Home / Horoskop / Do te realizoni nje projekt qe e keni pritur prej kohesh ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja te horoskopit

Do te realizoni nje projekt qe e keni pritur prej kohesh ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja te horoskopit

Dàshì: Dìtà e sotme nìs me dyshìme në dàshúrì. Në púnë, ndìhenì të lodhúr ndàj përpìqúnì t’ì merrnì gjëràt me qetësì.

Demì: Në dàshúrì, dìtà do të jetë e kënàqshme. Në púnë, dìsà projekte nìsìn me lëvìzje të ngàdàltà. Bënì mìrë të kompensonì kohën e húmbúr.

Bìnjàkët: Fàlë ndìkìmìt të Hënës, dìtà e sotme dhe e nesërme do të jenë fàntàstìke. Ngà ànà tjetër, bëhúnì gàtì se do të ketë làjme të mìrà në púnë.

Gàforrjà: Sot dúhet të tregohenì që jenì të pjekúr, të pàktën në màrrëdhënìe me pàrtnerìn/pàrtneren ose dìkë që pëlqenì. Ndërsà në púnë kà làjme të rejà, por bënì kújdes që t’ì menàxhonì sìç dúhet.

Lúànì: Në dàshúrì, nëse kenì dìçkà për t’ì thënë pàrtnerìt túàj, vepronì brendà dìtës së sotme. Në púnë, megjìthàtë, jenì në një fàzë rìkúperìmì, por dúhet të rìshìkonì llogàrìtë.

Vìrgjereshà: Në dàshúrì, nëse pàrtnerì júàj núk jú dëgjon sot, múnd të àcàrohenì. Në púnë, kà një fàrë pàdúrìmì pàsì perìúdhà e sàpo përfúndúàr kà qenë mjàft e lodhshme.

Peshorjà: Në dàshúrì tànì gjëràt jànë më të mìrà, veçànërìsht për çìftet. Në púnë, kà múndësì që të ketë tensìon me shefàt.

Àkrepì: Dy dìtët e àrdhshme në dàshúrì do të jenë ìnteresànte. Në púnë, do të kenì múndësìnë të nënshkrúànì një màrrëveshje.

Shìgjetàrì: Sot kenì dëshìrë për dàshúrì, shfrytëzojenì për të súrprìzúàr pàrtnerìn. Në púnë, do të kenì më në fúnd zgjìdhjen për t’ì dhënë drejtìm projektìt me të cìlìn po púnonì.

Brìcjàpì: Më në fúnd do të ketë emocìone të búkúrà fàlë ndìkìmìt të Hënës. Në púnë, kenì energjì të mìrë dhe jenì të àftë për tà drejtúàr àtë në projekte konstrúktìve.

Újorì: Në dàshúrì, Hënà do t’jú bëjë të dúkenì të qàrtë dhe të vendosúr në sytë e pàrtnerìt túàj. Në púnë, nëse dúhet të merrnì një vendìm të rëndësìshëm, mos e vononì.

Peshqìt: Në dàshúrì, nëse kohët e fúndìt kenì pàsúr probleme, sot do të rìkúperohenì. Në púnë, kenì ìntúìtë fìtúese, por qëndronì làrg sìtúàtà që sjellìn debàte.

About admin

Check Also

Nje pjestar i familjes do u ndihmoje per te zgjidhur disa probleme te rendesishme ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja !

Dashi-Kùjdès nga të qènit hipokrit. Jù nùk doni të zhgënjèni njèrëzit që takoni, kështù që …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *