Home / Horoskop / “Jeni drèjt pásùrímit dhe plòtèsímit të ëndrráve…”/ Mèri thòtë ç’ju prèt përpárá festës

“Jeni drèjt pásùrímit dhe plòtèsímit të ëndrráve…”/ Mèri thòtë ç’ju prèt përpárá festës

Në shumicën e kohës e pýesim veten se kùr do të na rèálizohen ëndrrat apo kùr do të bèhèt më mirë në jetën tonë.

Bèsími është ai që na jèp shprèsë dhe na mbán gjállë dhe mòtívimi ynë i brèndshèm që çdo ditë ta bèjmè sa më të bukùr.

Çfarë fáti do ju víjë së shpèjti a dòni që ta mèsòni?

Píkërísht në këtë ártíkull ju do të zbùlòni me dètaje, si kèshíllën ashtu edhe páráshikimin që mèrr shenja juaj.

Gjíthnjè të párët e zòdíákut, dáshèt, thùhèt se mùnd te kèni fátin te krýeni disa tákíme plòt me rèndèsi dhe te mèrrni nje pùne me pèrgjègjèsi por edhe me lèk. Nje fèmèr do ua ndrýshòjë jetën.

Gati ju dèma? Prítèn disa ngjárje te mira ne jètèn tuaj. Shumë pásiòn dhe nje dèklárim i nje lidhjèje. Por mos líní një person t’ua príshè ëndrrat tuaja ndáj dhe këto kohë çdo gjè rùájeni në hèshtjè.

Brávo binjákè sepse nga sot fáti ju dèrgòn ne drèjtimin e dùhùr qe do mèrrni ne lidhje me kárríèren dhe do ndíhèni me ne fùnd se jeta po ju bùzeqèsh.

Lùm si ju gafòrrè, per ju díta mùnd te jete njè díte e fùndit e lárjes se dètýrimève ekònòmíke apo mòrále qe nese e arríní me sùksès keni hèqùr nje bárrè shumë të madhe.

Të dáshur luanë, gjátë këtyre ditëve, do keni mùndèsi te bèni nje márrevèshje te re apo nje ndrýshím ne shumicën e pláneve të jetës, qe kjo te rrègùlloj sítuatèn e uljès se dètýrimeve ne ditet qe víjnè.

Fáti me ju vírgjèreshá sèpse jemi nje háp párá sùksesít ne jeten pèrsònale apo ne lídhjèt afátgjata edhe ne bíznès apo në punë. Nuk dùhèt t’i shtrèngòni kèrkesát por te hápni mùndèsíte.

Lajm i mbárë për peshoret pási ju do mèrrèni me veten tuaj si e vètmja mùndèsi per te fítùar enèrgjí dhe repùtacíon ne vlèresímet qe do víjnè ne punen tuaj apo ne lídhjè me kárríèren tuaj.

Uríme akrèpa sepse nèsèr do jète dita e fùndít qe do ju bllòkòje apo do márrè vèmèndjen tuaj ne lídhjè me çèshtjèt fámíljáre dhe ndrýshímèt ne shtepi. Pási fati do ju çòj ne jeten me te bukùr.

Kèshíllë për shigjètarèt sepse kèni nèvòje per te lèvízùr dhe kòmùnikùar sa me shume. Dùhet te mbýllní disa pune te ngèlùra te hápùra qe me pas te mèrrèni krýesisht me jeten príváte apo me bíznèse dhe çèshtje qe lídhèn me te afèrmít.

Brícapè, nèvòja qe kèni per nje punë te qèndrùèshme nuk ju lè te qète dhe jèni nèrvòz, duke i ngátèrrùar sítùátat dhe duke i ndrýshùar drèjtímin fátit tuaj per kèq.

Kèshilla për ujorët është të vázhdòni te mèndòni se çfare ndrýshímèsh duhet te bèni ne jeten pèrsònale apo ne veten tuaj.

Por në cilëndo mènyrë që ta mèndòni, fáti do ju çòj ne njeriun e dùhùr dhe punen e dùhùr.

E ku ka mè mírë për pèshqít që dùhèt te kèni nje zhvíllim te brèndshèm shpírtèròr dhe fùqí te madhe ndrýshímí qe te bèhèni gáti per gjèrat e reja qe ju prèsín.

Ne te kùndèrt do mbètèni me ëndrrá si shkrímtár dèkádènt. Kèrkòni për nje njeri që te bèhèt kápítèn per gjatë kësaj periudhe të jetës tuaj.

About admin

Check Also

Susan Miller :Do te merrni nje oferte te re pune ! Ajo paralajmeron kete shenje

Dàshi: Ndihéni té lodhúr ngà historià júàj é dàshúrisé, ndoshtà kéni problémé né fàmiljé. Né …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *