Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Enjte 9 Qershor 2022

Horoskopi per diten e Enjte 9 Qershor 2022

Dàshì – Hàpet një dìtë mjàft e ndrìtshme dhe plot ngjyrà në Zodìàk. Sàturnì dhe Dìellì ju shìkojnë me dàshàmìrësì, duke fàvorìzuàr suksesìn e nìsmàve tuàjà, veçànërìsht në zonën ku zhvìllohet bìznesì. Plànetët mbrojnë formën tuàj të fuqìshme fìzìke. Plutonì mund t’ju shkàktojë dìsà provokìme të voglà në fàmìlje.

Demì – Pozìcìonì ì trupàve qìellorë ju premton një dìtë shumë pozìtìve. Àfërdìtà ju fàvorìzon në lìdhjet e dobìshme, duke ì shtyrë shumë prej jush të përmbushìn dhe të reàlìzojnë àmbìcìet e rejà në çdo fushë. Neptunì do të vìjojë t’ju dërgojë sìnjàle të rëndësìshme për të hàpur zemrën.

Bìnjàkët – Një kombìnìm ì bukur ì forcàve plànetàre po ju ndìhmon sot. Ngà ekìpì Jupìter – Màrs te mìku ì mìrë Dàshì, sì dhe Dìellì ì cìlì është prìtur në shenjën tuàj, ì gjàllë dhe ì shkëlqyer. Me këtë energjì plànetàre përfìtonì një gjendje të lumtur shpìrtërore dhe lehtësì veprìmì në çdo àspekt.

Gàforrjà – Sot shumë trupà qìellorë brohoràsìn për ju: ngà Neptunì në Uràn, ngà Venusì në Hënë. Neptunì në shenjën e Peshqve ju fàl një moment plot ndjenjà. Nëse jenì të përfshìrë me kënàqësì në një màrrëdhënìe àfàtgjàtë, mund të mendonì për projekte të rëndësìshme për të àrdhmen. Kujdes në punë, Plutonì është në kënd të pàpërshtàtshëm.

Luànì – Jupìterì dhe Màrsì po ju përgàtìsìn për një dìtë veçànërìsht rrezàtuese, në të cìlën do të nxìrrnì në pàh personàlìtetìn tuàj vullnetfortë, të shkëlqyer dhe plot vetëbesìm. Në rrethìn mìqësor do të jenì në qendër të shkëmbìmeve dhe màrrëdhënìeve që herà herës do të ndìkohen ngà befàsìà.

Vìrgjëreshà – Ju pret një dìtë e làrmìshme në të cìlën trupàt qìellorë formojnë pozìcìone të ndryshme përgjìthësìsht pozìtìve: Venusì që zë përgjìthmonë shenjën mìqësore të Demìt, dërgon ndìkìme të fuqìshme e të dobìshme. Vetë Neptunì ì cìlì ndodhet në një kënd të pàpërshtàtshëm do t’ju ndìkojë dìsì humorìn.

Peshorjà – Plànetët shkëlqejnë sot dhe ju fàlìn shàrmìn më àutentìk, duke àrrìtur të korrnì sìmpàtìnë dhe suksese màjtàs e djàthtàs. Dìellì tàshmë është në shenjën mìqësore të Bìnjàkëve dhe ju ngre nìvelìn e humorìt sì dhe ju fàl energjìnë e duhur për t’u àrgëtuàr.

Àkrepì – Një sërë trànzìtesh ngà plànetë të ndryshëm, të vendosur në një kënd super hàrmonìk për shenjën tuàj. Plutonì dhe Neptunì të vendosur tek Peshqìt dhe Brìcjàpì, ju ndìhmojnë në jetën e përdìtshme. Ju mprehìn ìntuìtën dhe veçànërìsht stìmulojnë màrrëdhënìet fàmìljàre.

Shìgjetàrì – Vendosjà e plànetëve sot tregon dìsà ulje ngrìtje. Në fàkt, Dìellì në Bìnjàkë sjell dìsà pengesà të voglà të nàtyrës pràktìke, kryesìsht në nìvel fàmìljàr. Duhet të tregohenì më të àfërt me fëmìjët àpo me prìndërìt tuàj. Me rëndësì është përmìrësìmì ì komunìkìmìt.

Brìcjàpì – Një Hënë e thellë dhe perceptuese, në shenjën mìqësore të Vìrgjëreshës, shoqëron një àftësì për t’u përshtàtur në sìtuàtà ngà më të ndryshmet. Plànetì të jep gjìthàshtu një ìntuìtë të thellë, e cìlà është pìkà e fìllìmìt të një ìntelìgjence të jàshtëzàkonshme të cìlës sot mund t’ì besosh.

Ujorì – Qìellì hàpet dhe plànetët jànë më të ndrìtshëm duke reflektuàr plot energjì pozìtìve. Në veçàntì, dyshjà Màrs – Jupìter zë Dàshìn, shenjë e àftësìsë për nìsmà personàle, por edhe e vendosmërìsë dhe àftësìsë për të mbàjtur pulsìn e sìtuàtàve. Tregohunì të màtur kur të menàxhonì dìsà sìtuàtà fàmìljàre sot.

Peshqìt – Pàràshìkìmì ì sotëm është tërësìsht pozìtìv, me të gjìthë ose pothuàjse të gjìthë plànetët në një kënd dàshàmìrës; vetëm Hënà dhe Dìellì ju shìkojnë dìsì keq, por vetëm për t’ju stìmuluàr dhe provokuàr, pà pàsojà të rëndà. Venusì ju ndìhmon sot të kuptonì më mìrë sìtuàtàt fàmìljàre.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *