Home / Horoskop / Beqarët do jenë të përkëdhelurit e yjeve dhe do kenë fatin për të misur lidhje afatgjatë. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Beqarët do jenë të përkëdhelurit e yjeve dhe do kenë fatin për të misur lidhje afatgjatë. Paolo Fox paralajmeron keto shenja

Dàshi
Një kùàdër yjor vërtèt shùmë i mirë për të dàshùrùàrit è kësàj shènjè bën që dità të jètë shùmë pozitivè. Èrosi i stimùlùàr ngà Hënà è Àfërdità. Bèqàrët do kènë njohjè të pàfùndmè dhè mùnd të nisin èdhè ndonjë lidhjè. Shpènzimèt kryèjini mè shùmë màtùri.

Dèmi

Pozicioni i Màrsit është në një orbitë àspàk të fàvorshmè për të dàshùrùàrit, gjë që do të vështirësojë èdhè gjëràt më èlèmèntàrè për jù. Sùgjèrohèt të mos bini prè è viktimizmit. Bèqàrët do bëjnë të pàmùndùrën për të ndryshùàr stàtùsin èdhè fàlë idèvè të tyrè të shùmtà. Finàncàt do jènë të mirà.

Binjàkët

Pàs një pèriùdhè dèri dikù pozitivè dot dità dùkèt do të fillojë mè të ”përpjètà” për jù që jèni në një màrrëdhëniè. Mègjithàtë, do àrrini qëllimèt tùàjà. Bèqàrët do kènë tàkimè të njëpàsnjëshmè dhè jètà do jù ndryshojë përgjithmonë. Finàncàt do vinë dùkè ù përmirësùàr.

Gàforrjà

Nùk është një pèriùdhë è lèhtë për jù që i përkisni kësàj shènjè. Vètëm Hënà sot dùkèt sè do të jètë è prèdispozùàr t’jù ndihmojë në jètën sèntimèntàlè. Bèqàrët èdhè psè do mùndohèn nùk do mùndin tà ndryshojnë dot stàtùsin èdhè për cà kohë. Finàncàt do dini si t’i mènàxhoni.

Lùàni

Një sitùàtë yjorè è tràzùàr për jù që jèni në një màrrëdhëniè. Kjo për shkàk të hyrjès në shènjë të Ùrànit, i cili do të rèflèktohèt èdhè tè jù dùkè bërë që t’jù mùngojë qètësià në dàshùri. Bèqàrët nùk dùhèt të nxitohèn për të shmàngùr èdhè lëndimèt më pàs. Trègohùni të àrsyèshëm mè shpènzimèt.

Virgjërèshà

Mè gjithë vështirësitë në të cilàt ndodhèni jù të dàshùrùàrit, sot mè Mërkùrin në shènjë do të mùnd të përbàlloni një ditë të ngàrkùàr. “Kokëfortësià” nùk jù ndihmon àspàk. Bèqàrët do jènë të vèndosùr dhè nùk do ndàlèn dèri sà të ndryshojnë stàtùsin. Në plànin finànciàr do hàsni problèmè.

Pèshorjà

Pritèt një ditë pozitivè për jù që jèni në një lidhjè dàshùriè, por dùhèt të vèproni mè shpèjtësi sà jèni në kohë, sèpsè sitùàtà mùnd të kthèhèt shùmë shpèjt në disfàvorin tùàj. Bèqàrët do jènë të përkëdhèlùrit è yjèvè dhè do kènë fàtin për të misùr lidhjè àfàtgjàtë. Hënà do mbrojë finàncàt tùàjà.

Àkrèpi

Dùkèt sè ”màrshimi” jùàj do të vàzhdojë i pàndàlshëm, àq më tèpër tàni që ”opozità” è Sàtùrnit në shènjë dùkèt shùmë më è dobësùàr dhè àspàk në fàvorin tùàj në dàshùri. Bèqàrët nùk do àrrin dot tà bëjnë për vètè pèrsonin që pëlqèjnë dhè do mbètèn èndè vètëm. Kùjdès mè shpènzimèt.

Shigjètàri

Qièlli për jù të dàshùrùàrit èdhè sot pritèt të jètë i ”ngrysùr”, ngàqë Màrsi vàzhdon të jètë në një orbitë àspàk të fàvorshmè. Mègjithàtë Àfërdità është prànë jùsh në plànin sèntimèntàl. Bèqàrët do kènë një ditë të mbùshùr mè tàkimè mbrèsëlënësè. Mè shpènzimèt trègohùni sà më të màtùr.

Bricjàpi

Tàshmë tènsionèt dhè strès-èt në màrrëdhënièn tùàj mè pàrtnèrin/èn i përkàsin plotësisht të kàlùàrës dhè shènjà jùàj sot është nën ndikimin è mjàft yjèvè të mirë. Bèqàrët dùhèt të trègohèn të lirshëm dhè të shprèhin hàpùr pëlqimèt è tyrè. Finàncàt do jènë të mirà gjàtë gjithë kohës.

Ùjori

Dyshjà Màrs-Àfërditë do të jètë èdhè sot një binom ”fitùèsish” për jù të dàshùrùàrit, pràndàj sot nùk do të kèni àsnjë pèngèsë në rrùgën tùàj. Bèqàrët dùhèt të dëgjojnë këshillàt dhè të mos nxitohèn në màrrjèn è vèndimèvè. Pàràshikohèn problèmè mè finàncàt.

Pèshqit

”Shtrëngoni dhëmbët dhè dùroni”. Ky mùnd të jètë mèsàzhi për jù që i përkisni një màrrëdhëniè në çift. Gjëràt pritèn të ndryshojnë për mirë. Bèqàrët dùhèt të mèndohèn mirë pàrà sè të prànojnë ftèsàt. Në plànin finànciàr do kèni problèmè pàs disà gàbimè në mènàxhim .

About admin

Check Also

Nje enderr do ju realizohet ! Jorgo Pulla paralajmeron

Dashì Jènì të tùndùar të ndanì mèndìmèt tùaja mè një kolèg të rì. Nësè ka …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *