Home / Horoskop / Hëna dhe Neptuni do të shkaktojnë luhatje të humorit per kete shenje ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja te horoskopit

Hëna dhe Neptuni do të shkaktojnë luhatje të humorit per kete shenje ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja te horoskopit

Dàshi
Hënà dhè Nèptùni do të shkàktojnë lùhàtjè të hùmorit. Ndërkàq, është më mirë të mos è dràmàtizoni gjèndjèn, mos krijoni stùhi brèndà një gotè ùji! Mos ù jèpni shùmë rèndësi ndjènjàvè, që po nùk ù trègùàt të kùjdèsshëm, mùnd t’jù nxjèrrin ngà rrùgà è dùhùr.

Dèmi
Prànoni të gjithà propozimèt àrgëtùèsè ngà miqtë. Do të kèni gjithàshtù èdhè kontràtà të rèjà mè njèrëz të pànjohùr intèrèsàntë. Mùnd të orgànizoni èdhè një mbrëmjè sportivè, àpo të flisni mè një pèrson vèçànërisht të àfërt.

Binjàkët
Mè mënyrën sèsi është pozicionùàr Màrsi, do të ishtè më mirë të mos mbànit shùmë kùngùj nën një sqètùll. Kùptojèni njëhèrë è mirë që nùk mùnd të bëni shùmë gjërà në të njëjtën kohë. Mos è lèjoni rùtinës t’jù bùrgosë. Ngànjëhèrë stàkoni mèndjèn dhè bëni pùshim.

Gàforrjà
Pozicionimi i Hënës mùnd të krijojë àcàrimè èdhè pà pàsùr një motiv. Përpiqùni të bëni një shëtitjè në një vènd të gjèlbërùàr. Pozicionimi i Ùrànit do të bëj që të kètë ndryshimè të rëndësishmè, mè kthèsà të pàpritùrà.

Lùàni
Mè intùitën è jùàj, ngà nèsër do të dini të kùptoni sè çfàrë po ndodh rèàlisht në mjèdisin è pùnës. Përpiqùni tà shfrytëzoni sà më mirë këtë gjë. Do të zbùloni sè kontribùti jùàj do të konsidèrohèt shùmë i rëndësishëm dhè kjo do t’jù kënàqë së tèpërmi.

Virgjërèshà

Kèni mùndësinë për të tàkùàr pèrsonà dhè kùltùrà të ndryshmè, mè tràdità dhè mënyrà të tjèrà jètèsè ngà jù. Pàràshikohèn ùdhëtimè. Pàs pàk do t’jù dùhèt të hiqni dorë ngà orët è gjùmit për të mbàjtùr ritmèt è vèprimtàrisë.

Pèshorjà
Pritèt të kèni ùljè dhè ngritjè të hùmorit në lidhjè mè sqàrimè fàmiljàrè, por jo përbàlljè zënkàsh. Çlirohùni ngà të tjèrët. Vèproni sipàs mèndjès sùàj në çdo mjèdis, po ù dàshùr fàrè t’ù përshtàtèni ritmèvè të të tjèrëvè.

Àkrèpi
Sot do të jèni nismëtàr i iniciàtivàvè të bùkùrà në grùp. Do të àrgëtohèni jàshtë màsè, dùkè hàrrùàr çdo shqètësim. Àftësià è jùàj për të dëgjùàr kërkèsàt è pàrtnèrit dhè t’i plotësoni dëshiràt do të forcojë lidhjèn.

Shigjètàri
Ndonjë zënkë do të ndikojë ndjèshëm në klimën dàshùrorè. Do të jètë më mirë t’i kontrolloni rèàgimèt è gjàknxèhtësisë. Një mik vètëm për të mohùàr mbështètjèn è prèmtùàr, do të përpiqèt t’jù fùsë dyshimè për zgjèdhjèn è bërë.

Bricjàpi
Hënà bàshkëvèpron pozitivisht mè Vènùsin, Màrsin dhè Nèptùnin. Do të njihni pèrsonà, të cilët mùnd t’jùà vërtètojnë mènjëhèrë vlèrën dhè sinqèritètin. Po kàloni një pèriùdhë ndryshimèsh në çdo fùshë. Të pàpritùràt do t’jù bëjnë përsëri vizitë.

Ùjori
Do t’jù jèpèt më në fùnd ràsti për të përcàktùàr disà sitùàtà dèlikàtè fàmiljàrè dhè të mèrrni një vèndim të rëndësishëm, që do të jètë zgjidhjè për të gjithë. Mos hàrroni sè jànë mèndimèt è së sotmès që formësojnë të àrdhmèn tùàj. Jini optimist dhè pozitiv.

Pèshqit
Nësè ndryshimèt në dàshùri dèri më tàni jànë shfàqùr në mënyrë ràstësorè, tàshmë dùhèt të àngàzhohèni në mënyrë më të vèndosùr. Mè Mërkùrin kùndrà, është më mirë të jèni të kùjdèsshëm në gjithçkà që bëni. Shmàngni shpërqèndrimèt è voglà të mërzitshmè.

About admin

Check Also

Horoskopi per daten 26 Mars 2023 nga Rusell Grant

Dèshi- Ditë shumë è mirë për të mèrrë vèndimè të rëndësishmè në jètën tuèj në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *