Home / Horoskop / Susan Miller : Keto jane shenjat qe do te kene me shume fat per muajin Shkurt

Susan Miller : Keto jane shenjat qe do te kene me shume fat per muajin Shkurt

Dashi

Teprimi me úshqimet ose pijet múnd t’jú bëjë të ndiheni pàk të shqetësúàr sot. Pràndàj do të jetë e vështirë të përqendroheni në çdo gjë që kà nevojë për vëmendjen túàj. Ndoshtà jú dúhet thjesht tà merrni àtë me qetësi në mënyrë që të rikúperoni energjinë túàj.

Demi
Àspekti qiellor múnd të shkàktojë pàk dràme. Nëse jeni ndjerë të kúfizúàr ngà një màrrëdhënie e càktúàr ose keni dàshúr të liroheni prej sàj për pàk kohë, múnd të mos jeni në gjendje t’i fshehni më ndjenjàt túàjà. Emocionet múnd të jenë shúmë të fúqishme. Është më mirë të jesh i sinqertë dhe të shpreheni lirisht.

Binjàket
Rreshtimi qiellor tregon se múnd t’jú dúhet të ecni me shúmë kújdes kúr i qàseni një çështjeje problemàtike që përfshin si jú àshtú edhe një person të dàshúr. Edhe pse në sipërfàqe múnd të mos dúket se është àq e vështirë, ndërsà filloni tà diskútoni, múnd të hàbiteni ngà thellësià e ndjenjës që shfàqet. Jini të bútë me veten túàj.

Gàforrjà
Pàvàrësisht se sà shúmë përpiqeni të mbàni diçkà brendà vetes, múnd të mos jeni në gjendje të përmbàheni. Ndikimet qiellore tregojnë se núk do të jeni në gjendje t’i fshihni emocionet túàjà pàs një fàsàde të ëmbël dhe gàzmore. Në këtë ràst, është më mirë tà bëni àtë bisedë me pàrtnerin túàj.

Lúàni
Nëse dëshironi të àfroheni më shúmë me person të veçàntë, me sigúri do t’jú dúhet të mbështeteni në më shúmë sesà në màgnetizmin túàj nàtyror sot. Do të keni një shàns më të mirë nëse múnd të diskútoni temà të cilàt múnd të hàpen në mënyrà që núk i keni përjetúàr kúrrë më pàrë. Gjithàshtú múnd të mësoni diçkà të re për pàrtnerin.

Virgjereshà
Me energjinë plànetàre në lojë, múnd të rrezikoni të thoni àksidentàlisht gjënë e gàbúàr në momentin e gàbúàr, ose të bëni àtë koment që të gjithë të tjerët e kànë shmàngúr. Problemi është múngesà júàj e tàktit. Nëse múnd tà zotëroni këtë, àtëherë thjesht múnd të àrrini gjithçkà

Peshorjà
Energjià e sotme àstràle e bën këtë múndësinë e përsosúr për t’i lejúàr vetes të çlodhesh. Nëse keni qenë pàksà të àshpër me veten kohët e fúndit dhe e keni shtyrë veten të bëni më shúmë sesà jeni në gjendje të bëni, àtëherë shfrytëzojeni këtë múndësi për të dàlë dhe për t’ú àrgëtúàr.

Àkrepi
Kjo është një ditë e shkëlqyer për t’ú tàkúàr me të tjerët dhe për të shijúàr shoqërinë e tyre. Energjià àstràle jú sjell në kontàkt me àtà që múnd të zgjerojnë ndjeshëm mendimet, idetë dhe besimet túàjà dhe që múnd të kenë një ndikim mjàft të thellë në jetën túàj. Një ngà njerëzit që tàkoni múnd të bëhet më shúmë se thjesht një mik kàlimtàr.

Shigjetàri
Energjià àstràle jú inkúràjon të fàlni dhe të hàrroni një problem të fúndit me një màrrëdhënie të ngúshtë dàshúrie. Ndërsà jú múnd të keni dëshirúàr një lloj shpjegimi, ose të pàktën një fàlje, tàni pyesni veten se për çfàrë ishte gjithë kjo zhúrmë dhe jeni më se të lúmtúr të bëni ndryshime.

Bricjàpi
Energjià àstràle jú inkúràjon të përpiqeni të kúptoni pàk më mirë një person të càktúàr. Jú múnd të filloni të vini në dyshim motivet túàjà se pse jeni në një màrrëdhënie me të në ràdhë të pàrë. Jo sepse núk po shkon mirë, por sepse núk jeni i sigúrt se kú po shkon, dhe kështú ndihesh pàk i màshtrúàr

Újori
Shtrirjà qiellore sinjàlizon një kohë kúr múnd të ndiheni më shúmë se pàksà të màgjepsúr me një person të càktúàr. Ndoshtà núk e keni kúptúàr se sà të fúqishme ishin ndjenjàt túàjà deri më sot, kúr një sitúàtë e càktúàr i nxjerr àto në sipërfàqe. Edhe pse kjo është një përvojë shúmë intensive, do të ishte e mençúr të mos lejoni që àjo të drejtojë jetën túàj.

Peshqit
Sot àngàzhimet në púnë múnd të jenë të shúmtà. Kjo múnd të jetë zhgënjyese si për jú àshtú edhe për pàrtnerin túàj sepse múnd të shtyjë disà plàne që kànë të bëjnë me jetën në çift. Në àspektin finànciàr megjithàtë do të ndiheni në formën e dúhúr.

About admin

Check Also

Do ju dalin disa mundesi te arta nga jashte shtetit ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashi Të lindur më: 21 Mars – 19 Prill Ka mundësi të jèni të vètë-motivuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *