Home / Horoskop / Mekuri ne prapavije ! Si ndikon dhe cfare duhet te keni parasysh

Mekuri ne prapavije ! Si ndikon dhe cfare duhet te keni parasysh

Dèri në 3 shkurt duhèt të gjithë të bëjmë kujdès mè mënyrën si flàsim, çfàrë firmósim dhè sèsi i kuptójmë mèsàzhèt që màrrim, sèpsè është MËRKURI NË PRÀPÀVIJË!

Gjàtë pèriudhës së Mërkurit në pràpàvijë, është è rëndësishmè të jèmi jàshtëzàkónisht të kujdèsshëm mè gjuhën.

Kóntróllóni trè hèrë çdó tèkst, èmàil dhè mèsàzh dhè gjèni kóhë për të shpjèguàr mè kujdès qëllimèt tuàjà. Gàbimèt kur shkruàni dhè gàbimèt frójdiànè mè siguri dó të ndódhin.

Àftësitë è vèndimmàrrjès mund të jènë gjithàshtu të ngàtërruàrà, kështu që shmàngni nënshkrimin è ndónjë kóntràtè të màdhè gjàtë kësàj pèriudhè. Kur bëhèt fjàlë për tèknólógjinë, Mërkuri në pràpàvijë mund të jètë fàjtór për çdó próblèm màsiv èlèktrónik, kështu që këshillóhèt të mós blini àsnjë pàjisjè të rè për trè jàvët è àrdhshmè.

È fundit, pór sigurisht jó më pàk è rëndësishmè, gjithmónë mund të prèsim që njèrëzit ngà è kàluàrà – dukè përfshirë ish-të dàshurit – të rishfàqèn gjàtë pràpàvijës të Mërkurit. Në shumë ràstè, është më mirë të rèfuzóni mè dàshàmirësi ftèsàt è pàpriturà për kàfè dhè própózimèt “è pàfàjshmè” të tyrè.

Kómunikimi është një pjèsë è rëndësishmè è jètës sónë të përditshmè, kështu që zhgënjimèt pritèn kur plànèti làjmëtàr të jètë në pràpàvijë. Pór është è rëndësishmè të mbàni mènd sè ndërkóhë që pràpàvijàt mund të jènë të bèzdisshmè dhè të shkàktójnë disà próblèmè, nuk jànë fundi i bótës.

Prà t’i mbijètósh Mërkurit në pràpàvijë është shumë è thjèshtë: Mós hàrróni të kórrigjóni gjithçkà, zgjidhni fjàlët mè kujdès, shmàngni nënshkrimin è kóntràtàvè (ósè rishikóni àtó mè shumë kujdès).

Mërkuri në pràpàvijë nuk është i kèq; në fàkt, ài mund të shërbèjë si një mënyrë për të vlèrësuàr vètès. Sà të përgàtitur jèni për shqètësimèt? Si është rutinà è kujdèsit për vètèn kur gjëràt shkójnë kèq?

Èdhè psè nuk është një kóhë è mirë për të bërë ndryshimè të mëdhà, është idèàlè për rèflèktim. Përpiquni të qëndróni flèksibël dhè t’u dhuróni lirisht dàshuri njèrëzvè të dàshur.

About admin

Check Also

Do te kete ndryshime pozitive per keto shenja ! Mwri Shehu paralajmeron

Dashi Komunikoni ndjènjat tuaja hèrët gjatë ditës, sèpsè në mbrëmjè mund të ndihèni shumë të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *