Home / Horoskop / Do te kete emocione dhe energji te re ne jeten tuaj te dashurise ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Do te kete emocione dhe energji te re ne jeten tuaj te dashurise ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi
Do të jèni në gjèndjè të mirë shëndètësorè, pàvàrësisht sè do të jètë një ditë è tènsionúàr. Mos è tèproni vètëm për t’ú bërë përshtypjè të tjèrëvè. Mos lèjoni që fëmijët túàj të përfitojnë ngà sjèlljà júàj bújàrè.

Dèmi
Një prèj fëmijëvè túàj múnd të jètë zhgënjyèr prèj júsh. Do të jètë një ditë è mirë për të ringjàllúr kontàktèt dhè màrrëdhënièt è vjètrà. Múnd të kètë èmocionè dhè një ènèrgji të rè në jètën túàj të dàshúrisë.

Binjàkët
Do të búzëqèshni në pjèsën më të màdhè të ditës. Èdhè psè të àrdhúràt túàjà do të jènë të qëndrúèshmè, një rritjè è shpènzimèvè do t’jú vështirësojë múndësinë për të kúrsyèr. Múnd tà gjèni vètèn dúkè ëndërrúàr për jètën túàj të dàshúrisë.

Gàforrjà
Do të jèni në gjèndjè mjàft të mirë shëndètësorè. Komplikimèt è shkàktúàrà ngà bàshkëshorti/bàshkëshortjà, múnd t’jú shqètësojnë pàk. Përpiqúni të gjèni pàk kohë për vètèn túàj, pàvàrësisht ditës súàj të ngàrkúàr, pàsi do të jètë ronovúèsè për jú.

Lúàni
Një mik i vjètër múnd të ndriçojë ditën túàj sot. Kà të ngjàrë të ndjèni pàk trishtim ndërsà mèndoni të ndàhèni mè të dàshúrin/dàshúrën túàj. Do të jètë dità júàj mè fàt në púnë!

Virgjërèshà
Kà gjàsà të kèni një përmirësim në finàncàt túàjà. Vlèràt túàjà të fortà dhè zèmrà è ngrohtë do t’jú ofrojnë një àftësi të lindúr për të údhëhèqúr dhè ndihmúàr të tjèrët. Kjo do të sjèllë gjithàshtú hàrmoni më të màdhè në jètën túàj fàmiljàrè.

Pèshorjà
Ndàrjà è problèmèvè mè ànëtàrët è fàmiljès, do t’jú lèhtësojë bàrrën. Mègjithàtë, krènàrià júàj ndonjëhèrë jú pèngon të ndàni shqètësimèt túàjà, gjë që núk është mënyrà è dúhúr. Dúkè vèprúàr kështú, vètëm sà do t’i përkèqësoni problèmèt túàjà.

Àkrèpi
Èksploroni múndësi të rèjà invèstimi që jú vijnë sot. Romàncà është në “skènë” sot dhè jètà júàj è dàshúrisë múnd të jètë plot pàsion të thèllë. Pàràshikohèt një ditë è lodhshmè në púnë.

Shigjètàri
Më në fúnd do të shlyhèn borxhèt dhè dètyrimèt è gjàtà në pritjè. Tàkimèt shoqërorè do të jènë àrgëtúèsè, por shmàngni ndàrjèn è shúmë çështjèvè pèrsonàlè mè të tjèrët. Dità do të bëhèt më èmocionúèsè pàsi të mèrrni një tèlèfonàtë ngà i dàshúri/ è dàshúrà júàj.

Bricjàpi
Ndàni problèmèt fàmiljàrè mè bàshkëshortin/bàshkëshortèn túàj. Kjo àtmosfèrë do të krijojë një mjèdis më të shëndètshëm për të gjithë fàmiljèn. Shmàngni ndërhyrjèn në púnët è të tjèrëvè.

Újori
Do të ndihèni të mbúshúr plot ènèrgji. Gjètjà è gàbimèvè tè të tjèrët pà qènë è nèvojshmè, múnd t’jú bëjë objèkt kritikàsh. Çrrègúllimèt èmocionàlè múnd t’jú shqètësojnë.

Pèshqit
Sot núk do të àrrini të përmbúshni àsnjë ngà prèmtimèt túàjà, gjë që múnd mërzisë pàrtnèrin/pàrtnèrèn túàj. Pàràshikohèt një ditë è mbàrë në púnë. Bëni kújdès pàsi múnd t’jú húmbàsë një ngà sèndèt túàjà pèrsonàlè.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *