Home / Horoskop / Lumturi , para , sukses ne pranvere per keto shenja te horoskopit ! Nga Meri Shehu

Lumturi , para , sukses ne pranvere per keto shenja te horoskopit ! Nga Meri Shehu

Është kohà për të reàlìzúàr plànet që kenì. Múàjt në vàzhdìm do të jenë vendìmtàre për të àrdhmen. Është kohà të kàlonì kúfìjtë túàj dhe të bënì dìçkà të re. Àstrologët pohojnë se këto shenjà do të fìllojnë një fàzë të re dhe më të lúmtúr të jetës.

Bìnjàkët

Të lìndúrìt në këtë shenjë múnd të lehtësohen kúr bëhet fjàlë për fìnàncàt sepse kànë një zgjìdhje të màdhe për këto probleme. Për dìsà personà, kjo është një kohë e mìrë për të fìllúàr një bìznes të rì. Gjëjà më e rëndësìshme është tà shfrytëzonì këtë perìúdhë me mençúrì pàsì yjet do të jenë në fàvorìn e tyre.

Peshorjà

Dìtët e pàrà të prànverës do të jenë vendìmtàre. Peshorjà do të heqë dorë ngà gjìthçkà që kà krìjúàr shtrëngìm dhe pàrehàtì në të kàlúàrën. Do të màrrìn energjì për të bërë gjìthçkà dhe do të kàlojnë dìtët më të mìrà. Dàljà ngà zonà e sìgúrìsë núk do të jetë e lehtë por është e pàshmàngshme për gjìthçkà që jú ndjek.

Peshqìt

Për Peshqìt, kjo është një kohë e shkëlqyer për të rregúllúàr jetën e tyre në çdo mënyrë. Dúhet t’ì përkúshtohen më shúmë púnës, qëllìmeve të bìznesìt dhe do të shohìn se sì súksesìn do të vìjë ngàdàlë. Núk dúhet të shqetësohen dhe frìkësohen sepse këtë perìúdhë do të reàlìzojnë dëshìràt që kànë.

Dàshì

Ndryshe ngà shenjàt e tjerà, Dàshì kà një perìúdhë dàshúrìe. Do të húmbìn në romàncë. Do të jetë një perìúdhë romàntìke në të cìlën do të kenë gjìthë fúqìnë dhe fokúsìn. Kànë vëmendjen dhe dàshúrìnë e gjìthë únìversìt. Ndoshtà pìkërìsht tànì do të gjejnë personìn e përsosúr që kànë kërkúàr prej kohësh.

Gàforrjà

Të gjìthà të këqìjàt dhe dështìmet do të mbeten pàs. Prànverà do të sjellë pàqe dhe relàks. Do të kúptojnë se sà e rëndësìshme është fàmìljà dhe do të jenë të kënàqúr me fàktìn se sà e mìrë është màrrëdhënìà. Kjo është një perìúdhë për ngjàrje dhe gjërà të búkúrà. Dúhet tà shìjojnë këtë perìúdhë të fàvorshme për tà.

About admin

Check Also

Jeta juaj do te ndryshoje per mire ! Meri Shehu paralajmeron

Dàshi Kà àrdhùr momènti për të konfirmùàr individùàlitètin tùàj dhè zgjèdhjèt è jètës. Ènèrgjià plànètàrè …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *