Home / Uncategorized / Kjo shenjë horoskopi është më e favorizuara për muajin dhjetor

Kjo shenjë horoskopi është më e favorizuara për muajin dhjetor

Astrologia Meri Gjini ka bërë parashikimin e yjeve për muajin dhjetor. Ajo ka treguar se shenja më e favorizuar për këtë fundvit do të jetë Peshorja.

Gjini ka theksuar se kjo shenjë si nga ana profesionale dhe e dashurisë do të jetë e mirë, vetëm se nuk duhet të mbeten peng i së shkuarës.

Parashikimi për Peshoren: “Peshorja ndoshta hyjnë te të favorizuarit e muajit për shkak të sigurisë që do të ndjejnë në mënyrën se si do të funksionojnë profesionalisht. Përsa i përket, pjesës së dashurisë, ky Venus duket se do t’i bëjë të merren me histori të vjetra, që ndërkohë nëse duan ti marrin më të mirat këtij muajit do të merreshin me të tashmen dhe as me të nesërmen jo. Edhe pse e mbyllën muajin në vetminë e vetë, muaji do t’i tërheqi në zhurma. Është muaji i mirë për Peshoren”

About admin

Check Also

Horoskopi per diten e Diel 15 Maj 2022

Dàshì-Venùsì vàzhdon të qëndrojë pozìtìv në shenjën tùàj. Emocìonet do të ndezìn pàsìone të rejà …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *