Home / Horoskop / Shigjetari : Mbani mend datat 24 dhe 25 shkurt ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Shigjetari : Mbani mend datat 24 dhe 25 shkurt ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi: Dàshúrià múnd të krijojë disà problèmè, do të kètë zgjidhjè por drèjtimi përfúndimtàr do të shihèt múàjin è àrdhshëm. Në púnë kèni dëshirë për të ndryshúàr, mos qëndroni pàsiv, përfshihúni.

Dèmi: Vëmèndjè pàsditè, rikthèhèt një fàrë tènsioni në dàshúri. Në púnë múnd të kètë tàkimè àpo propozimè për t’ú rèàlizúàr, por të prèmtèn do të kètë súksès më të màdh.

Binjàkët: Këto ditë jànë intèsivè, por kjo núk është kèq, sidomos në dàshúri. Múnd të kètë màrrëvèshjè të rèjà në púnë dhè për dikë kà àrdhúr kohà për zgjèdhjè të rëndësishmè. Kújdès ngà këndvështrimi i ligjshmërisë.

Gàforjà: Dàshúrià është më è mirë pàsditè, Hënà núk është më kúndër júsh. Mos mèrrni vèndimè të nxitúàrà për púnën, dèri në fúnd të Màjit do të jètë è nèvojshmè të rishikoni një màrrëvèshjè.

Lúàni: Kà èndè shúmë pyètjè në lidhjè mè dàshúrinë, disà problèmè të tjèrà pàsditè. Në púnë kà një momènt lèhtësimi dhè frymëmàrrjè, por ti vàzhdon të jèsh në mosmàrrëvèshjè mè shúmë njèrëz.

Virgjërèshà: Sitúàtë àstrologjikè intèrèsàntè për dàshúrinë, mè Hënën vèçànërisht të fàvorshmè pàsditè. Në jètën profèsionàlè núk jèni të kënàqúr, kèni nèvojë për më shúmë motivim.

Pèshorjà: Këto ditë përkúshtojúni gjëràvè më të rëndësishmè për jú dhè pàrtnèrin túàj. Múndohúni të kënàqni kolègët túàj, të pàktën për një hèrë dhè núk do të pèndohèni.

Àkrèpi: Sot do të jètë shúmë è rëndësishmè të dini sè si t’ú jèpni hàpësirë ndjènjàvè, bëjèni pà rèzèrvà. Në púnë, nësè prèj disà kohësh kèni nisúr një procès gjyqësor, àtëhèrë së shpèjti do të kèni disà shpërblimè.

Shigjètàri: Ditë të rëndësishmè për dàshúrinë, sidomos dàtàt 24 dhè 25 të këtij múàji. Për múàjin màrs pritèn àvèntúrà të rèjà púnè.

Bricjàpi: Hënà më në fúnd kthèhèt è fàvorshmè për ndjènjàt túàjà, bëni mirë që të përfitoni prèj sàj.

Újori: Në këtë ditë bëni mirë që të shmàngni përplàsjèt dhè të rèlàksohèni. Në púnë po údhëtoni mè imàgjinàtën túàj, ndoshtà po mèndoni të ndryshoni àktivitètè.

Pèshqit: Sot ndihèni të dàshúrúàr dhè kërkoni që të jèni sà më bújàrë mè njèrëzit. Nësè núk kèni dëshirë të përbàllèni mè një sitúàtë të càktúàr profèsionàlè, kjo është vètëm sèpsè kèni pàsúr zhgënjimè në të kàlúàrën

About admin

Check Also

Nje mik do ju ndihmuar per te zgjidhur nje problem te rendesishem ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshì – Ndonjëherë nùk kenì nevojë të njìhnì çdo hollësì të veçàntë pàrà se të …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *