontakt i ri profesional

do të hapë një shans për një punë ose biznes më premtues. Kjo do të jetë një javë e mbarë për zhvillimin e kontakteve të reja profesionale, duke kërkuar klientë të rinj ose tregje të reja. Gjatë kësaj jave mund të merrni lajme të pakëndshme në lidhje me një ngjarje në jetën e një personi që njihni, të tilla si: një aks ident, nd arje, di vorc, hu mbje pune, një pr oblem se rioz shën detësor.

Burrat për disa arsye do të jenë të paqëndrueshëm emocionalisht, duke te ntuar të fa jësojnë veten për dësh timet ose zhg ënjimet. Gratë do të kalojnë më shumë kohë në marrëd hëniet familjare dhe farefisnore për shkak të angazhimeve dhe përgjegjësive se rioze. Do të keni një rast për përvoja të këndshme në lidhje me një takim ose mbledhje.

Demi

Do të përjetoni sh qetësime të ndryshme ose do të duhet të kujdeseni për pr oblemin tuaj shëndetësor. Kjo do të jetë një javë e ngarkuar për ju, me shumë angazhime dhe ngjarje të papritura. Secili prej tyre do të kërkojë reagime dhe veprime të shpejta nga ana juaj. Emocionalisht, do të keni një dëshirë dhe raste për gëzim, për të marrë dashuri dhe vëmendje nga të afërmit ose miqtë.

Nëse filloni një dashuri të re këtë javë, gjeni kohë të njiheni me këtë person. Mos nxitoni për të formuar një mendim paraprak vetëm për shkak të paraqitjes. Këtë javë do të ketë ndryshime në planet tuaja për takime dhe mbledhje me të afërmit ose miqtë.

Ka të ngjarë të takoni njerëz që nuk i keni parë prej kohësh. Në përgjithësi, kjo do të jetë një javë e ngarkuar, me shumë det yra dhe an gazhime për të përfunduar. Djemtë dhe vajzat e Demit do të priren të kërkojnë ndihmë ose këshilla nga njerëz të tjerë.

Biseda me një burrë nga rrethi juaj i të afërmve do t’ju ndihmojë të planifikoni më mirë disa gjëra për të ardhmen tuaj të afërt. Burrat do të kalojnë më shumë kohë duke u takuar dhe biseduar me miqtë, por mos harroni dhe mos i sht yni përgjegjësitë tuaja të shtëpisë dhe familjes. Gratë do të përjetojnë ngjarje të rëndësishme, takime ose biseda me njerëz të lindur nën shenjën e Luanit, Dashit ose Shigjetarit.

Binjakët

Do të keni arsye të gëzoheni me një të dashur. Kjo mund të ketë lidhje me një festë pers onale, lindjen e një foshnje ose një ngjarje tjetër të rëndësishme. Këtë javë do të jeni shumë më të vendosur në veprimet tuaja në lidhje me përfundimin e një angazhimi se rioz ose marrëd hënieje komplekse.

Zhvillimi i një situate ka të ngjarë t’i bëjë veprimet tuaja më të lehta. Ndërsa kaloni këtë përvojë, do të ndjeni një valë energjie dhe dëshirë për të ecur përpara dhe për të luftuar për ëndrrat tuaja. Në fakt, kalimi i një situate të vështirë emocionale mund të jetë fillimi i diçkaje të re dhe të mirë në jetën tuaj. Jeta juaj e dashurisë këtë javë do të jetë interesante nëse jeni beqarë dhe të gatshëm për t’u njohur dhe takuar me njerëz të rinj.

Pavarësisht nga tendenca e favorshme për përvoja romantike, sukseset këtë javë do të lidhen kryesisht me punën dhe shtëpinë tuaj. Vajzat dhe djemtë do të jenë në gjendje të provojnë njohuritë dhe aftësitë e tyre në shkollë (universitet) ose në punë. Kontaktet me përfaqësuesit e një institucioni shtetëror në lidhje me një dokument të rëndësishëm ose angazhim tjetër të rëndësishëm janë të mundshme. Gratë do të kenë një javë të favorshme për të udhëtuar, pa marrë parasysh sa do të zgjasë. Burrat do të impresionohen nga kontaktet e tyre të reja, por shpejt do të zhg ënjehen nga disa prej tyre. Varet nga ajo që ju po kërkoni, çfarë prisni dhe çfarë do të merrni ….

Gaforrja

Mund të kuptoni pamundësinë e realizimit të planeve tuaja, të cilat deri më tani i konsideronit të arritshme. Kjo mund të jetë për shkak të faktit se jeni mbështetur në ndihmën e njerëzve të tjerë. Ju mund të zhgënjeheni nga premtimet e pambajtura, të manipuloheni me informacione të rreme dhe t’i nënshtroheni veprimeve me qëllim të keq kundër punës ose biznesit tuaj.

Është mirë të dini se java nuk paralajmëron humbje, por do të kaloni nëpër sprova që kanë një qëllim specifik për secilin prej jush. Gjatë kësaj jave do të jeni në gjendje të arrini një zhvillim të favorshëm të një procesi gjyqësor.

Një nga zhgënjimet tuaja këtë javë mund të ketë të bëjë me një person që gjithmonë kërkon ndonjë përfitim nga njohja e tij me ju. Këtë javë, bëhuni gati të mësoni gjëra të reja dhe të dobishme nga njerëzit që jetojnë në qytete ose vende të tjera. Ndryshimet në jetën tuaj të dashurisë do të kenë një efekt të dobishëm në marrëd hënien tuaj. Të rinjtë dhe të rejat do të jenë të padurueshëm, të nxituar, agresivë në veprimet e tyre në arritjen e qëllimeve dhe dëshirave. Ka të ngjarë të merrni vendime të nxituara që do të sjellin pasoja të pakëndshme. Gratë do të kenë tel ashe që do të lindin gjatë këtyre shtatë ditëve. Burrat do të përqendrohen në pajisjet e prishura të shtëpisë.

Luani

Do të keni mundësinë të dilni nga një gjendje dep resioni, tri shtimi ose pe simizmi që mund t’ju ketë pus htuar në fund të javës së kaluar . Gjatë shtatë ditëve të ardhshme, shumë ngjarje do të luajnë një rol të rëndësishëm në gjendjen tuaj shpirtërore dhe përcaktimin e drejtimit të ambicieve tuaja. Sigurisht, horoskopët nuk i ndryshojnë fatet njerëzore me një shkop magjik. Vetëm njeriu mund ta përmirësojë ose përkeqësojë fatin e tij, përmes vendimeve të tij ose për shkak të mungesës së vendimeve. Kjo javë do të favorizojë zhvillimin e çështjeve të rëndësishme për ju dhe arritjen e rezultateve që do të jenë një bazë e mirë për zhvillimin tuaj në të ardhmen.

Gjatë javës, ngjarjet në lidhje me amësinë, nënën tuaj ose një grua tjetër të afërt do të jenë të rëndësishme. Roli i grave, energjia e tyre do të jetë thelbësore në marrjen e vendimeve të rëndësishme në shtëpi ose në punë. Gjatë javës do t’ju duhet t’i jepni një dorë ndihme një burri ose t’i jepni këshilla të dobishme një burri rreth një situate të vështirë në jetën e tij. Jini të sinqertë nëse vërtet dëshironi ta ndihmoni. Djemtë dhe vajzat do të duhet të shm angin kon taktet me përfaqësues të institucioneve të ndryshme kur zgjidhin pr obleme. Burrat do të ngarkohen me pro bleme të padëshiruara shtëpiake ose pronësore, me dë mtime ose vës htirësi me pajisjet (kompjuterët) në punë. Gratë do të përjetojnë një fr ikë.

About admin

Check Also

Susan Miller :Do te merrni nje oferte te re pune ! Ajo paralajmeron kete shenje

Dàshi: Ndihéni té lodhúr ngà historià júàj é dàshúrisé, ndoshtà kéni problémé né fàmiljé. Né …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *