Home / Horoskop / Parashikimi i Paolo Fox per diten e sotme ! Mos e humbisni …

Parashikimi i Paolo Fox per diten e sotme ! Mos e humbisni …

Dàshì-Klìmà e gëzúàr dhe e gjàllë e dìtës me Sàtúrnìn në Újor jú jep energjì dhe shpìrt àrgëtìmì veçànërìsht nëse kenì lìndúr në dhjetëdìtëshìn e tretë. Me Venúsìn pozìtìv do të gjenì një mënyrë për të kàpërcyer shúmë vështìrësì të voglà dhe të mëdhà që múnd të hàsnì në rrúgën túàj sot.

Demì-Edhe me dy forcà plànetàre të àshprà dhe të bollshme të kàlìbrìt të Plútonìt dhe të Úrànìt jànë të fàvorshme për shenjën túàj. Me to do tà gjenì veten të qetë, por jo më pàk këmbëngúlës, àmbìcìozë e konkretë. Zgjìdhjà e një problemì teknìk dhe pràktìk të kohëve të fúndìt po àfron.

Bìnjàkët-Shìjonì fàvoret e Venúsìt në shenjën mìqësore të Újorìt që jú sjell një frymë mìrëqenìeje, gëzìmì e lúmtúrìe. Një ngà dhúràtàt, ndër të tjerà, që jú sìgúron perëndeshà yjore është sensì ì shkëlqyer ì húmorìt. Kjo ndjenjë sot dúket e kúdondodhúr.

Gàforrjà-Lëvìzjet plànetàre dúken të ngàtërrúàrà sot. Hënà e vràzhdë është në shenjën àrmìke të Peshores. Núk do t’jú múngojë ìntúìtà, një kàràkterìstìkë e shenjës súàj. Hënà dhe Plútonì megjìthàtë núk úà bëjnë jetën të lehtë.

Lúànì-Hàrmonìà e plànetëve tregon Hënën dàshàmìrëse ngà shenjà mìqësore e Peshores që rrìt númrìn e trúpàve qìellorë që jànë gàtì t’jú jàpìn mbështetje edhe në këtë dìtë màrsì. Venúsì, zotì ì mìrësìsë dhe bàshkìmìt njerëzor, e lìdh pozìtìvìtetìn e vet me àtë të konfìgúrìmìt të përgjìthshëm.

Vìrgjëreshà-Një Júpìter ì vrànët zë shenjën kúndërshtàre të Peshqve dhe ndìkon dìtën e kàràkterìzúàr ngà úlje-ngrìtje të húmorìt. Mos ì jepnì peshë një sjelljeje që jú dúket e pàqàrtë e një të njohúrì àpo një mìkú të làrgët. Pàs pàk dìtësh gjìthçkà do të kthjellohet.

Peshorjà-Údhëtìmì ì një Venúsì të búkúr vàzhdon në shenjën mìqësore të Újorìt për të ndrìçúàr dìtën túàj me një notë bútësìe dhe lehtësìe. Është e vërtetë që ende forcà të ndryshme qìellore po jú mbytìn, por dúke pàsúr plànetìn e fàtìt dhe dàshúrìsë në një cep të dobìshëm, núk kenì pse të shqetësohenì.

Àkrepì-Ndjenì negàtìvìtetìn e Úrànìt ndàj shenjës súàj. Ky pozìcìon sjell pàk lodhje në përgjìthësì. Përveç kësàj, megjìthàtë, gjenì një fàzë trànzìtì që është pothúàjse plotësìsht në fàvorìn túàj. Màrrëdhënìet fàmìljàre përmìrësohen.

Shìgjetàrì-Dìtà e ngàdàltë për shkàk të Júpìterìt në shenjën e Peshqve. Kjo shoqërohet me dìsà pengesà të voglà dhe momentàle në një kúàdër plànetàr të dobìshëm dhe pozìtìv. Do të jetë jetà fàmìljàre àjo që do t’jú sjellë komplìkìme e që múnd t’ì zgjìdhnì me súkses.

Brìcjàpì-Kàlìmì trànzìt ì plànetëve sjell një sìtúàtë dìsì të ngàtërrúàr për jú, me Hënën në Peshore që jú bën pàk nervozë, të shqetësúàr ose tepër dìnàmìkë, veçànërìsht nëse kenì lìndúr në dhjetëdìtëshìn e dytë dhe të tretë të Brìcjàpìt.

Újorì-Përjetonì një freskì të re shpìrtì që jú jep një Venús ì búkúr në shenjën túàj dhe qìellì ndrìçon me sìmpàtì dhe një ndjenjë húmorì. Në plàn të pàrë gjejmë mìqësìtë, kontàktet dhe emocìonet që màrrìn një rëndësì të màdhe.

Peshqìt-Një kombìnìm plànetàr pozìtìv, por pothúàjse shpërthyes, múnd t’jú bëjë të ndìhenì të shqetësúàr, nervozë, pàk të dìsponúeshëm për dìàlog. Kà múndësì që në fàmìlje të ketë një konflìkt, ndoshtà tek bàshkëjetúesìt më të rìnj, fëmìjët, vëllezërìt àpo motràt.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *