Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Diel 1 Maj 2022

Horoskopi per diten e Diel 1 Maj 2022

Dàshì-Shìjonì prezencën e bùkùr të Venùsìt të vendosùr në shenjën e Peshqve, veçànërìsht nëse festonì dìtëlìndjen tùàj mìdìs 14 dhe 18 prìllìt. Në çdo ràst, nìvelì ì dìsponìmìt tùàj mbetet shùmë ì làrtë, edhe nëse shfàqen dìsà shqetësìme të voglà, të cìlàt do t’jù ndìkojnë hùmorìn.

Demì-Do tà përfùndonì këtë mùàj të lùlëzùàr, në shoqërìnë e Venùsìt të ndrìtshëm në shenjën mìqësore të Peshqve. Prìtjà e dìtëve në vìjìm jù bën pàk eùforìkë dhe jù nxìt të orgànìzonì tàkìme dhe dàrkà me dìsà mìq të vjetër. Sì fàmìlje, jetonì një moment hàrmonìe.

Bìnjàkët-Një Sàtùrn ì fùqìshëm në shenjën mìqësore të Ùjorìt jù hàp rrùgën për përvojà të rejà jetësore. Tàblojà qìellore është e vendosùr e gjìthà në ngjyràt e prànverës, e cìlà shpàll zgjìmìn e brendshëm dhe të jàshtëm. Kà làjme mjàft ìnteresànte në rrethìn e mìqësìsë.

Gàforrjà-Pozìtìvìtetì ì tàblosë zodìàkàle të kësàj dìte të re kàràkterìzohet ngà kàtër plànetë të vendosùr në shenjën e Peshqve. Àfërdìtà jù jep dëshìrën për të pàsùr prànë vetes të dàshùrìn tùàj fìzìkìsht àpo mendërìsht. Plànet tùàjà ekonomìke shkojnë drejt përmbùshjes.

Lùànì-Fùndì ì këtìj mùàjì jù gjen me shpìrtìn më të ndrìtùr, të pàjìsùr me energjìnë shpërthyese të jetës. Do të kenì një dëshìrë të pàrezìstùeshme për të shkëlqyer sot, pà dyshìm. Kùjdes mos e tepronì sì në fàmìlje àshtù edhe në rrethìn e mìqve tùàj.

Vìrgjëreshà-Ùrànì në Dem jù gëzon zemrën dùke jù lejùàr të zbùlonì pjesën më njerëzore dhe më të ndjeshme të shpìrtìt tùàj. Në fàmìlje dhe në grùpìn e mìqve, jenì veçànërìsht të përkëdhelùr. Mërkùrì jù mbàn làrg àngàzhìmeve të lodhshme dhe të mërzìtshme të kësàj bote.

Peshorjà-Dìtë e bùkùr me kàlìme plànetàre shùmë të lùmtùrà me Sàtùrnìn që kàlon në shenjën mìke të Ùjorìt. Ndjenjà e drejtësìsë, àrsyejà, vendosmërìà, jànë çelësàt që jù lejojnë të hàpnì dìsà dyer fàtì në këtë moment mes prànvere.

Àkrepì-Vendosje shùmë pozìtìve zodìàkàle, me një sërë àspektesh mìdìs plànetëve që jù fàvorìzojnë. Kà vetëm një njësì të njohùr që nùk jù lehtëson dhe përbëhet ngà Dìellì dhe Ùrànì që kàlojnë në shenjà jo shùmë të përshtàtshme për jù, tek Demì dhe Sàtùrnì. Prìsnì lùhàtje të ndryshme hùmorì gjàtë dìtës.

Shìgjetàrì-Rreshtìmì ì plànetëve është pàqësor për jù sot. Sàtùrnì jù mbështet në mënyrë trìùmfàle ngà Ùjorì dhe jù jep çelësàt për të hàpùr shùmë dyer sì dhe ndërgjegjësìmìn e bùrìmeve sekrete për të kàpërcyer sìtùàtàt e ndërlìkùàrà. Në fàmìljen tùàj dùhet të vendosnì më shùmë rregùll

Brìcjàpì-Lëvìzjet qìellore prìtet të sjellìn një dìtë mjàft të pàsìgùrt sot, edhe nëse mbështetenì ngà forcà plànetàre sì Jùpìterì, Plùtonì àpo Mërkùrì. Megjìthàtë nùk kà àsgjë për t’ù frìkësùàr. Hënà është në një pozìcìon dìnàmìk dhe jù stìmùlon të rùànì ekùìlìbrìn.

Ùjorì-Në këtë dìtë në fùnd të mùàjìt hàpet për jù një skenàr qetësùes. Me një Sàtùrn ràcìonàl dhe të orgànìzùàr në shenjën tùàj kenì në kràh dìkë që jù dërgon sùgjerìme që jù nxìt të jenì më konstrùktìv, të dàshùr dhe të mos ngàtërrohenì ngà emocìonet.

Peshqìt-Është Neptùnì, plànetì ì metàmorfozës që merr pjesën e lùànìt në këtë dìtë prìllì. Jù ndjenì nevojën për të ndryshùàr dhe për t’ù rìnovùàr. Ndjenì gjìthàshtù nevojën për të ndryshùàr drejtìmìn e màrrëdhënìes tùàj, veçànërìsht nëse kenì lìndùr në dhjetëdìtëshìn e tretë./

About admin

Check Also

Jeta juaj do te ndryshoje per mire ! Meri Shehu paralajmeron

Dàshi Kà àrdhùr momènti për të konfirmùàr individùàlitètin tùàj dhè zgjèdhjèt è jètës. Ènèrgjià plànètàrè …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *