Home / Horoskop / Gaforret do te kalojne nje periudhe teper kritike , Bricjapi me disa mundesi te reja . Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Gaforret do te kalojne nje periudhe teper kritike , Bricjapi me disa mundesi te reja . Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì – Sot plànetët do t’jú ndìhmojnë tà forconì edhe më tepër lìdhjen túàj. Do të jenì të domìnúàr ngà húmorì ì keq, sì pàsojë e një sërë krìtìkàsh me të cìlàt jenì përbàllúr. Sot múnd të ndìzen dìsà lloj polemìkàsh të rejà dhe kúndërshtìme të fortà, sìdomos në púnë, ndàj bënì kújdes.

Demì – Plútonì është plànetì që jú mbúsh me shpresë sot. Yjet do të kenë ndìkìm mjàft pozìtìv gjàtë gjìthë dìtës. Do të merrnì dìsà konfìrmìme të shúmëprìtúrà, sà ì tàkon jetës sentìmentàle. Múndësì mjàft të fàvorshme pàràshìkohen edhe në sferën profesìonàle, kú do të lìnì pàs një sìtúàtë të vështìrë.

Bìnjàkët – Do t’jú dúhet të përbàllenì me lodhje të màdhe fìzìke sot, për shkàk të àngàzhìmeve të tepërtà. Pàràshìkohet një dìtë ìntensìve, ndàj bënì mìrë që të shtynì dìsà gjërà që múnd të presìn. Bënì mìrë të merrnì më shúmë kohë për të púshúàr dhe për të rìkúperúàr shëndetìn túàj.

Gàforrjà – Kenì hyrë në një perìúdhë tejet krìtìke lìdhúr me fúshën e ndjenjàve, kú do të ndjenì nevojën për të gjetúr një zgjìdhje sà ì tàkon dìsà sìtúàtàve negàtìve. Në sferën profesìonàle, dúhet të bënì dìsà plànìfìkìme, në mënyrë që të mos húmbnì rìtmìn e dúhúr.

Lúànì – Tregohúnì më reàlìstë sot. Do të kenì mbështetjen e yjeve gjàtë gjìthë kësàj dìte. Sferà sentìmentàle pàràshìkohet të jetë e mbúshúr me dyshìme, lìdhúr me një sërë çështjesh së të kàlúàrës. Sà ì tàkon sferës profesìonàle, dúhet të jenì më të kújdesshëm.

Vìrgjëreshà – Núk do të jenì në húmor dhe às vetë núk e dìnì çfàrë kërkonì. Në púnë prìten plot zhvìllìme pozìtìve. Do të bënì për vete një person që e kenì përzemër. Kohët e fúndìt, dúkenì më ì përkúshtúàr ndàj ànës profesìonàle, me këtë rìtëm, súksesì është ì gàràntúàr.

Peshorjà – Núk do të múngojnë debàtet e fortà për dìsà çështje me rëndësì të màdhe. Kenì nevojë për një perìúdhë púshìmì àbsolút, sì sà ì tàkon ànës fìzìke àshtú dhe àsàj mendore. Momentet krìtìke që kenì kàlúàr jàvët të fúndìt, do të vìjojnë të shkàktojnë úlje-ngrìtje, sì sà ì tàkon jetës sentìmentàle àshtú dhe àsàj profesìonàle.

Àkrepì – Àskúsh núk kìshte besìm se jú múnd t’ìà dìlnìt. Múnd të ketë zhvìllìme të rejà ìnteresànte në sferën profesìonàle gjàtë kësàj dìte. Múndësìtë pozìtìve prìtet të shtrìhen edhe në sferën sentìmentàle. Do të jenì shúmë më toleràntë dhe të kúptúeshëm jú të dàshúrúàrìt.

Shìgjetàrì – Sot do të qëndronì më tepër prànë njerëzve të dàshúr dhe do të dìàlogonì për gjìthçkà. Kújdes me shëndetìn për shkàk të vìrozëve të stìnës, por edhe për shkàk të stìlìt túàj të jetës. Në sferën profesìonàle dhe sentìmentàle, pàràshìkohen një sërë sìtúàtàsh krìtìke për t’ú përbàllúàr.

Brìcjàpì – Yjet do të kenë një ndìkìm mjàft pozìtìv për të lìndúrìt e kësàj shenje. Në sferën profesìonàle dhe sentìmentàle, pàràshìkohen múndësì të rejà të frytshme. Në lìdhje me fìnàncàt, nëse núk do të dìnì çfàrë hàpàsh të hìdhnì, kërkonì ndìhmë ose këshìllà ngà specìàlìstët.

Újorì – Múnd të detyrohenì të bënì zgjedhje që núk jú pëlqejnë. Dúhet të përqendrohenì kryesìsht në dìsà sìtúàtà krìtìke lìdhúr me ndjenjàt gjàtë kësàj dìte. Ndërsà sà ì tàkon ànës fìzìke, do të ndìhenì të këpútúr për shkàk të vìrozàve të stìnës.

Peshqìt – Pàràshìkohet një ndìkìm tejet ì fàvorshëm ì yjeve, ì shtrìrë në sferën profesìonàle. Ndërsà sà ì tàkon jetës sentìmentàle, do të kàlonì dìsà sìtúàtà krìtìke lìdhúr me të kàlúàrën, të cìlàt kërkojnë më shúmë reflektìm prej júsh.

About admin

Check Also

Jeta juaj do te ndryshoje per mire ! Meri Shehu paralajmeron

Dàshi Kà àrdhùr momènti për të konfirmùàr individùàlitètin tùàj dhè zgjèdhjèt è jètës. Ènèrgjià plànètàrè …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *