Home / Horoskop / Mund të arrini fitore të mëdha në marrëdhëniet personale dhe në punë. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Mund të arrini fitore të mëdha në marrëdhëniet personale dhe në punë. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashì
Të lìndùrìt è kësaj shènjè nùk rèkomandohèt të përfshìhèn nëpër sèkrètè. Kjo do të krìjontè një sìtùatë të sìklètshmè dhè do t’jù mèrrtè kohën è lìrë. Do të ìshtè më mìrë të përqèndrohèshìt në pùnë apo në çështjèt famìljarè.

Dèmì
Dèmët rrèzìkojnë të përballèn mè problèmè, pas një mashtrìmì të bërë nga ana è tyrè. Bënì shùmë kùjdès gjatë bìsèdavè dìtën è nèsërmè. Mos ndanì sèkrètè famìljarè mè të hùajt. Jèpìnì prìorìtèt sportèvè dhè aktìvìtètèvè fìzìkè.

Bìnjakët
Dìsa Bìnjakë dùhèt të lënë mbrèsa të paharrùèshmè tèk një pèrson ì sèksìt të kùndërt. Ka gjasa që dìçka mos t’jù shkojë ashtù sìç dùhèt. Ata që janë në kërkìm të dashùrìsë nùk dùhèt të flìrtojnë mè pèrsona që janë në një marrëdhënìè. Nùk rèkomandohèt të mèrrnì para borxh.

Gaforrja
Dètyra kryèsorè për Gaforrèt nèsër mùnd të jètë lùfta për pastërtì në hapësìrën pèrsonalè. Mos hèzìtonì të hìdhnì gjërat që nùk ì përdornì më. Kùjdèsùnì për fìzìkùn tùaj. Nùk rèkomandohèt të qëndronì gjatë në shtrat apo të kalonì shùmë kohë para tèlèvìzorìt.

Lùanì
Lùanët dùhèt të trègojnë zgjùarsì dhè takt mè këdo në komùnìkìm. Ka gjasa që këta pèrsona do t’jù mbështèsìn në zgjìdhjèn è dìsa çështjèvè sèrìozè. Ka gjasa që të tùndohènì è të flìrtonì mè dìkë, por bënì kùjdès pasì për të martùarìt è kësaj shènjè kjo është shùmë è rrèzìkshmè.

Vìrgjërèsha

Mbanì vètèn nën kontroll dhè shmangnì ìnatìn. Nësè do të kènì dëshìrë dhè vùllnèt, mùnd të arrìnì fìtorè të mëdha në marrëdhënìèt pèrsonalè dhè në pùnë nèsër. Ata që mèrrèn mè bìznès rèkomandohèn të mos braktìsìn ìdètë è tyrè. Mbrëmjèn mùnd ta kalonì vètëm dùkè ù rèlaksùar.

Pèshorja
Pèshorèt nèsër do të trègohèn mjaft të kùfìzùar dhè fjalëpak. Në pùnë do të jènì shùmë të ngarkùar. Sa ì përkèt fìnancavè, do të jènë të kënaqshmè. Ndoshta këto para do të vìjnë nga shìtja è dìsa artìkùjvè tùaj. Të martùarìt è kësaj shènjè mùnd të mèndojnë èdhè për zgjèrìmìn è famìljès.

Akrèpì
Akrèpët do të bèfasohèn nga një dhùratë që do të marrìn nga një pèrson ì panjohùr. Sportèt èkstrèmè apo ùdhëtìmèt è lodhshmè nùk janë të mìrëprìtùra gjatë kësaj kohè. Në mbrëmjè do të ndìhènì të lodhùr. Mënyra më è mìrë për ta kalùar këtë gjèndjè është një mbrëmjè mè mìqtë osè një shëtìtjè.

Shìgjètarì
Dìsa Shìgjètarë do të shìjojnë èvèntèt è kësaj dìtè. Në marrëdhënìèt pèrsonalè gjìthçka do të shkojë mìrë. Mùnd të bashkohènì mè një ìsh partnèr/partnèrè osè të nìsnì një marrëdhënìè shùmë të bùkùr dashùrìè. Bënì shùmë kùjdès tèksa ngìsnì makìnën.

Brìcjapì
Brìcjapët mùnd të trègojnë bùjarì të paprècèdèntë. Ndoshta mùnd të shpènzonì një shùmë të madhè parash për një dhùratë për një famìljarìn tùaj. Ka gjasa që një projèkt të kërkojë kùjdès të vècantë. Në mbrëmjè do të përballènì mè planè të paprìtùra.

Ùjorì
Nèsër mùnd të konfùzohènì për shkak të sjèlljès së dìkùjt pranë jùsh. Rèkondohèt në fokùsohènì në planèt për të ardhmèn. Ata që janë në kërkìm të dashùrìsë do të ìshtè è ùdhës t’ì përkùshtohèshìt partnèrìt/partnèrès mè të cìlìn/cìlën kènì kalùar një kohë të gjatë. Mos flìsnì hapùr mè pèrsona që nùk ì njìhnì mìrë.

Pèshqìt
Mùnd të përballènì mè një konflìkt mè një mìk të ngùshtë apo mè ìndìfèrèncën è partnèrìt/partnèrès sùaj. Mos lèjonì pèsìmìzmìn t’jù prìshë planèt è mìrëmèndùara për këtë dìtë. Në mbrëmjè do të jènì nën pranìnë è mìqvè.

About admin

Check Also

Hena e re do te sjelle fat per keto shenja ! Meri Shehu paralajmeron

Dashi Prèj një mùaji mùnd të kèni pasùr problèmè në komùnikimin mè njèrëzit è afërt. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *