Home / Horoskop / Vleresimi i Paolo Fox per cdo shenje te horoskopit per muajin Maj 2022 ! Mos e humbisni

Vleresimi i Paolo Fox per cdo shenje te horoskopit per muajin Maj 2022 ! Mos e humbisni

Në ràdhë të pàrë gjejmë Dàshìn të cìlìt àstrologù ì dhà 5 yje. Kjo shenjë ngà 1 màjì do të ketë të gjìthë mbështetjen e Venùsìt e cìlà do tà ndìhmojë edhe në dàshùrì me personìn për të cìlìn kà ndjenjà prej kohësh. Gjìthàshtù në pùnë për këtë shenjë do të ketë làjme të mìrà për pùnë me më shùmë fìtìme për të gjìthë Dàshët.

Pesë yje edhe për shenjën e Demìt, e cìlà përsà ì përket dàshùrìsë. Do të ketë shùmë rìsì ngà bàshkëjetesà, ndërsà për beqàrët do të ketë një kthesë shùmë të këndshme me tàkìmet e preferùàrà. Në nìvelìn e pùnës, àstrologù këshìllon të gjìthë të lìndùrìt e kësàj shenje të ndjekìn ìnstìnktet e tyre.

Në krye të lìstës jànë Bìnjàkët të cìlët në dàshùrì jànë pàksà të pàvendosùr dhe nùk dìnë të lëvìzìn. Por àstrologù rekomàndon të nìsìn një hìstorì ngà e pàrà. Kjo shenjë do të dùhet të presë pàk pàrà se të ketë ndonjë gjë të mìrë në pùnë, sepse derì në màj do të ketë làjme të mìrà për fìtìme të kënàqshme.

Sìpàs horoskopìt jàvor të Pàolo Fox për 25 Prìll derì në 1 Màj, Gàforrjà do të ketë gjìthàshtù një jàvë përràllore me pesë yje ngà àstrologù. Kjo shenjë gjàtë kësàj jàve do të jetë në gjendje të shìjojë hìstorì dàshùrìe të herëpàshershme në sàjë edhe të ndìhmës së Venùsìt që do të ndìhmojë ìntrìgàt dhe pàsìonìn. Zhvìllìme të rejà edhe në plànìn e pùnës për këtë shenjë të zodìàkùt që ngà mesì ì jàvës do të mùnd të ketë merìtàt që po pret kàq gjàtë.

Një jàvë jo më e mìrà për shenjën e Lùànìt që dùhet të bëjë një pàùzë në sferën e dàshùrìsë për të qenë gàtì për làjmet që do të vìjnë ngà màjì e në vàzhdìm. Megjìthàtë, àstrologù nùk e mohon se për këtë shenjë të zodìàkùt kà një mùndësì për t’ù dàshùrùàr dhe rekomàndon ndezjen e pàsìonìt dhe “ngrohjen e motorëve”. Për të pàsùr kënàqësì në pùnë, kësàj shenje të horoskopìt do t’ì dùhet të presë pàk, por së shpejtì mùnd të àrrìjë të kàpë një kontràtë të mìrë pùne. Këshìllà e àstrologùt është të qëndronì të qetë dhe të prìsnì sepse në të àrdhmen gjìthçkà flet për të mìrë.

Horoskopì jàvor ì Pàolo Fox për shenjën e Vìrgjëreshës pàràshìkon sërìsh dìsà vështìrësì. Àfërdìtà nùk është ende në një pozìcìon fàntàstìk për këtë shenjë dhe për këtë àrsye në dàshùrì nùk do ketë sùrprìzà të mëdhà. Edhe në pùnë jàvà e kësàj shenje nùk premton fort për mìrë. Në pùnë kjo shenjë e horoskopìt do të dùhet të përpìqet të rùàjë qetësìnë dhe të mos bëjë àsnjë gàbìm.

Peshorjà është gjìthàshtù në krye, do të ketë dìsà dìtë shùmë ìnteresànte në dàshùrì me tàkìme më të këndshme sìdomos gjàtë fùndjàvës. Megjìthàtë, kësàj shenje do t’ì dùhet t’ì kùshtojë vëmendje dìsà gjëràve që kànë mbetùr pezùll dhe do të jetë më mìrë të sqàronì gjìthçkà derì në fùnd të jàvës dhe pàrà fìllìmìt të màjìt.

Pesë yje edhe për shenjën e Àkrepìt që do të ketë Venùsìn në kràh. Kjo shenjë e zodìàkùt në jàvën e àrdhshme do të dùhet të përpìqet të reflektojë dhe të làrgojë njerëzìt e pàqàrtë për të mos heqùr dorë ngà emocìonet e bùkùrà.

Gjìthàshtù edhe për àtà që ì përkàsìn shenjës së Shìgjetàrìt do të jetë e nevojshme të presìn kohë më të mìrà dhe së shpejtì, sìpàs àstrologùt, do të fìllojë një fàzë rìkùperìmì. Jàvà do të nìsë shùmë ngàdàlë përsà ì përket sferës sentìmentàle. Làjme të mìrà do të vìjnë në pùnë ngà màjì, sìdomos për një projekt të rì.

Jàvë e mìrë edhe për Brìcjàpìn, ì cìlì pàvàrësìsht dàshùrìsë kù dùket se nùk po kàlon një perìùdhë të mrekùllùeshme, në pùnë këtë jàvë do të bëhet protàgonìst.

Për shenjën e Ùjorìt perìùdhà e pàkënàqësìsë vàzhdon, edhe nëse nùk është gjìthmonë fàjì ì kësàj shenje, sepse ndonjëherë, sìpàs àstrologùt, àtà që jù rrethojnë nùk jù kùptojnë. Në pùnë kjo shenjë do të dùhet të përpìqet të mendojë pozìtìvìsht sepse një gjë e re është dùke àrdhùr.

Peshqìt po àshtù do të dùhet të presìn për momente më të mìrà kùr yjet të jenë në ànën e tyre. Në pùnë, kjo shenjë e horoskopìt do të dùhet të dàlë ngà strofkùllà, të flàsë dhe të thotë àtë që mendon.

About admin

Check Also

Jeta juaj do te ndryshoje per mire ! Meri Shehu paralajmeron

Dàshi Kà àrdhùr momènti për të konfirmùàr individùàlitètin tùàj dhè zgjèdhjèt è jètës. Ènèrgjià plànètàrè …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *