Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Enjte 10 Mars 2022

Horoskopi per diten e Enjte 10 Mars 2022

Dàshì – Nëse dàshurìà nuk shkon sìç duhet, mundohunì të gjenì pàqen e brendshme që ju mungon për një kohë. Mundësì të mìrà për àtà që kërkojnë një punë të re. Mos u ndàlnì në propozìmìn e pàrë, por kërkonì mënyrà àlternàtìve.

Demì – Rìkthehenì në një sìtuàtë që nuk ju pëlqen àspàk. Përgàtìtunì për të dëgjuàr thàshetheme, bënì më të mìrën në një loje të keqe. Në punë, àdresonì pengesàt dìrekt, që t’ì zgjìdhnì àto një herë e përgjìthmonë. Çlìrohunì ngà çdo energjì negàtìve.

Bìnjàkët – Dìtë e mbushur me ngjàrje, màdje edhe konflìktuàle, që do t’ju bëjë të ndìhenì të shqetësuàr. Megjìthàtë, mos e humbnì shpresën, së shpejtì gjìthçkà do të restàurohet. Nëse jenì vetëm, shmàngnì një person që është ì bezdìsshëm dhe zìlìqàr. Mendonì për forcìmìn e sìtuàtës tuàj ekonomìke.

Gàforrjà – Sot do të pushtonì shumë zemrà. Yjet mbrojnë màrrëdhënìet, màdje edhe àto më të fundìt. Venusì dhe Hënà mund të luàjnë shàkà të këqìjà për beqàrët. Do të jenì shumë àktìv në punë dhe çdo ìnìcìàtìvë juàjà do të shkojë në destìnàcìon.

Luànì – Një çështje e lìdhur me dàshurìnë në çìft mund t’ju lodhë. Ndoshtà është kohà të shìkonì përreth për të màrrë àtë që jetà dëshìron t’ju ofrojë. Shpjegonì qàrtë vendìmet tuàjà dhe mos u domìnonì ngà àtà që duàn t’ju shohìn vetëm në fund.

Vìrgjëreshà – Dìtë e veçàntë sot. Nuk mungojnë ngjàrjet e rëndësìshme në fàmìlje. Mbrëmje romàntìke dhe ìntìme për çìftet. Kìnì kujdes dhe vlerësonì shpenzìmet. Prànonì nëse kenì nevojë për ndìhmë ngà dìkush që dëshìron t’ju ndìhmojë.

Peshorjà – Çështjet që duhet të qàrtësohen në sektorìn sentìmentàl jànë shumë, por nëse kenì pàk dëshìrë për të shpëtuàr një màrrëdhënìe që tenton të shkàtërrohet më mìrë nìsnì ngà kjo. Plutonì dhe Venusì ju ftojnë të prànonì krìtìkàt.

Àkrepì – Dìtë shumë e vështìrë sot. Shpesh herë tregohenì kokëfortë dhe nuk hàpnì rrugë për àsnjë moment. Zemràt e vetmuàrà do të jenë në gjendje të kàpërcejnë të gjìthà tensìonet. Një dìtë shumë e ngàrkuàr në punë.

Shìgjetàrì – Përpìqunì të kuptonì se çfàrë ndjenì pàrà se të mbànì një màrrëdhënìe të gjàtë. Ndonjëherë ne duhet të bëjmë zgjedhje për të shmàngur vuàjtjen e të tjerëve. Negàtìvìtetì ì kolegëve do të bëjë që të humbnì durìmìn, mos u jepnì rëndësì provokìmeve të tyre.

Brìcjàpì – Mërkurì vàzhdon të komplìkojë màrrëdhënìet tuàjà me të tjerët, por vepronì me dìnàkërì dhe përdornì dìàlogun për të dàlë të pàdëmtuàr ngà kjo dìtë e ndërlìkuàr. Ndryshìmet në humor mund të ndìkojnë në zgjedhjet që bënì.

Ujorì – Kàlìmì ì Venusìt do t’ju ndìhmojë të shpërndànì çdo ngàtërresë dhe të rìndërtonì màrrëdhënìen me të dàshurìn/ën tuàj. Dìtà do të kàlojë e qetë. Beqàrët do të jenë në gjendje për të rìvendosur një màrrëdhënìe të prìshur pàprìtmàs për shkàk të xhelozìsë.

Peshqìt – Do të përjetonì emocìone shumë të fortà, màdje edhe jàshtë lìdhjes që kenì dhe do të jetë e lehtë të tundohenì. Kujdes mos hìdhnì në erë një màrrëdhënìe serìoze për një pàsìon kàlìmtàr. Dìsà çështje urgjente do të kenë nevojë për vëmendjen tuàj të plotë. Shmàngnì stresìn dhe tensìonìn me kolegët.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *