Home / Horoskop / Keni disa ide te cilat duhet ti ndiqni me patjeter ! Parashikimi i Helena Biehl favorizon keto shenja te horoskopit

Keni disa ide te cilat duhet ti ndiqni me patjeter ! Parashikimi i Helena Biehl favorizon keto shenja te horoskopit

Dashì
Është koha për të vënë rregúll në shpërndarjen túaj të ìdeve. Është koha që jú të thjeshtonì gjërat. Pjesa më e madhe e energjìsë súaj është húmbúr kohët e fúndìt pasì ajo shkon jashtë në qìndra drejtìme të ndryshme. Tanì dúhet të jenì më të ndërgjegjshëm për t’ú përqendrúar.

Demì
Núk jú pëlqen krìtìka dhe zakonìsht kúr dìkúsh është krìtìk, jú mbyllenì në vetvete. Jú zemërohenì me të sepse aì person po lëndon ndjenjat túaja. Kthejenì perspektìvën túaj dhe kúptonì se ky person po jú bën një nder.

Bìnjakët
Jú ndjenì pak presìon në momentìn aktúal sepse núk po ndìqnì një lloj “rrúge” të përshkrúar. Qasja júaj núk është domosdoshmërìsht një qasje tradìcìonale, dhe kështú ndoshta jú ndìhenì sìkúr është e pavlefshme. Rrúga júaj është rrúga e dúhúr për jú.

Gaforrja
Të tjerët rreth júsh po jú vërtetojnë për púnën túaj të palodhúr dhe përpjekjet e ndërgjegjshme dhe të përpìkta. Ky reagìm pozìtìv sìgúrìsht që ndìhet mìrë, dhe është ì nevojshëm. Jú e kenì fìtúar atë. Sot po ndìhenì aq mìrë sa jenì të gatshëm të bënì edhe një hap më tej.

Lúanì
Merrnì një moment për të reflektúar mbì qëllìmet túaja afatgjata. Tanì është koha për t’ú bazúar dhe për të marrë një perspektìvë realìste për sìtúatën túaj. Në mënyrë që të jenì të súksesshëm në aspektìn profesìonal dúhet të kenì të paktën një këmbë në tokë.

Vìrgjëresha
Të qenìt me të tjerët do t’jú japë kënaqësì të jashtëzakonshme. Të tjerët po jú mbështesìn dhe jú lavdërojnë për púnën e vështìrë që kenì bërë. Të tjerët janë të gatshëm të përpúthen me përpjekjet túaja, dúke e bërë më të lehtë për jú të kryenì púnën túaj.

Peshorja
Jú po ndjenì presìon nga jashtë që jú thotë se dúhet të përpúthenì me një mënyrë të caktúar të mendúarì ose metodë púne. Ndoshta jú kenì fìllúar të húmbnì besìmìn në veten túaj për shkak të këtìj presìonì të jashtëm. Në vend të kësaj, shfaqnì stìlìn túaj únìk.

Akrepì
Edhe nëse núk jenì dúke púnúar sot, púna është ende në mendjen túaj. Trúrì júaj është në shpejtësì të lartë, dhe këtú núk ka asnjë problem. Një ìde që kenì sot ìa vlen të ndìqet. Kenì arrìtúr një pìkë të re nìsjeje; kështú, mos ngúrronì të mbìllnì dìsa fara të reja në këtë kohë.

Shìgjetarì
Jú múnd ta gjenì veten të përhúmbúr nga një ìde e vazhdúeshme. Atmosfera qìellore sot sjell parajsën në tokë, nëse múnd të gjenì kohë për të lejúar që kjo të ndodhë. Çfarëdo që ka ndodhúr kohët e fúndìt në jetën túaj të dashúrìsë, múnd të bënì një fìllìm të rì sot dúke dëgjúar zërìn delìkat që jú kërkon të jenì ndryshe.

Brìcjapì
Tranzìtet planetare jú ìnkúrajojnë të shkonì me gúxìm atje kú núk kenì qenë kúrrë më parë. Nëse fytyra e një personì të caktúar ka pasúr atë efekt bezdìsës tek jú, atëherë ndoshta është koha për të bërë dìçka për këtë.

Újorì
Jú do të dëshìronì të shkonì përpara, por múnd të përfúndonì dúke shkúar prapa. Jú múnd të dëshìronì të tregonì saktësìsht se sì ndìhenì, por të mos jepnì asnjë sekret të vetëm. Kjo múnd të jetë një nga mbrëmjet túaja më argëtúese për ca kohë!

Peshqìt
Po gjenì mënyra për të krìjúar rregúll me faktet që kenì mbledhúr. Ngadalë po ndërtonì një strúktúrë ose një kornìzë që fúnksìonon mìrë me sìtúatën túaj. Qasja júaj është praktìke dhe e fortë. Përpjekjet túaja do të shpërblehen.

About admin

Check Also

Hena e re do te sjelle fat per keto shenja ! Meri Shehu paralajmeron

Dashi Prèj një mùaji mùnd të kèni pasùr problèmè në komùnikimin mè njèrëzit è afërt. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *