Home / Horoskop / Fat i madh per shenjen e Bricjapit ! Fati favorizon gjithashtu keto shenja ! Nga Meri Gjini

Fat i madh per shenjen e Bricjapit ! Fati favorizon gjithashtu keto shenja ! Nga Meri Gjini

Dàshì

Nëse ndìhenì të lënë pàs sì pàsojë e súksesìt të një tjetrì, mos ú shqetësonì, çdokúsh do e ketë momentìn e tìj. Me rëndësì është që të mos hìqnì dorë ngà dëshìrà për të përpàrúàr.

Demì

Múndohúnì të kàlonì më shúmë kohë në nàtyrë sot. Bënì një shëtìtje të gjàtë jàshtë. Kjo do t’jú ndìhmojë që të tejkàlonì çdo stres të àkúmúlúàr përgjàtë këtyre dìtëve.

Bìnjàkët

Rolì në jetë ndryshon, àskúsh núk múnd të jetë në vendìn e “shoferìt” gjàtë gjìthë kohës. Por sot jú múnd të prìsnì një ndryshìm më ràdìkàl. Një mìk àpo një pàrtner pàprìtmàs do jetë në gjendje të ketë më shúmë ndìkìm mbì jetën túàj se zàkonìsht.

Gàforrjà

Stìlì júàj únìk kà frymëzúàr mjàft njerëz. Personàlìtetì júàj ì vërtetë do të shkëlqejë shúmë shpejt. Vàzhdonì të jenì vetvetjà dhe mos lejonì që pàsìgúrìà e përkohshme t’jú ndryshojë kàràkterìn.

Lúànì

Sjelljà júàj plot stìl múnd të dúket sì dìçkà e së kàlúàrës, kúr të përbàllenì me një person shúmë àrrogànt. Fàtmìrësìsht, tàkìmì do të jetë mjàft ì shkúrtër. Sà ì përket gjendjes fìnàncìàre, pàràshìkohet e qëndrúeshme.

Vìrgjëreshà

Ndërsà bàshkëpúnonì me një koleg, mos ú hàbìsnì nëse àì tregohet pàk më krìtìk ndàj vendìmeve ose veprìmeve túàjà. Múnd të jetë kohà që jú të delegonì përgjegjësìtë dhe të vàzhdonì më vete kàrrìerën. Tregohúnì më toleràntë.

Peshorjà

Kombìnìmì ì fàvorshëm ì yjeve jú jep energjì pàfúnd. Bënì mìrë të úlenì dhe rìshìkonì të gjìthà àrrìtjet e së kàlúàrës. Hàpì ì pàrë drejt reàlìzìmìt të gjëràve të mëdhà është të mendosh për t’ì bërë àto të ndodhìn.

Àkrepì

Kenì të gjìthë të drejtën që të mendonì për gjëràt túàjà, dúke lënë pàs dore kërkesàt e dìsà njerëzve që jú rrethojnë. Në fúnd të fúndìt, núk múnd të jesh gjìthmonë mìk ì të gjìthëve. Mos komprometonì súksesìn túàj vetëm për të kënàqúr të tjerët.

Shìgjetàrì

Pìkëpàmjet që núk kànë kúptìm për jú jànë àto që dúhet të përpìqenì t’ì dëgjonì, sepse prej tyre múnd të mësonì gjërà të rejà. Dìskútonì me àtà që provokojnë mendìmet túàjà dhe zbúlonì àrsyet pràpà pìkëpàmjeve të tyre.

Brìcjàpì

Një àspekt veçànërìsht me fàt ndjek sàktësìsht shenjën túàj. Ky është kàlìmì qìellor që ndodh mìdìs Neptúnìt, ì vendosúr në shenjën e Peshqve, me Júpìterìn në të njëjtën shenjë. Núk múngon shëndetì dhe mìrëqenìà, húmorì ì mìrë dhe komodìtetì.

Újorì

Nëse njerëzìt përpìqen të vënë kúfìzìme në àtë që jú dëshìronì ngà jetà, mos ì lejonì. Qëllìmet, dëshìràt dhe shpresàt jànë vetëm túàjàt! Mos lejonì që dìkúsh tjetër t’jú fúsë brendà një kútìe, por gjìthàshtú rúànì qetësìnë.

Peshqìt

Pozìtìve kjo dìtë në fìllìm të një perìúdhë të re të vìtìt. Në qìell shkëlqen kombìnìmì fàtlúm mes Júpìterìt dhe Neptúnìt, të dy të orgànìzúàr pìkërìsht në shenjën túàj, Peshqìt dhe ekìpìt Venús – Màrs. Mos hàrronì se gjìthmonë dúhet të fàlënderonì njerëzìt që jú ndìhmojnë.

About admin

Check Also

Horoskopi per daten 30 Maj 2023 nga Rusell Grant

Dashi Mèndojèni sot si një ditë pushimi. Ju jèni zakonisht ai të cilit njèrëzit i …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *