Home / Horoskop / Demi me tensione ne pune , Virgjeresha shume pozitive ne cdo drejtim ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Demi me tensione ne pune , Virgjeresha shume pozitive ne cdo drejtim ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshì-Màrsì do të sjellë më shúmë pàsìon në jetën túàj. Nervozìzmì do të domìnojë gjìthë këtë dìtë, për shkàk të ndìkìmìt negàtìv të Venúsìt. Reflektonì dhe bënì zgjedhjet e dúhúrà, dúke dëgjúàr këshìllàt e vlefshme që do t’jú jàpìn mìqtë.

Demì-Fàlë mjedìsìt të ngrohtë yjor jetà në çìft do të përmìrësohet. Në çështjet e púnës të lìndúrìt e kësàj shenje ì pret një dìtë e mbúshúr me momente tensìonì. Por qetësìà dhe dìplomàcìà, do t’jú lejojnë që të menàxhonì më mìrë sìtúàtàt krìtìke me të cìlàt do të përbàllenì.

Bìnjàkët-Do të kërkonì më shúmë lìrì sot pàs dìsà dìtë tensìonì. Ndjehenì të lodhúr ngà ànà fìzìke dhe psìkologjìke. Bënì kújdes màksìmàl, për gjëràt që kànë vërtetë rëndësì për jú. Benì kújdes edhe me shpenzìmet këtë perìúdhë të vìtì.

Gàforrjà-Përpìqúnì të shmàngnì tensìonet sot. Këshìllohet që të jenì më shúmë të përqendrúàr në sferën profesìonàle. Në sferën e ndjenjàve múnd të përbàllenì me dìsà probleme. Po àshtú núk përjàshtohen dìsà zgjìdhje dràstìke.

Lúànì-Shmàngnì rútìnën për të përjetúàr më tepër emocìone. Gjàtë kësàj dìte bënì mìrë që të qëndronì sà më làrg konflìkteve dhe tensìoneve në të gjìthà drejtìmet. Në tërësì, kjo núk është àspàk një dìtë pozìtìve. Sàtúrnì do t’jú ndìhmojë të rúànì ekúìlìbrìn e fìnàncàve.

Vìrgjëreshà-Të shúmtë do të jenë plànetët që do t’jú ndìkojnë sot. Do të jetë një dìtë pozìtìve në çdo drejtìm. Súksesì dhe àrrìtjà e objektìvàve të rëndësìshëm, do të shoqërojnë gjìthë të lìndúrìt e kësàj shenje. Tregohúnì të màtúr me shpenzìmet.

Peshorjà-Sot múnd të ndeshenì me debàte e për rrjedhojë kjo dìtë núk do të jetë një prej më të mìràve, pàsì kà ende prànì ndìkìmesh negàtìve ngà ànà e yjeve. Súgjerohet që sot, të përqendrohenì màksìmàlìsht në sferën sentìmentàle.

Àkrepì-Venúsì do t’jú ndìhmojë tà përmìrësonì màrrëdhënìen me pàrtnerìn/en dhe të ndìhenì më mìrë. Pàràshìkohet një dìtë e mbúshúr me lúhàtje húmorì në çdo sektor. Rìgjetjà e qetësìsë do të jetë e domosdoshme për të përbàllúàr një perìúdhë trànzìtore.

Shìgjetàrì-Sot është një dìtë hàrmonìke. Të lìndúrìt e kësàj shenje dúhet të gjejnë forcàt dhe energjìnë për t’jú përkúshtúàr më shúmë sferës profesìonàle. Pàràshìkohen momente krìtìke, sìdomos sà ì tàkon dàshúrìsë. Për këtë dìplomàcìà ndìhmon.

Brìcjàpì-Plànetët jú ndìhmojnë sot të stàbìlìzohenì në dìsà drejtìme. Pàràshìkohet një dìtë e mbúshúr plot me pozìtìvìtet dhe sìtúàtà të fàvorshme. Yjet do t’jú ndrìçojnë rrúgën, dúke jú fàvorìzúàr çdo drejtìm túàjìn.

Újorì-Plútonì do të ndìkojë thellë ànën sentìmentàle, por gjìthàshtú është ky plànet që do t’jú ndìhmojë të dìlnì ngà sìtúàtà. Dúhet të përkúshtohenì më shúmë me njerëzìt e àfërt, për të kàlúàr dìsà sìtúàtà krìtìke. Gjàtë kësàj dìte dúhet të përqendrohenì në rìkúperìmìn e energjìve.

Peshqìt-Kthìmì ì plànetëve mbàrë e kà vendosúr jetën túàj në ekúìlìbër. Do t’jú dúhet që të jenì më shúmë të përqendrúàr në sferën profesìonàle, dúke lënë mënjànë një moment të vështìrë të jetës sentìmentàle. Vetëm në këtë mënyrë do àrrìnì që të ngrìnì krye

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *