Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Shtune 12 Mars 2022

Horoskopi per diten e Shtune 12 Mars 2022

Dàshì
Të lìndúr më: 21 Màrs – 19 Prìll
Është pàdyshìm një perìúdhë përmìrësìmì, por kúshtojìnì vëmendje ‘xhepìt’. Kenì shpenzúàr shúmë pàrà, múndohúnì tà shtrëngonì pàk rrìpìn, por jo shúmë.

Demì
Të lìndúr më: 20 Prìll – 20 Màj
Kjo është perìúdhë shúmë ìnteresànte për dàshúrìnë dhe ndjenjàt, nëse jú pëlqen një person, çfàrë prìsnì? Tregojìnì ndjenjàt túàjà. Në púnë, fokúsohúnì në çështjet më të rëndësìshme dhe tregohúnì làrgpàmës.

Bìnjàkët
Të lìndúr më: 21 Màj – 20 Qershor
Dúket se dëshìronì shúmë të bìnì në dàshúrì, ndàj mos hezìtonì të dìlnì me njerëzìt që jú pëlqejnë. Në púnë kenì energjì pozìtìve, ndàj mos e shpërdoronì forcën túàj.

Gàforrjà
Të lìndúr më: 21 Qershor – 22 Korrìk
Në dàshúrì kà vetëm një rregúll. Pàk fjàlë dhe shúmë veprìme! Múndohúnì t’ì tregonì pàrtnerìt túàj se sà kújdesenì për màrrëdhënìen. Në púnë perìúdhà është pàk tensìonúese, por kìnì dúrìm.

Lúànì
Të lìndúr më: 23 Korrìk – 22 Gúsht
Nëse kenì probleme në dàshúrì, më mìrë mos e shtynì bìsedën me pàrtnerìn/pàrtneren. Në púnë është dìtë me stres të làrtë pàsì vështìrësìtë më të mëdhà fshìhen në màrrëdhënìet me kolegët.

Vìrgjëreshà
Të lìndúr më: 23 Gúsht – 22 Shtàtor
Këto dìtë dàlìn në pàh àftësìtë túàjà. Në púnë mos e tepronì, përpìqúnì të mos hìdhnì hàpà të rrezìkshëm.

Peshorjà
Të lìndúr më: 23 Shtàtor – 22 Tetor
Jú po përjetonì dìtët më të búkúrà në dàshúrì. Edhe në púnë kenì dëshìrë për ndryshìme.

Àkrepì
Të lìndúr më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Prìsnì derì të shtúnën ose të dìelën për të shfàqúr ndjenjàt túàjà ndàj dìkújt që pëlqenì.

Shìgjetàrì
Të lìndúr më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Kjo është një dìtë që kàlon në një mënyrë “të pàsìgúrt” ngà pìkëpàmjà sentìmentàle. Jenì shúmë të lodhúr ngà púnà, dúhet të ndàlenì dhe të relàksohenì.

Brìcjàpì
Të lìndúr më: 22 Dhjetor – 19 Jànàr
Hënà në kúndërshtìm të qàrtë, núk është një dìtë e lehtë për ndjenjàt, më mìrë të shtynì gjìthçkà për të premten. Perìúdhà është shúmë e mìrë ngà ànà profesìonàle, nëse kà probleme dúhet t’ì zgjìdhnì tànì.

Újorì
Të lìndúr më: 20 Jànàr – 18 Shkúrt
Do të kenì rìkúperìm të mìrë fìzìk, psìkologjìk dhe sentìmentàl këtë fúndjàvë. Në púnë do të mbyllnì një hìstorì të vjetër dhe do të hàpnì një drìtàre të re.

Peshqìt
Të lìndúr më: 19 Shkúrt – 20 Màrs
Do të kenì konflìkte që dúhen zgjìdhúr, veçànërìsht me shenjën e Bìnjàkëve dhe Shìgjetàrìt. Ngà ànà tjetër, këto dìtë po kàlonì shúmë mìrë.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *