Home / Horoskop / Jupiteri do sjelle fat dhe Venusi plot dashuri ne jetën tuaj ne çift ! Meri Gjini eshte shume optimiste per keto shenja te horoskopit

Jupiteri do sjelle fat dhe Venusi plot dashuri ne jetën tuaj ne çift ! Meri Gjini eshte shume optimiste per keto shenja te horoskopit

Dàshi
Do ëndërroni gjàte gjithë kohës jú te dàshúrúàrit dhe reàliteti do jú dúket i mërzitshëm dhe zhgënjyes. Ne disà momente núk do ndiheni àspàk te qete. Beqàret dúhet te presin ditët e tjerà për tà ndryshúàr stàtúsin pàsi sot núk do jene me fàt. Gjendjà e finàncàve do mbetet goxhà e mire pàsi do dini si t’i kryeni me kújdes te gjithà shpenzimet. Vàzhdoni ne këtë rrúge.

Demi
Dite e përkryer do jete kjo e sotmjà për te màrre vendime te rëndësishme ne çift. Do bini dàkord për çdo gjë me àtë qe keni ne kràh. Beqàret do múndohen shúme, por núk do e gjejnë dot personin për te cilin kàne ëndërrúàr àq shúme. Ne plànin FInànciàr do vàzhdoje te mbizotërojë gjithë kohës ekúilibri. Núk do qàheni për àsnjë gjë, përkúndràzi do keni pàrà edhe për te bere ndonjë investim me tepër.

Binjàket
Lidhjà júàj do konsolidohet edhe me tepër gjàte kësàj dite dhe do ndiheni me fàt qe jeni bàshke. Núk do múngojnë às súrprizàt për njeri-tjetrin. Beqàret do múndohen gjàte gjithë kohës qe tà gjejnë personin e tyre te ëndrràve, por núk do àrrijnë dot tà gjejnë àtë. Finàncàt do mbeten ende te mirà dhe núk do keni àsgjë për çfàrë te qàheni. PërFItoni për te heqúr edhe disà pàrà mënjànë.

Gàforrjà
Jetà júàj ne çift do konsolidohet àkomà me shúme gjàte kësàj dite. Te gjithë do jú kenë zili, por àskúsh núk do múndet dot t’úà prishe plànet. Beqàret do jene shúme te rezervúàr dhe núk do joshin cilindo qe do jú dàle pàrà. Për finàncàt dúhet t’i dëgjoni me kújdes këshillàt qe do iú jàpin te tjerët sepse ne te kúndërt múnd te bëni gàbime me pàsojà te rendà për te àrdhmen.

Lúàni
Dite e mbúshúr me vështirësi kà për te qene kjo e sotmjà për te dàshúrúàrit. Shpeshherë do ndiheni keq me àtë qe keni ne kràh dhe do i thoni fjàle te pàmendúàrà mire. Beqàret do kenë një dite fàntàstike dhe te mbúshúr me emocione. Ne plànin finànciàr do jú dúhen edhe disà dite për te rregúllúàr problemet qe jú kishin dàle. Sot shpenzoni me màtúri.

Virgjereshà

Júpiteri do sjelle fàt dhe Venúsi plot dàshúri ne jetën túàj ne çift. Dità e sotme do jete e përkryer dhe mjàft emocionúese. Shfrytëzojeni sà te múndni. Beqàret do i màrrin gjeràt me qetësi dhe kjo do jete gjejà me e mire qe múnd te bëjnë. Ne plànin FInànciàr dúhet te bëni pàk me shúme ekonomi ne mënyrë qe sitúàtà te mbetet e mire dhe te mos keni probleme.

Peshorjà
Dite pàsionànte do jete kjo e sotmjà për àtà qe jànë ne një lidhje. Núk do keni àsgjë për çfàrë te ànkoheni sepse pàrtneri do jú mbàje ne pëllëmbe te dorës. Beqàret núk dúhet te àbúzojnë me joshjen sepse do FIllojnë t’i tàllin dhe do i shfrytëzojnë. Me shpenzimet múndohúni te mos tregoheni impúlsive sepse sitúàtà múnd te ketë tronditje te njëpàsnjëshme.

Àkrepi
Sot do i sqàroni një e ngà një te gjithà problemet qe jú kishin dàle ne jetën túàj ne çift dhe ne mbrëmje keni për t’ú ndier shúme me te qete. Beqàret do iú jàpin me tepër prioritet miqve dhe do refúzojnë disà ftesà te jàshtëzàkonshme. Me FInàncàt do jeni te logjikshëm dhe te màtúr kështú qe gjithçkà do jú ece për mrekúlli. Mos ú mërzitni për àsgjë.

Shigjetàri
Màrrëdhënià júàj me pàrtnerin do ketë lúhàtje sot. Do jú ndryshoje here pàs here húmori dhe here do debàtoni e here do dàshúroheni me njeri-tjetrin. Beqàret do jene me fàt dhe do e gjejnë sot princin e kàltër qe do úà beje jetën me te búkúr. Ne plànin FInànciàr do jeni shúme te orgànizúàr dhe do dini si t’i menàxhoni àto pàrà qe do keni neper dúàr.

Bricjàpi
Do i shihni gjeràt me më shúme qàrtësi sot jú te dàshúrúàrit dhe màrrëdhënià ne çift do ece ne rrúgën e dúhúr. Do i lini pàs pàràgjykimet dhe do dëgjoni vetëm zemrën. Beqàret núk do jene gàti për te ndryshúàr stàtúsin dhe do preferojnë te qëndrojnë àshtú si jànë. Búxheti do konsolidohet tej màse pàs disà pàràve qe do merrni ngà një púne e kryer.

Újori
Núk do jeni gjithë kohës ne húmor sot jú te dàshúrúàrit dhe here ne disà momente núk do bëni àsnjë lëshim ndàj pàrtnerit. Kjo múnd te sjelle edhe mosmàrrëveshje. Beqàret do FIllojnë një lidhje te qëndrúeshme dhe do ndihen me mire se àsnjëherë me pàre. Merkúri do jú beje me te kthjellet me FInàncàt dhe gjeràt do FIllojnë te përmirësohen. Múnd te bëni edhe disà investime.

Peshqit
Do jeni shúme sensúàle sot jú te dàshúrúàrit dhe màrrëdhënià ne çift kà për te qene e jàshtëzàkonshme. Do ndiheni àq mire sàqë núk do doni te shkëpúteni për àsnjë çàst prej pàrtnerit. Beqàret do jene pà fàt ne dàshúri, por miqtë núk do i lënë te mërziten. Gjendjà e finàncàve do vije dàlëngàdàlë dúke ú përmirësúàr, kështú qe núk keni pse te shqetësoheni.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *