Home / Horoskop / Horoskopi per daten 4 Qershor 2022 nga Rusell Grant

Horoskopi per daten 4 Qershor 2022 nga Rusell Grant

Dashi

Lavdërimet merren vetëm për një pu në të kryer mirë dhe jo para kohe. Kohët e fundit, jeni ndjerë sikur përpjekjet tuaja nuk janë vlerësuar nga punë dhënësi juaj aktual. Ata jua kanë bërë të ditur se janë mirënjohës për punën tuaj të palodhur. Ju mund të ndryshoni mendje në lidhje me apli kimin për një pozicion të ri diku tjetër.

Demi

Pasja e një ambienti të rregullt pune dhe shtëpie ju bën të ndiheni gjith monë më të sigurt dhe në kontroll. Kur nuk ka shpërqendrime rreth jush, do të jeni në gjendje të hiqni shumë shpejt nga rruga dhjetëra detyra të vogla. Qëllimi juaj është të orga nizoni jetën tuaj në mënyrë që të mos ketë rrëmujëra që t’ju pengojnë.

Binjakët

Shikoni hapin tuaj dhe, më e rëndë sishmja, fjalët tuaja kur bëhet fjalë për takime me njerëz në pozita pushteti. Ju nuk do të jeni të kënaqur kur një koleg i nivelit të lartë kritikon punën tuaj. Megjithatë mos reagoni në mënyrë agresive. Sjellja e mirë do të jetë e nevojshme në çdo kohë.

Gaforrja

Nuk ka njeri më të aftë se ju kur bëhet fjalë për t’i bërë njerëzit të ndihen të dashur dhe të përk ëdhelur. Një mik nuk do të ndihet shumë mirë dhe ju do të bëni gjithçka që mundeni për ta bërë atë të ndihet më rehat. Dikush i afërt do të jetë xheloz për gjithë vëmendjen që po u kushtoni të tjerëve, por nuk do të lejoni që zemërimi i tyre t’ju shqetësojë.

Luani

Mos u habitni nëse papritmas kuptoni se nuk ka asgjë me interes të veçantë gjatë dit ëve në vijim dhe mos nxitoni të mbushni ato faqe boshe në ditarin tuaj. Së shpejti nuk do dish se ku të shkosh më parë.

Virgjëresha

Projektet për të cilat po punoni ose që janë aktu alisht në shqyrtim do të përfitonin nga një sasi e caktuar fshehtësie. Vetëm ata që janë të përfshirë drejtpërdrejt duhet të jenë në dijeni për pla net dhe vendimet. Një rival do të donte të dinte se çfarë po bëni për një arsye të vetme: në mënyrë që ata të jenë në gjendje të vendosin blloqe që pen gojnë rrugën tuaj.

Peshorja

Hezitimi juaj për marrjen e një ven dimi që mund të ketë pasoja afatgjata po fillon të mërzitë dikë që dëshiron të vazhdojë. Nevoja e tyre që ju të merrni një vendim mund të jetë për t’iu përs htatur qëllimeve të tyre. Refuzoni t’i lejoni ata të nxitojnë ose t’ju ngacmojnë në këtë mënyrë.

Akrepi

Mendimi për ngjarjet dhe marrëdhëniet e së kalu arës do t’ju japë njohuri të dobishme për situatat aktuale. Ju keni disa gjëra për të menduar, prandaj me kë naqësi do ta lejoni partnerin tuaj të marrë inic iativën në çështjet e përbashkëta. Një i afërm po bën çmos për t’ju fshehur ndjenjat. Ju mund të kuptoni se çfarë po kalojnë gjithsesi.

Shigjetari

Problemet personale të një kolegu kanë filluar të ndikojnë në perf ormancën e tij profesionale. Mungesa dhe harresa e vazhdueshme do t’ju shkaktojë shumë bezdi. Nuk je as i lumtur. Meqë ra fjala, të lumtur janë ata që marrin meritat e punës tënde të palodhur.

Bricjapi

Problemet me të cilat nuk kishit men duar kurrë se do të përba lleshit do të ngadalësojnë përparimin. Ju mund të shihni një rrugëdalje nga vësh tirësia, por një i afërm i moshuar është gati të rez istojë dhe të kundë rshtojë idetë tuaja. Reagimi i tyre mund të sjellë një atmosferë të paqëndrueshme brenda familjes.

Ujori

Ju dhe një mik apo partner i ngushtë po mërziteni me rolet tuaja aktuale në jetë. Filloni të kërkoni mën yra për të nxjerrë veten nga kjo rrugë. Në disa fusha, do të përf shihet një element krijimtarie. Mundësitë praktike mund të fillojnë të shfaqen nga ndarja e ideve tuaja.

Peshqit

Pushoni pë rpara se të bas hkoni forcat me një mik ose grup miqsh që synojnë të argëtohen pava rësisht nga kos toja. Të tjerët mund të kenë pak ose aspak vëmendje për sh umën që shpenzojnë duke shijuar veten, por ju keni plane të veçanta për të cilat po kurseni. Do të duhet vendo smëri për të mos iu dorëzuar tundimit.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *