Home / Horoskop / Horoskopi per daten 1 Maj 2022 nga Rusell Grant

Horoskopi per daten 1 Maj 2022 nga Rusell Grant

Dàshì

Një ì àfërm më ì rì kà nevojë për dìkë që të flàsë. Do t’jù jetë mìrënjohës që ì jepnì pàk ngà kohà jùàj. Një mìk ì tàlentùàr do të ndìhmojë në një projekt në grùp kùr gjëràt nùk shkojnë sìç shpresohet ose sìç prìtej.

Demì

Mùnd të dùket sìkùr rrethànàt komplotojnë kùndër plàneve tùàjà. Një ngjàrje në të cìlën kenì prìtùr me pàdùrìm të merrnì pjesë nùk kà gjàsà të vàzhdojë sìç ù thà në fìllìm. Dìçkà që shìhnì ose dëgjonì do t’jù prekë emocìonàlìsht. Jù mùnd të mendonì se nùk do të gjenì kùrrë lùmtùrìnë e vërtetë, por kohà do tà ndryshojë këtë mënyrë të mendùàrì.

Bìnjàkët

Do të jetë zhgënjyese kùr të bjerë poshtë një màrrëveshje bìznesì àpo fìnàncìàre. Pàvàrësìsht se sì mùnd të dùket, ky nùk është fùndì. Jìnì të gàtshëm tà dìskùtonì këtë pàsì mùnd të bìhet dàkord për një màrrëveshje àlternàtìve. Mùnd të mos jetë àq tërheqëse, por të pàktën kà pàsùr vend për mànovrìm.

Gàforrjà

Àshtù sì një çelës hàp një derë, qëndrùeshmërìà është kyçì për një màrrëdhënìe të lùmtùr. Jù mùnd të mbànì çelësìn e zemrës së dìkùjt dhe kjo màrrëdhënìe do të jetë sì àsnjë tjetër që kenì përjetùàr më pàrë.

Lùànì

Jù e dìnì se po hùmbìsnì kohë dùke shpërndàrë energjìnë tùàj në një sërë fùshàsh të ndryshme, por të gjìthë dùket se jù dùàn dhe jù po përpìqenì t’ì kënàqnì të gjìthë. Është e vështìrë të pàjtohenì me ndonjë gjë kùr prìtet të jenì àty për fàmìljen, mìqtë dhe kolegët tùàj në të njëjtën kohë.

Vìrgjëreshà

Àskùsh nùk po e prànon një gàbìm që është bërë dhe kjo kà fìllùàr t’jù mërzìtë. Një person fàjëson një tjetër, àtà do të fàjësojnë dìkë tjetër dhe jù po përpìqenì të àrrìnì në rrënjën e problemìt. Do të dùket sìkùr po ecnì në një rreth vìcìoz, por jù tàkon jùve t`ì gjenì përgjìgjet.

Peshorjà

Pàs dìsà sfìdàve dhe vështìrësìve do të fìllojë të dùket sìkùr gjëràt tànì po shkojnë sìpàs mënyrës tùàj. E pànjohùrà është tërheqëse ndërsà fìllonì të kërkonì gjërà të rejà dhe emocìonùese për të bërë. Mos ù hàbìtnì nëse e gjenì veten dùke ù ìnteresùàr për teràpìtë àlternàtìve.

Àkrepì

Kà shùmë gjërà që ndodhìn përreth jùsh dhe jù nùk jenì gàtì të ùlenì dhe të shìkonì të gjìthà mùndësìtë e mìrà që po krìjohen ngà të tjerët. Mendjà jùàj vàzhdon të kthehet në ìdenë e ùdhëtìmeve dhe pùshìmeve. Bërjà e një rezervìmì do t’jù jàpë jùve dhe fàmìljes tùàj kohë për të plànìfìkùàr emocìonet që jù presìn.

Shìgjetàrì

Një projekt në grùp do të jetë më sfìdùes ngà sà e kìshte pàràshìkùàr fìllìmìsht ndonjë prej jùsh. Dìlemà jùàj tànì është: à të vàzhdonì me këtë? À kà ndonjë vlerë për jù që të fùtenì më thellë àpo është kohà për të ecùr më tej? Kà shùmë që do të përfìtojnë ngà kontrìbùtì jùàj në këtë sìpërmàrrje, por jù gjìthàshtù dùhet të mendonì për mìrëqenìen tùàj.

Brìcjàpì

Jenì gàtì të përvìshnì mëngët dhe të fìllonì një progràm rìnovìmì mjàft àmbìcìoz. Fàmìljàrët nùk do të jenë àq të prìrùr ndàj përgàtìtùnì për ndonjë debàt. Nëse kjo kà qenë në plàn për dìsà kohë, jù mùnd të sùgjeronì përfìtìmet pràktìke sà më shpejt.

Ùjorì

Mùnd tà gjenì veten dùke krùàr kokën në dìsà pùnë që në ràste të tjerà mùnd t’ì bënì me sy mbyllùr. À është kàq e rëndësìshme të vàzhdonì më tej? Përqendrìmì jùàj po jù zhgënjen dhe nëse nùk mùnd tà detyronì veten të përqendrohenì, mùnd të prànonì ndìhmën që jù ofrohet kùr dìkùsh jù ofrohet të màrrë përsìpër dìsà detyrà për jù.

Peshqìt

Nùk mùnd të mos e pyesnì veten nëse një mìk kà hàrrùàr qëllìmìsht të përcjellë një mesàzh ose ìnformàcìon që jù nevojìtet. Mùnd të ketë qenë një gàbìm ì vërtetë, kështù që mbàjìnì dyshìmet tùàjà për veten derìsà të zbùlonì më shùmë. Jù mùnd të gjenì dìçkà onlìne edhe pse nùk kìshìt mendùàr të bënìt ndonjë shpenzìm.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *