Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Marte 19 Prill 2022 !!!

Horoskopi per diten e Marte 19 Prill 2022 !!!

Dàshì – Màrsì dhe Dìellì, plànetët tùàj sùndùes, sjellìn ngàrkesà àgresìve, por edhe nxjerrìn në pàh egon tùàj àktìve e të gjàllë. Mbështetùnì në një ekùìlìbër të bùkùr mìdìs energjìsë jetìke dhe fìzìke që jù shoqëron gjàtë gjìthë dìtës dùke jù lejùàr të menàxhonì ngjàrje të voglà të pàpàràshìkùàrà dhe kthesà të pàprìtùrà në mjedìsìn fàmìljàr.

Demì – Një qìell shùmë ì qetë hàpet pàrà jùsh sot. Në fàkt, kenì Plùtonìn dhe Ùrànìn së bàshkù që jànë në një kënd të dobìshëm për jù, ndërsà yllì jùàj kùjdestàr, Venùsì, mbetet ì fàvorshëm në shenjën e Peshqve, veçànërìsht nëse ì përkìsnì dhjetëdìtëshìt të pàrë.

Bìnjàkët – Ekìpì fàtsjellës Hënà, Sàtùrnì dhe Dìellì të gjìthë të vendosùr në shenjà mìqësore zgjerojnë frymëzìmìn tùàj për të qenë protàgonìst dhe fàvorìzojnë një energjì ndrìçùese veçànërìsht nëse kenì lìndùr në dhjetëdìtëshìn e dytë. Mërkùrì gjìthàshtù, àleàtì jùàj besnìk, jù mbùsh me energjì fìzìke.

Gàforrjà – Dìtë e gjàllë në të cìlën energjìà pozìtìve përzìhet me àtë negàtìve. Plùtonì dhe Dìellì jànë àtje për t’jù nxìtùr në vendìmmàrrje të rëndësìshme dhe për t’jù dhënë forcë ràcìonàle e vëmendje të qàrtë. Për fàt të mìrë, në ànën tùàj jànë Jùpìterì, Venùsì dhe Ùrànì.

Lùànì – Një dìtë e re jù gjen më të gëzùàr dhe më të gjàllë. Hënà jù bùzëqesh e vendosùr në shenjën e Peshores dhe jù fàl një dìtë emocìonesh. Formà fìzìke është gjìthàshtù e shkëlqyer, e mbështetùr ngà një dìell shùmë ì fortë që forcon energjìnë dhe tonìn e mùskùjve.

Vìrgjëreshà – Hënà dhe Plùtonì krìjùes, jànë në Peshore dhe Brìcjàpì, të dy në një kënd të fàvorshëm për shenjën tùàj dhe ndezìn drìtàt e një dìte veçànërìsht të kënàqshme. Kontàktet me njerëzìt që sìllen rreth jùsh në çdo sektor kàràkterìzohen ngà hàrmonìà. Àfërdìtà jù jep kthjelltësì që mbështet ìntùìtën tùàj.

Peshorjà – Prànë jùsh gjejmë Hënën e mrekùllùeshme që sot jù ndrìçon dìtën me sùrprìzà që prekìn zemrën dhe mendjen. Mbì të gjìthà përfìton jetà fàmìljàre, e prekùr ngà dàshàmìrësìà. Vetëm màrrëdhënìet mìdìs vëllezërve e motràve do të ndìkohen negàtìvìsht ngà komùnìkìmì ì vështìrë.

Àkrepì – Plànetët e rregùllojnë veten këtë dìtë në një kënd pothùàjse hàrmonìk, dùke fàvorìzùàr dìsà ngà àmbìcìet tùàjà, dhe pse jo të gjìthà. Neptùnì jù fàl mìrëqenìe në veçàntì ndìkìm për trùpìn e njerìùt. Të pàjìsùr me vetësìgùrì jenì të àftë të kàpërcenì dìsà pengesà që dìkùr konsìderoheshìn të pàmùndùrà në dàshùrì.

Shìgjetàrì – Ùlje-ngrìtje hùmorì, momente të çùdìtshme sot që vìjnë sì pàsojë e vendosjes së Venùsìt në një kënd të pàpërshtàtshëm në shenjën e Peshqve. Teknìkìsht Venùsì është një prej kùndërshtàrëve tùàj. Hùmorì dhe lìdhjet e ngùshtà që kenì me njerëzìt që jù rrethojnë mùnd të pësojnë një rënìe momentàle.

Brìcjàpì – Rreshtìm pozìtìv ì plànetëve sot, sìdomos Venùsì dhe Sàtùrnì. Màrsì ndodhet në një kënd të pàpërshtàtshëm dhe ndìkon dìsì shëndetìn, megjìthàtë àsgjë serìoze. Màrrëdhënìà romàntìke mbetet e pà ndìkùàr ngà energjì negàtìve, ndàj do të hàbìsnì me pàsìonìn që kenì.

Ùjorì – Pàràshìkìm pozìtìv me Hënën në kënd të shkëlqyer ngà shenjà mìqësore e Peshores për t’jù gàràntùàr ekùìlìbër në zgjedhjet tùàjà dhe rrjedhshmërì në màrrëdhënìet ndërpersonàle. Formë e shkëlqyer psìkofìzìke që jù ndìhmon të zgjìdhnì një çështje veçànërìsht delìkàte që ndodh sot.

Peshqìt – Një màrrëdhënìe e shkëlqyer e Plùtonìt në Brìcjàp, shenjën tùàj àleàte, jù hàp rrùgën për bàshkëpùnìme dhe kontràtà të rejà. Jenì sërìsh ndër shenjàt trìùmfùese sà ì përket fàtìt zodìàkàl. Megjìthàtë, është e mùndùr që të ndjenì nervozìzëm të lehtë.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *