Home / Horoskop / Hena eshte ne favorin tuaj dhe do te keni lajme te mira ne pune ! Meri Shehu paralajmeron kete shenje

Hena eshte ne favorin tuaj dhe do te keni lajme te mira ne pune ! Meri Shehu paralajmeron kete shenje

Dàshi: Fàlë ndikimit të Hënës, sot do të kèni idè të qàrtà në kokë. Èdhè në púnë do të përfitoni sèpsè do të dyfishohèt èdhè krèàtivitèti júàj në zgjidhjèn è problèmèvè.

Dèmi: Nësè kà pàsúr ndonjë krizë në çift, në këto ditë do të kèni kohë për t’ú rikúpèrúàr. Në púnë rrúgà është plot mè múndësi, por mos ú nxitoni për të màrrë një vèndim.

Binjàkët: Èdhè sot do tà kèni Hënën në kúndërshtim pàsi dità múnd t’jú lodhë shúmë. Në púnë do të jèni shúmë më mirë sè ditët è tjèrà.

Gàforrjà: Kjo është një ditë è mirë, mè ndjèsi dhè èmocionè të rèjà, shfrytëzojèni sà më shúmë. Pàvàrësisht ndjènjës së mirë, bëni kújdès të mos rrèzikoni një kërkèsë në púnë.

Lúàni: Ngà sot dhè nèsër do të kèni një Hënë të fàvorshmè dhè do të jèni në gjèndjè të rikúpèroni disà cështjè që i kèni lënë pàs. Në púnë do jètë një ditë më pàk è túrbúllt sè ditët è kàlúàrà.

Virgjërèshà: Hënà núk është àspàk è fàvorshmè në këtë pèriúdhë, ndàj kúshtojini vëmèndjè tènsionèvè në çift. Àtà që kànë qènë të fokúsúàr në púnë, do të shohin ngàdàlë që do të rrèthohèni sërish ngà gjëràt è mirà.

Pèshorjà: Nësè kèni pàsúr dèbàtè në cift, sitúàtà do të përmirësoni por përpiqúni të mbàni làrg historitë è vjètrà. Në púnë, përfitoni ngà kjo kohë për të bërë gjërà të rèjà osè për të èkspèrimèntúàr mè qàsjè të tjèrà.

Àkrèpi: Fúndi i këtij múàji dúkèt èmocionúès për jú, sidomos nësè po prisni një tàkim të ri. Àtà që mèrrèn mè púnë krijúèsè, múnd të kènë dickà shtèsë.

Shigjètàri: Kjo është një sitúàtë è fàvorshmè për júvè sèpsè Hënà është në shènjën túàj. Èdhè në púnë bëhúni gàti që të vijnë làjmè të mirà.

Bricjàpi: Sot trègohúni të qàrtë mè pàrtnèrin, është kohà è dúhúr për t’i dhënë fúnd mosmàrrëvèshjèvè. Èdhè një dètyrë púnè è lindúr së fúndmi múnd të jètë è dúhúrà për jú.

Újori: Sot është dità për të folúr për ndjènjàt, por bëni kújdès ngà pèrsonà që i përkàsin shènjës së Àkrèpit dhè Dèmit.

Pèshqit: Ndikimi i Hënës múnd të krijojë shqètësimè të ndryshmè në orët è àrdhshmè. Múndohúni të shmàngni konfliktèt në púnë, shtyni zgjèdhjèt túàjà për më vonë.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *