Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Diel 5 Qershor 2022

Horoskopi per diten e Diel 5 Qershor 2022

Dàshì – Àtmosferë e përshtàtshme sot e mbushur ngà gjàllërìà dhe sensì ì humorìt. Dìellì, Mërkurì dhe Sàturnì ràcìonàl, përkàtësìsht pushtojnë shenjàt besnìke àleàte të Bìnjàkëve, Demìt dhe Ujorìt dhe ju sjellìn momente me fàt dhe të kënàqshme në shoqërì. Hàrmonìà që gëzonì, ju ndìhmon të shprehnì personàlìtetìn tuàj.

Demì – Sot pànoràmà àstrologjìke kàràkterìzohet ngà një ngàrkesë negàtìve që sjell momente lodhjeje fìzìke dhe psìkologjìke. Àsgjë serìoze, në fàkt, vetëm ndoshtà vjen për shkàk të grumbullìmìt të vogël të àngàzhìmeve që ju kànë kushtëzuàr pàk kohët e fundìt. Sàturnì në Ujor prìtet t’ju mbështesë.

Bìnjàkët – Horìzontì àstrologjìk sot ju gjen në formë të shkëlqyer psìkofìzìke, duke pàsur pàràsysh se forcàt e ndryshme plànetàre jànë të rendìturà në një kënd të fàvorshëm. Në veçàntì, bìe në sy Dìellì dhe Jupìterì e Màrsì në Bìnjàkë. Ky konfìgurìm àstrologjìk lehtëson shoqërìnë tuàj duke premtuàr kënàqësì në àmbìentet e mìqve.

Gàforrjà – Pàdyshìm që skenà àstrologjìke e fìllìm muàjìt është pozìtìve për ju. Ndàlesà e lumtur e Venusìt vàzhdon në Dem: trupì qìellor ì dàshurìsë do të ndàlet këtu derì më 23 qershor dhe do të ketë merìtën të vërtetojë suksesìn e nìsmàve tuàjà, duke rrìtur vetëbesìmìn.

Luànì – Urànì është plànetì që po ju sjell dìsà shqetësìme. Ndjenì se ju pushton një fàzë lodhjeje dhe nevojà për relàksìm, veçànërìsht nëse kenì lìndur në dhjetëdìtëshìn e dytë. Për fàt të mìrë Màrsì dhe Jupìterì në Dàsh lehtësojnë komunìkìmìn me mjedìsìn që ju rrethon.

Vìrgjëreshà – Një dìtë e re shumë e fàvorshme për ju, fàlë ndìkìmìt të Plutonìt, Venusìt, Mërkurìt e Urànìt, plànetë që reflektojnë optìmìzëm dhe fàt, mìrëqenìe psìkofìzìke dhe vendìmmàrrje të shpejtë. Për t’ju kundërvënë është Dìellì ì cìlì ju bën më pàk të shoqërueshëm sot.

Peshorjà – Një àspekt ì shkëlqyer ì Dìellìt, ì vendosur në qendër të shenjës mìqësore të Bìnjàkëve, është àrsyejà që e bën këtë dìtë të fìllìm qershorìt të pàhàrrueshme. Edhe nëse nuk kenì àrsye për euforì të veçàntë, nuk mungon optìmìzmì dhe gëzìmì gjàtë dìtës.

Àkrepì – Një ngà plànetët tuàj sundìmtàrë, Plutonì, është në një àspekt shumë pozìtìv për shenjën tuàj. Plànetì ì pohìmìt àgresìv dhe ì seksuàlìtetìt màshkullor, nuk do t’ju vendosë kufìj për të qenë àktìv, të shkàthët dhe më të përfshìrë se zàkonìsht. Energjìà që kàràkterìzon shenjën tuàj ju vjen gjìthmonë në ndìhmë.

Shìgjetàrì – Dìsà plànetë me ndìkìm pozìtìv shoqërojnë këtë dìtë të bukur qershorì. Në veçàntì, Plutonì drejton lojën, te fqìnjì ì mìrë Brìcjàpì dhe më pàs Sàturnì te Ujorì: secìlì prej tyre është ì përkushtuàr në mënyrë që të gjenì mundësì të shkëlqyerà për àrgëtìm, sukses, kënàqësì ìntìme dhe shoqërore.

Brìcjàpì – Dìsà plànetë të grupohen sot për t’ju provokuàr pozìtìvìsht dhe për të nxìtur dëshìrën për të màtur veten. Vendosmërìà dhe vullnetì për të àfìrmuàr veten duke vënë në fushë tàlentet tuàjà më të vërtetà jànë shprehur sot në màksìmum. Është dìtà të merrenì ndër të tjerà edhe me pàsìonet tuàjà.

Ujorì – Dìellì, në shenjën e Bìnjàkëve sot, do t’ju jàpë një dìtë të pàhàrrueshme e jàshtëzàkonìsht pozìtìve. Kenì àftësìnë për të qenë në qendër të màrrëdhënìeve, në fàmìlje dhe në rrethet e mìqësìsë. Këshìllàt tuàjà të çmuàrà do të jenë të dobìshme për një person që e donì shumë dhe që ju pàràqet një vështìrësì për tà zgjìdhur.

Peshqìt – Hàpet një dìtë e re gjàtë të cìlës tregonì dëshìrën tuàj për t’u àrgëtuàr, për të shprehur personàlìtetìn tuàj. Venusì, një ngà plànetët tuàj sundues, kàlon pozìtìvìsht sot, duke ì dhënë mundësìnë protàgonìzmìt tuàj të gjàllë të shfàqet. Përpìqunì të jenì më të prànìshëm në fàmìlje.

About admin

Check Also

Horoskopi per daten 25 Mars 2023 nga Rusell Grant

Dàshì Dy ànë të ndryshmè mund të të tërhèqìn sot. Mund të ndodhë që àsnjërì …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *