Home / Horoskop / Duhet të prisni deri në datën 17 Nëntor/ Astrologia Meri Gjini zbulon 3 shenjat e bekuara nga universi

Duhet të prisni deri në datën 17 Nëntor/ Astrologia Meri Gjini zbulon 3 shenjat e bekuara nga universi

Binjakët

Do ta gjejnë veten dashje pa dashje në qendër të vëmendjes dhe kjo do të bëjë ta ndjejën veten protagonist sidomos nga 12 deri në 27 të muajit për mirë. E vetmja gjë që duhet të kenë parasysh është që fjalën durim, pak durim deri në datën 17 sa të qartësohet pak situata, sepse ka për të bërë një vendosje që do të ndryshojë skemat që na rrethojnë. Nuk është muaj i keq, ka një mbyllje spektakolare në fund.

Gaforrja

Me gjykimin ndaj të tretëve do ta kenë vështirësinë këtë muaj dhe duket sikur do të jenë me ankesa ose të padrejtë në mënyrën sesi do të gjykojnë dhe reagojnë. Për pjesën e parë fajin e kanë të tjerët dhe jo ata.

Ndërkohë që ndryshon plani dhe pavarësisht humorit të ndryshueshëm që është deri në datën 17 të muajit, pas kësaj hyrja pozitive është shumë e fortë pavarësisht se në katërkëndësh me Marsin nga Dashi do të ndikojë shumë për qartësimin e tyre por edhe për t’u ndjerë shumë më të fuqishëm nga çfarë e kanë projektuar muajin nëntor në raport me profesionin dhe atë që duan të marrin në statusin e tyre profesional.

Virgjëresha

Do ta gjejnë veten gjatë pjesës së parë deri në 17 si në botë paralele, në dy realitete të ndryshme por me instikte shumë të forta që kurdo që do të duket të vijnë me këmbë në tokë mundet dhe e arrijnë. Kjo mënyra që nuk është normale për Virgjëreshën në fakt që të përshtatet në formë të tillë, por do ta gjejë veten me një instikt përshtatshmërie shumë të fortë gjë që do të jetë dhe arma më e fortë për t’ja dalë me sukses mbylljes së kësaj epoke.

Në këtë drejtim do ta ndjejnë veten jo vetëm të aftë dhe elokuent, por dhe shumë të zgjuar dhe njëkohësisht atë pjesën e riorganizimeve se në muajin tetor ishin si në një periudhë pauze dhe pse me zor i mbante vendi dhe në pjesën e fundit të muajit kanë një vendimarrje të ndikuar pozitivisht nga hyrja e planetit të fatit me Plutonin.

About admin

Check Also

Susan Miller :Do te merrni nje oferte te re pune ! Ajo paralajmeron kete shenje

Dàshi: Ndihéni té lodhúr ngà historià júàj é dàshúrisé, ndoshtà kéni problémé né fàmiljé. Né …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *