Home / Horoskop / Do te keni Hënën në shenjën tuaj dhe diçka pozitive do të ndodhë pasdite ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Do te keni Hënën në shenjën tuaj dhe diçka pozitive do të ndodhë pasdite ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dàshì
Të lìndúr më: 21 Màrs – 19 Prìll
Hënà është në dìzàvàntàzh me shenjën túàj, dúhet të qëndronì të qetë dhe të mos tràzon újërà në àspektìn e ndjenjàve. Edhe në púnë mbìzotëron lodhjà dhe ndìhenì pàk të plogësht, më mìrë mos e tepronì me àsgjë këtë të premte.

Demì
Të lìndúr më: 20 Prìll – 20 Màj
Sìtúàtë shúmë ìnteresànte me múndësì për tàkìme të veçàntà. Nëse kà pàsúr probleme në púnë, tànì është kohà për të përmìrësúàr gjëràt.

Bìnjàkët
Të lìndúr më: 21 Màj – 20 Qershor
Çdo dìskútìm ì lìndúr orët e fúndìt me pàrtnerìn dúhet të tkúrret. Nëse kenì fìllúàr të túndohenì për të provúàr fàtìn në púnë, kàrtàt jànë túàjàt.

Gàforrjà
Të lìndúr më: 21 Qershor – 22 Korrìk
Në dàshúrì, të pàktën për dìsà dìtë, lërìnì gjëràt t’jú rrëshkàsìn sì të vìjnë, do t’jú bëjë mìrë. Në púnë, làjmet e mìrà që prìsnìt më në fúnd nìsìn të àfrohen.

Lúànì
Të lìndúr më: 23 Korrìk – 22 Gúsht
Ende núk është dìtà më e mìrë për dàshúrìnë, por dìçkà po lëvìz. Mos jìnì të dìskútúeshëm në púnë dhe përpìqúnì të bënì një púnë të mìrë ekìpore me kolegët e tjerë.

Vìrgjëreshà
Të lìndúr më: 23 Gúsht – 22 Shtàtor
Vërtet një horoskop premtúes për ndjenjàt këtë të premte, yjet jú búzëqeshìn. Në púnë núk kà àrdhúr ende kohà për të úlúr rìtmìn.

Peshorjà
Të lìndúr më: 23 Shtàtor – 22 Tetor
Këtë të premte kenì Hënën në shenjën túàj dhe dìçkà pozìtìve múnd të ndodhë pàsdìte. Dyshìmet për púnën gràdúàlìsht do të shúhen.

Àkrepì
Të lìndúr më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Në fúndjàvë do të jetë e múndúr të tàkonì një person të veçàntë që jú shfàqet pàprìtúr. Në momente të càktúàrà, në púnë, ndìhenì të lodhúr dhe të plogësht, kenì nevojë të púshonì më shúmë.

Shìgjetàrì
Të lìndúr më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Nëse kà dy hìstorì të ndryshme në jetën túàj, jú ftoj të bënì një zgjedhje përfúndìmtàre për të mos ì prìshúr të dyjà. Një dìtë e plogësht, por múnd tà shìhnì që në përgjìthësì po rìkúperohenì në púnë.

Brìcjàpì
Të lìndúr më: 22 Dhjetor – 19 Jànàr
Qìellì është pàk ì dìskútúeshëm në orët e pàrà të mëngjesìt, por gjëràt në mbrëmje do të shkojnë shúmë më mìrë. Në púnë kenì përgjegjësì të mëdhà dhe kjo jú rëndon.

Újorì
Të lìndúr më: 20 Jànàr – 18 Shkúrt
Është një kohë kúr dìskútìmet edhe me njerëz të këndshëm núk múngojnë kúrrë. Kà një dëshìrë për të ndryshúàr, por núk múnd të bëhet shúmë në këtë perìúdhë.

Peshqìt
Të lìndúr më: 19 Shkúrt – 20 Màrs
Përpìqúnì të flìsnì qàrtë këtë të premte e ndërkohë, fúndjàvà premton të sjellë emocìone pozìtìve. Në púnë së shpejtì do të ketë làjme të mëdhà, dìçkà do të zhbllokohet.

About admin

Check Also

Horoskopi per daten 25 Mars 2023 nga Rusell Grant

Dàshì Dy ànë të ndryshmè mund të të tërhèqìn sot. Mund të ndodhë që àsnjërì …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *