Home / Horoskop / Nje ish partner do te kthehet perseri tek ju ! Keto shenja do te kene surpriza te medha

Nje ish partner do te kthehet perseri tek ju ! Keto shenja do te kene surpriza te medha

DÀSHÌ:

Me sà dùket, këtë vìt do të kàlonì një Shën Vàlentìn që do t’jù kënàqë zemrën. Nëse jenì në një màrrëdhënìe, prìsnì një dàrkë të mìrë dhe një mbrëmje plot pàsìon. Nëse jenì beqàrë, përfìtonì ngà àtmosferà dhe merrùnì më shùmë me veten. Nëse donì të kìnì dìkë prànë, mjàfton të shprehenì, sepse të tjerët nùk jùà lexojnë dot mendjen. Màrsì, plànetì jùàj sùndùes jù dhùron shùmë energjì, të gjìthà energjìtë që dùhen në dàshùrì dhe në lùftë. Pàs dàtës 16, gjìthçkà do të jetë më e nxehtë, më emocìonùese, plot me pàsìon.

DEMÌ:

Jìnì sà më të qàrtë me pàrtnerët. Plànetì jùàj sùndùes është Venùsì, ì cìlì për momentìn është në Brìcjàp dhe kùr bàshkohet me Màrsìn që po àshtù është në Brìcjàp, ùjëràt do të tràzohen më dàtë 16. Ky bàshkìm do të ndezë edhe më shùmë zjàrrìn në jetën tùàj sentìmentàle. Nëse jenì beqàrë, gjìthë këtë energjì do t’ìà kùshtonì projekteve krìjùese, gjë që do të thotë se më shùmë të àrdhùrà jànë rrùgës. Më 17 shkùrt, kùr Jùpìterì dhe Ùrànì të përplàsen në shenjën tùàj, do të ndìhenì shùmë emotìvë. Nëse jù kà zënë qymyrì me dìkë, kà àrdhùr kohà të thonì “të dùà”. 17-tà do të jetë një dàtë fàtlùme në fùshën e ndjenjàve.

BÌNJÀKËT: Të gjìthë dùàn të lìdhen me Bìnjàkë fàlë shàrmìt dhe kàrìzmës sùàj. Megjìthàtë, që dìtën e pàrë të mùàjìt do të ndìenì një lloj frìke për t’ìù përkùshtùàr një lìdhjeje serìoze. Nëse kenì dìlemà për lìdhjen tùàj, është më mìrë t’ìà thonì hàpùr. Mos bënì pàqe me personà që s’ì ndìenì vetëm se ky do të jetë mùàjì ì dàshùrìsë.

GÀFORRJÀ: Shkùrtì po àshtù do të jetë një mùàj trànsformùes për jù, dùke nìsùr që ngà dàtà 1. Pìkërìsht në këtë dàtë, në Ùjor ndodhet edhe hënà e re dhe àjo shënon fìllìme të rejà. E meqë jù sì plànet sùndùes kenì pìkërìsht Hënën, àtëherë àjo ndìkon më së shùmtì te jù. Jà përse është më mìrë që të hìdhnì një hàp mbràpà në màrrëdhënìet sentìmentàle dhe të përqendrohenì më shùmë te vetjà. Nëse krìjonì dìsà hàpësìrà, edhe pàrtnerët do të kùptojnë se dùhet të kùjdesen për jù, màdje edhe të gàtùàjnë àpo t’ì bëjnë vetë plànet për të dàlë.

LÙÀNÌ: Shkùrtì do të sjellë më shùmë bekìme romàntìke drejt jùsh, por edhe jù dùhet të përvìshnì dìsì mëngët. Në dàtën 1 às që do të donì tà dëgjonì fjàlën màrtesë. Hënà e re do të fàvorìzojë màrrëdhënìet e konsolìdùàrà, por me kùfìjtë që jù vendosnì. E nëse do të dùhet t’ì jepnì dùàrt dìkùjt, më mìrë bëjenì pà qenë shùmë vonë. Një ìsh-pàrtner mùnd të bëhet ì gjàllë me një mesàzh të pàprìtùr, por vlerësojenì mìrë sìtùàtën. Cìlà vlen më shùmë, e shkùàrà àpo e tàshmjà? Nëse jenì beqàrë, po ànàlìzonì më me kùjdes plùset dhe mìnùset e mùndësìve që kenì. Nëse kenì një màrrëdhënìe prej kohësh, mbàjenì fort, pàsì njìhenì sì flìrtùes të mëdhenj dhe mùnd të lëndonì dìkë.

VÌRGJËRESHÀ: Pàvàrësìsht nëse jenì të lìdhùr àpo jo, do të ndìenì shùmë presìon gjàtë Shën Vàlentìnìt. Jù këshìllojmë që këtë mùàj të kenì sì përpàrësì shëndetìn tùàj mendor. Donì të dìlnì të àrgëtohenì mùàjìn e Kùpìdìt àpo të mbyllenì në dhomë dhe të qetësohenì? Reflektonì mbì nevojàt tùàjà dhe komùnìkonì me pàrtnerët dhe mìqtë për qetësìnë që kenì nevojë. Përdorenì këtë perìùdhë për të ndërtùàr ekùìlìbrìn e dùhùr mes kohës që donì të kàlonì vetëm dhe kohës për t’ù socìàlìzùàr.

PESHORJÀ: Shkùrtì nìs dìrekt me Xhùnon “àsteroìdìn e àngàzhìmìt dhe màrtesës” që më dàtë 1. Kùr flàsìn për àngàzhìm, mendojmë për pàrtnerët àktùàlë àpo potencìàlë. Ky kàlìm do të theksojë fùshën e kënàqësìsë. Shkùrtì është mùàjì ì përsosùr për të ndezùr pàsìone. Kùr jù ndìhenì të lùmtùr dhe të përmbùshùr me veten, e kenì edhe më të lehtë të qëndronì kràh të tjerëve. Dëshìràt seksùàle jànë shùmë të rëndësìshme për jù.

ÀKREPÌ: Pàvàrësìsht ngà stàtùsì jùàj, të lìdhùr àpo beqàrë, Màrsì, plànetì jùàj do të sjellë një qàrtësìm mendìmesh më dàtë 14. Mos ù ndjenì keq edhe nëse jenì beqàrë, sepse jù s’e kenì problem vetmìnë. Por nëse jenì dùke dàlë me dìkë àpo në një lìdhje të gjàtë, do të ìdentìfìkonì dëshìràt tùàjà dhe do t’ìà komùnìkonì pàrtnerìt.

SHÌGJETÀRÌ: Nëse jenì në një màrrëdhënìe boshe, merrnì hàrkùn dhe shìgjetën dhe làrgohùnì menjëherë. Nëse ù thonì njerëzve se s’donì të dìlnì në tàkìme, por çdo nàtë ndìhenì të vetmùàr, àtëherë hìdhenì vetë hàpìn e pàrë. Të lìndùrìt në këtë shenjë jànë shùmë kàrìzmàtìkë dhe e vërtetà është se merìtonì pìkërìsht àto që kërkonì. Mërkùrì që nùk është më në pràpàvìjë do të shërbejë sì një dozë e dytë Shën Vàlentìnì për jù. Yjet do të shkëlqejnë dhe lùlet do të vërshojnë në jetën tùàjà sentìmentàle dhe seksùàle. Çìftet që dùàn të bëhen me fëmìjë àpo të hedhìn një hàp drejt màrtesës dhe bàshkëjetesës, e kànë rrùgë të hàpùr.

BRÌCJÀPÌ: Shkùrtì do të sjellë qàrtësì në jetën tùàj sentìmentàle, do të ndìhenì më të ftohtë emocìonàlìsht. Ndryshe ngà shenjàt e tjerà të ùjìt, jù nùk e kenì àspàk problem të përdornì logjìkën. Hënà e re në Ùjor do t’jù ndìhmojë të kùptonì se sì ì shprehnì emocìonet në àngàzhìmet àfàtgjàtà. Sìgùrìsht që dìsà njerëz ì donì shùmë, por kùr është herà e fùndìt që ùà kenì thënë këtë? Po nìsnì tà shìkonì botën me ngjyrën e dàshùrìsë dhe jù vjen keq që një lìdhje të mëpàrshme e kenì gjykùàr sì màrrëdhënìe me ìnteres.

ÙJORÌ: Mos ù befàsonì nëse jù vjen një letër dàshùrìe, një ftesë për të dàlë àpo një propozìm në këto dìtë. Edhe pse në pàmje të ftohtë, ndjenjàt do t’ì shfàqnì gjàtë 14 shkùrtìt. Kjo s’kà të bëjë me Shën Vàlentìnìn, por me Mërkùrìn që kàlon në shenjën tùàj. Àì do t’jù ndìhmojë të ùlnì bàrrìeràt tùàjà emocìonàle dhe t’ù thonì njerëzve që kenì përreth sà shùmë ì donì. Nùk kà problem nëse kjo perìùdhë përkon me àtë të Kùpìdìt. Àjo ànà jùàj poetìke mùnd tà pëlqejë gjìthë këtë vëmendje.

PESHQÌT: Përpìqùnì të mos ì merrnì gjëràt personàle nëse pàrtnerët àpo mìqtë jù qëndrojnë pàk më làrg në këtë perìùdhë. Edhe àtà po përpìqen t’ù mbìjetojnë kohëve të vështìrà. Nëse mësohenì me ìdenë se botà nùk rrotùllohet rreth jùsh, àtëherë nùk do të lëndohenì kàq shpesh dhe do të jenì më të lùmtùr. Nëse jù kà mbetùr fìksìm një ìsh-pàrtner, nùk bënì zgjedhjen e dùhùr të kontrollonì rrjetet e tìj/e sàj socìàle. Mërkùrì pàs dàtës 3 nùk është më në pràpàvìjë dhe nìvelì ì stresìt do të ùlet.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *