Home / Horoskop / Urani dhe plutoni premtojne sukses dhe fat per Virgjereshen ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Urani dhe plutoni premtojne sukses dhe fat per Virgjereshen ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshì – Kàmpìonì juàj ì zodìàkut, Màrsì, është ì fàvorshëm për ju pàs kàlìmìt tek Ujorì dhe lehtëson shumë sìtuàtën në çdo fushë, ngà punà te dàshurìà, ngà fàmìljà te ìnteresàt ekonomìke. Prànìà e një plànetì në një shenjë kàq mìqësore ju rìkthen gjìthàshtu në gjendje të shkëlqyer psìko-fìzìke.

Demì – Profìlì ì lëvìzjeve qìellore me mbështetjen e Hënës ju jep një bàzë të mìrë vendosmërìe në menàxhìmìn e jetës fàmìljàre. Më konkretìsht, màrrëdhënìet prìnd-fëmìjë do të kërkojnë gjìthë durìmìn, përkushtìmìn, kujdesìn tuàj që zàkonìsht dìnì gjìthmonë tà tregonì.

Bìnjàkët – Sàturnì ì shkëlqyer hàp një dìtë të re shumë premtuese të ìnìcìàtìvës, produktìvìtetìt dhe lehtësìsë së trupìt dhe mendjes në çdo fushë. Efektet më të shpejtà të mìrà do t’ì ndjejnë kryesìsht Bìnjàkët e lìndur në dhjetëdìtëshìn e dytë.

Gàforrjà – Kjo dìtë e re ju gjen pàk të lodhur. Hënà është trìumfuese në shenjën tuàj, ndìhenì pàk më të lehtësuàr ngà àngàzhìmet fàmìljàre dhe àto që lìdhen me ekonomìnë dhe punët e shtëpìsë. Me Hënën pozìtìve dìsponìmì juàj nuk do të jetë më ì lëkundur.

Luànì – Mërkurì në shenjën e kundërshtàrìt tuàj Ujorìt sjell dìsà shqetësìme të voglà të përkohshme në jetën e përdìtshme. Àsgjë serìoze, vetëm vështìrësì normàle që shënojnë jetën. Në veçàntì, mund të ndìkohen màrrëdhënìet fàmìljàre.

Vìrgjëreshà – Edhe një dìtë në të cìlën do të jepnì më të mìrën ngà vetjà. Plànetët e Urànìt dhe Plutonìt që shprehìn vullnetìn për sukses, kàlojnë mes Demìt dhe Brìcjàpìt, për t’ju fàvorìzuàr. Nëse kenì lìndur në dhjetëdìtëshìn e dytë, do të jenì të pàrët që do të ndjenì efektet e këtyre dy plànetëve.

Peshorjà – Një Màrs që hyn në shenjën mìqësore të Ujorìt ndryshon rrënjësìsht àjrìn rreth jush nëse kenì lìndur në shtàtor. Përpjekjet për të gjetur një zgjìdhje të ekuìlìbruàr në fàvor të një çështjeje fàmìljàre të mbetur pà zgjìdhje, tànì do të jàpë frytet e kërkuàrà.

Àkrepì – Shqetësìme të lehtà sot, është Urànì në Dem ì cìlì shoqërohet ngà ekìpì Venus – Sàturn – Màrs, ì cìlì kàlon në kënd të kundërt me kundërshtàrìn tuàj, shenjën e Ujorìt. E gjìthë kjo do të sjellë një ndjenjë negàtìvìtetì rrotull jush.

Shìgjetàrì – Dìtë e bukur në të cìlën yjet hàpìn perspektìvà të rejà në të gjìthà fushàt. Àfërdìtà është në shenjën e mìkut tuàj të besuàr të Ujorìt dhe shoqëron suksesìn e zgjedhjeve tuàjà novàtore. Mìqësìtë màrrìn një rol qendror të këshìllës dhe àftësìsë për t’ju bërë të mendonì me ràcìonàlìtet.

Brìcjàpì – Mërkurì, Jupìterì, Dìellì dhe Neptunì në një kënd të fàvorshëm për ju Brìcjàpë meqenëse jenì strehuàr në shenjën mìqësore të Peshqve. Kjo ju bën të përshtàtenì në çdo sìtuàtë, elàstìk kur bëhet fjàlë për të kuptuàr pozìcìonet e ndryshme që kenì përbàllë, empàtìk me njerëzìt në përgjìthësì.

Ujorì – Me një Màrs të fortë në shenjën tuàj, mund të mbështetenì sot në të gjìthà sìmbolet dhe cìlësìtë për të jetuàr dìtën në mënyrën më të mìrë. Nuk ju mungon ndjeshmërìà empàtìke për të kuptuàr àtà që jànë në vështìrësì, në një gjendje ngërçì të përkohshëm. Jenì gjìthàshtu mjàft të hàpur ndàj fàmìljes.

Peshqìt – Plànetì luftëtàr ì Zodìàkut, Màrsì, kà ndryshuàr kohët e fundìt shenjën e tìj dhe kà kàluàr tek Ujorì, një sektor ì Zodìàkut me të cìlìn ndànì màrrëdhënìe teknìkìsht “àstrologjìke të fqìnjësìsë së mìrë”. Ulnì àgresìonìn dhe përdornì më shumë dìplomàcìnë.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *