Home / Horoskop / EKLIPSI HËNOR I HËNËS SË PLOTË NË DEM: MIRË SE VINI NË TË ARDHMEN TUAJ!

EKLIPSI HËNOR I HËNËS SË PLOTË NË DEM: MIRË SE VINI NË TË ARDHMEN TUAJ!

Disa shenja te horoskopit mund të kenë më shumë zhurmë, pasi universi po inkurajon shenjat e qëndrueshme të rriten. Ky është i pari nga shumë grupe të eklipseve të Demit dhe Akrepit, me efekte që zgjasin deri në vitin 2023. Ata do të tronditin botën e të gjithëve ndërsa na largojnë nga zonat tona të rehatisë dhe na kërkojnë të çlirojmë të kaluarën. Qëllimi është të kalojmë në një zonë dhe vend më shpirtëror. Lidhni rripat e sigurimit, do të jetë një udhëtim me gunga!

Kështu do të preken shenjat e horoskopit nga eklipsi henor:

Demi do të përjetojë një ndryshim në mënyrën se si ata mendojnë për partneritetet, gjë që do t’i detyrojë ata të marrin një rrugë tjetër me ata që u interesojnë. Ata gjithashtu po lirojnë ata që nuk i shërbejnë më qëllimit të tyre më të lartë dhe të vërtetë.

Luanët po presin ndryshime të papritura në profesionet dhe karrierën e tyre, të cilat mund të sjellin një ëndërr apo vizion të ri për të ardhmen.

Akrepat po detyrohen të rivlerësojnë marrëdhëniet dhe të heqin dorë nga frika që i pengon ata nga angazhimet.

Ujorët do kene ndryshime të mëdha në jetën e tyre personale që do të trondisin themelet e tyre. Një lëvizje ose ndryshim në ideologji mund të jetë i mundur.
Kur keni një pyetje djegëse, një lexim tarot i drejtpërdrejtë nga një këshilltar i besuar mund të sjellë përgjigjen që kërkoni!

Nën këtë eklips të fuqishëm, të dish se kujt dhe në çfarë të investosh kohën është thelbësore dhe e rëndësishme. Largohuni nga situatat që kërkojnë shumë energji dhe ju bëjnë të shqetësuar. Menaxhimi i marrëdhënieve ndërmjet sferës materiale dhe shpirtërore të jetës sonë është thelbësor. Gjetja e një terreni të mesëm që ekziston midis të dyjave do të na ndihmojë të jemi të përqendruar dhe të aftë të përdorim intuitën tonë për të krijuar madhështi.

Mbani mend, mos lejoni që këto dhimbje në rritje t’ju mbajnë prapa. Lëshoni të vjetrën dhe sillni ëndrrën e re. Zgjidh jeten. Zgjidhni ju. Kush te do ty? Ju bëni. Ju doni ju. Të gjitha pjesët: e mira, e keqja, e bukura dhe e shëmtuara. Sigurisht, ju e keni ditur këtë gjatë gjithë udhëtimit.

About admin

Check Also

Susan Miller :Do te merrni nje oferte te re pune ! Ajo paralajmeron kete shenje

Dàshi: Ndihéni té lodhúr ngà historià júàj é dàshúrisé, ndoshtà kéni problémé né fàmiljé. Né …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *