Home / Horoskop / Tregohuni te duruar ! Lajme shume te mira do te merni nga puna ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Tregohuni te duruar ! Lajme shume te mira do te merni nga puna ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshì: Rúànì qetësìnë për çdo përplàsje që múnd të kenì me pàrtnerìn/pàrtneren. Làjme pozìtìve vìjnë ngà ànà e púnës. Nëse kenì ndjekúr një projekt, konfìrmìmet për màrrëveshjen múnd të vìjnë së shpejtì.

Demì: Në dàshúrì, Hënà jú fàvorìzon të mbànì kontàkte me personàt që jú pëlqejnë ndërsà kànë nìsúr hìstorìtë e rejà. Megjìthàtë, jú dúhet të përbàllenì me dìsà përgjegjësì. Në púnë múnd të ketë ndryshìme.

Bìnjàkët: Sot kenì dìàlog mjàft të mìrë me pàrtnerìn/pàrtneren. Màrrëdhënìe të mìrà të múndshme múnd të kenì me Gàforren. Në púnë jenì të shqetësúàr, por dúhet të bënì përpjekje për t’ú qetësúàr.

Gàforrjà: Sot do të jetë një dìtë emocìonúese në romàncën túàj. Në púnë, nëse e kenì pàsúr të vështìrë, mos ú kthenì pàs.

Lúànì: Në dàshúrì kà pàk pàqàrtësì, por Hënà do të kthehet në shenjën túàj. Në púnë do ketë dìskútìme ndoshtà për shkàk të bonúsìt që kenì kërkúàr prej kohësh, por bëjenì jàvën e àrdhshme.

Vìrgjëreshà: Dàshúrìà është pàk e çúdìtshme, por do të kenì dìtë të këndshme nëse po jetonì një hìstorì dàshúrìe me Àkrepìn dhe Demìn. Në púnë sìtúàtà përmìrësohet dhe zgjìdhjà që prìsnì múnd të vìjë, edhe nëse múnd të mos jetë plotësìsht e kënàqshme.

Peshorjà: Këtë fúndjàvë do të përjetonì momente emocìonúese në dàshúrì. Fàlë yjeve, në púnë premtohet dìckà e re, por dúhet të jenì të dúrúàr dhe të prìsnì.

Àkrepì: Fàlë ndìkìmìt të Hënës, është dìtà júàj për të ‘rrëmbyer’ zemrën e personìt që pëlqenì, ndàj shfrytëzojenì. Në púnë dúhet të reflektonì ndërsà një përgjìgje e rëndësìshme vjen mes dàtës 21 dhe 22.

Shìgjetàrì: Àftësìtë túàjà për të veprúàr sot për një lìdhje të múndshme dàshúrìe jànë të mìrà. Ndërsà në púnë, dúhet pàk objektìvìtet.

Brìcjàpì: Shmàngnì dìskútìmet pàsì në dàshúrì, hënà është në ànën e kúndërt. Në púnë ndìhenì pàk të húmbúr dhe núk dìnì cfàrë të bënì.

Újorì: Dàshúrìà është e mìrë, por kújdes ngà një keqkúptìm ì múndshëm. Në púnë shtynì vendìmet e rëndësìshme pàs dàtës 21.

Peshqìt: Hënà e fàvorshme në dàshúrì, ndàj nëse jenì beqàr, bëhúnì gàtì për të nìsúr një hìstorì të re. Në púnë dúhet të kàpnì momentìn dhe të bënì plàne për të àrdhmen.

About admin

Check Also

Do ju dalin disa mundesi te arta nga jashte shtetit ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashi Të lindur më: 21 Mars – 19 Prill Ka mundësi të jèni të vètë-motivuar …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *