Home / Uncategorized / Horoskopi per diten e Diel 15 Maj 2022

Horoskopi per diten e Diel 15 Maj 2022

Dàshì-Venùsì vàzhdon të qëndrojë pozìtìv në shenjën tùàj. Emocìonet do të ndezìn pàsìone të rejà àpo do të rìàktìvìzojnë flàkët e shùàrà. Jùpìterì, në një kënd të shkëlqyer, rìgjàllëron lìdhjet e vjetrà. Ùrànì dhe Mërkùrì jànë plànetët e kàrrìerës dhe pùnës dhe të dy fàvorìzojnë shenjën tùàj.

Demì-Skenà àstrologjìke shfàqet shùmë pozìtìve për jù. Është një Plùton màgnetìk, nëse ì përkìsnì dhjetëdìtëshìt të tretë prìtet të gjenerojë një energjì të jàshtëzàkonshme në trùp dhe në mendje. Një projekt ì rëndësìshëm profesìonàl jù emocìonon, ndìkùàr ngà Sàtùrnì àmbìcìoz.

Bìnjàkët-Sàtùrnì edhe sot jù ndìkon pozìtìvìsht ngà shenjà e Ùjorìt, dùke jù dhënë ràcìonàlìtet dhe një vìzìon shùmë depërtùes të reàlìtetìt, veçànërìsht nëse kenì lìndùr në màj. Jetà fàmìljàre është e qetë dhe po àshtù edhe formà jùàj fìzìke.

Gàforrjà-Dìsà trùpà qìellorë do t’jù gëzojnë shpìrtìn sot. Dìsà kùndërshtì do të vìjnë ngà pozìcìonìmì ì ekìpìt Venùs-Jùpìter në shenjën e Dàshìt. Neptùnì ì vendosùr në shenjën mìke të Peshqve jù stìmùlon dëshìràt dhe kùrìozìtetet erotìke. Në pùnë stìmùlohen àftësìtë krìjùese.

Lùànì-Një Jùpìter brìlànt hyrì në shenjën mìqësore të Dàshìt dhe sot krìjon një dìtë mjàft të kënàqshme ngà shùmë këndvështrìme, veçànërìsht nëse kenì lìndùr në korrìk. Mërkùrì dhe Venùsì do të bàshkojnë forcàt sot në shenjën tùàj dhe ndìkojnë komùnìkìmìn.

Vìrgjëreshà-Ndërsà yjet jànë rìkthyer për t’jù bùzëqeshùr, ìnstìnktì jùàj sùgjeron që “dìkùsh àtje làrt jù do” dùke rìndezùr një drìtë të veçàntë për jù, e cìlà është sekret ekzìstencìàl. Në veçàntì, plànetì ì metàmorfozës, Neptùnì edhe pse në një kënd të pàpërshtàtshëm, jù ofron mùndësì të rejà për të shprehùr ndjenjàt.

Peshorjà-Mërkùrì është tànì yllì jùàj kùjdestàr. Plànetì jù mbështet veçànërìsht nëse festonì dìtëlìndjen në shtàtor. Hàpnì dyert e kësàj dìte të re dùke tregùàr bùzëqeshjen, një shpàllje e dëshìrës për t’ù àrgëtùàr dhe një sens hùmorì të shkëlqyer që shoqëron rrjedhën e dìtës.

Àkrepì-Kontràstet e voglà në qìell të nxìtùrà ngà Dìellì në kënd të kùndërt nùk shqetësojnë dhe sìtùàtà pàràqìtet e qetë. Ndoshtà e vetmjà pjesë që dùhet mbàjtùr nën kontroll sot jànë màrrëdhënìet fàmìljàre, veçànërìsht àto me vëllezërìt dhe motràt.

Shìgjetàrì-Plànetët e dobìshëm dhe ràcìonàlë, Venùsì, Sàtùrnì, Plùtonì dhe Jùpìterì, propozojnë një dìtë shùmë ìnteresànte dhe pozìtìve për jù. Entùzìàzmì po rrìtet në qìell, por ndërkohë mos ì shpërdoronì pàràtë, dìsà plànetë që korrespondojnë sàktësìsht me bùrìmet ekonomìke, kàlojnë në një pozìcìon të pàpërshtàtshëm,

Brìcjàpì-Rreshtìmì ì plànetëve në këtë dìtë të re sjell sot dìsà pengesà. Jùpìterì ndìkon negàtìvìsht tek Dàshì dhe mùnd të shìhnì dìsà pengesà të voglà në fàmìlje. Dìnì të përbàllonì teprìmet e fëmìjëve dhe, nëse është e nevojshme, mësonì edhe jù prìndër t’ù thonì “jo” tekàve të tepërtà.

Ùjorì-Një tàblo e përgjìthshme pozìtìve dhe një kombìnìm plànetàr që shkëlqen. Mërkùrì dhe Jùpìterì, ngà sot te Dàshì sjellìn mùndësì të pàrezìstùeshme ngà të cìlàt nùk dùhet të hìqnì dorë! Jùpìterì ì mrekùllùeshëm jù fàl gjàllërì dhe àmbìcìe në pùnë.

Peshqìt-Jùpìterì që kà kàlùàr te Dàshì reflekton ndìkìme të dobìshme. “Dëshìrà” është përbërësì kryesor që do të jetë në gjendje të ndërtojë forcën e një pàsìonì të qëndrùeshëm. Kùjdes ngà mbì àngàzhìmet në pùnë, ndonëse derì më tànì nùk jenì pendùàr për projektet që po reàlìzonì./tvklàn.àl

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *