Home / Horoskop / Shenjat e horoskopit qe nuk duan te martohen !

Shenjat e horoskopit qe nuk duan te martohen !

Jo të gjìthëve ù pëlqen ìdejà për t’ìù përkùshtùàr lìgjërìsht një personì gjàtë gjìthë jetës së tyre. Dìsà njerëzve ù pëlqen të jenë të lìrë ngà çdo lloj lìdhje dhe nùk e kùptojnë konceptìn e màrtesës.

Jà dìsà ngà shenjàt e zodìàkùt që e ùrrejnë ìdenë e màrtesës.

Ùjorì

Ùjorët kànë një shpìrt të lìrë dhe e ùrrejnë àbsolùtìsht ìdenë e lìdhjes në màrtesë me dìkë. Àtà thjesht nùk mùnd t’ì përkùshtohen dìkùjt për një kohë të gjàtë.

Peshqìt

Peshqìt tërhìqen ngà ìdejà e màrtesës. Kùr lìndìn probleme àtà ìkìn pà e mendùàr. Àtà nùk mùnd të përbàllen me emocìone të rëndà, lot, àkùzà, fàj dhe zhgënjìm.

Shìgjetàrì

Àtà jànë shùmë àventùrìerë dhe e shohìn jetën sì një slìtë emocìonesh. Kështù që àtà shmàngìn màrtesën sepse nùk dùàn të fokùsohen vetëm te një person.

Bìnjàkët

Bìnjàkët nùk mùnd tà ìmàgjìnojnë jetën e tyre pà ndonjë àrgëtìm àpo emocìon. Prà, ìdejà për t’ù màrtùàr me dìkë gjàtë gjìthë jetës së tyre është pothùàjse një màkth për tà. Àtà kànë frìkë se nëse màrtohen, do të hùmbàsìn jetën shoqërore.

About admin

Check Also

Demi milioner , gaforja me shpi te re ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashi Prèj një mùaji mùnd të kèni pasùr problèmè në komùnikimin mè njèrëzit è afërt. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *