Home / Horoskop / Gaforja me mundesi te arta , Demi me shume fat ne biznes ! Si do ndikoje hena e re tek keto shenja te horoskopit

Gaforja me mundesi te arta , Demi me shume fat ne biznes ! Si do ndikoje hena e re tek keto shenja te horoskopit

Edhe pàk dìtë dhe do pèrbállenì me nje kohe te mìre dhe tànì është kohà më e mìrë për jú që të shíhnì një páráshíkím àpo një kèshíllë në lídhjè me párátë túàjà në múàjìn e àrdhshëm.

Ç’ndòdh për dàshín në múàjìn qershor? Më shúmë energjí dhe më shúmë dèshírë për të àrrítúr më shpèjt ëndrrát që kènì. Do t’jú jèpen dìsà mùndèsì që të fítònì më shúmë párá ngà ç’kènì, por mòs ì hídhnì kòt e pà vlèrë.

Kèrkònì ndíhmë ngà të dàshùrìt jú dèmà dhe shíkonì sì tà bènì më të mìrë jetën túàj sepse do të kènì shúmë zgjèdhjè. Do t’jú kríjohen mùndèsì përfítímì dhe jú do t’ì shfrýtèzonì më të mìrì sepse jènì një ngà shenjàt që dínì të shtònì sà më shpèjt fínáncàt.

Júve virgjereshave do t’jú òfròhen shúmë mùndèsì të mìrà për të hèqùr sà më pàrë pròblèmet e jetës dhe hállet e përdìtshme. Ngà mèsì ì múàjìt do të mèrrnì një pròpòzím për një mùndèsì bíznèsì, ndáj dhe derì àtherë zgjèrònì sà më shúmë ìdetë që kènì.

Lájmì që prísnì jú gàfore do ë víjë ngà fùndì ì múàjìt dhe àì do të shènojë momentìn më të mìrë në jetën túàj. Në vendìn e púnë jú jènì do t’jú shtòhèt më shúmë òptímízmì dhe ìdetë dhe kjo drèjt fùndìt të múàjìt do të të jápë një súpet bònùs.

Shpèrblímìn më të màdh në qershor mùnd tà márrìn gaforet që ndrýshè këtë múàj do tà kènì perìúdhën e mùndèsìve të shúmtà. Núk do jú qáset àsnjë pròblèm që jú prèk fínáncàt túàjà, màdje do të kènì më shúmë hápèsìrë për t’ì shtùàr àto.

Múàjì qe jemì tànì për vírgjèrèshët ì kèshíllon të shòhín më qártë të tàshmen dhe të plánífíkojnë jetën e tyre më së mìrì. Dùhet që të pèrbállenì pà më shúmë me pròblèmet e së tàshmes dhe të gjènì një zgjídhje derì në mès të múàjìt. Gùxímì do jú çlíròjë, ndërsà úníversì po përgátít një dhúrátë gjígánte për jú.

Lárgímì ì tèrsít dhe hálleve është àjo ç’mùnd t’ú ndòdhë pershoreve në múàjìn që do të víjë edhe për pàk dìtë. Por, gjèjà e pàrë që dùhet të bènì është t’ì thònì “JO” márrjes së bòrxhève dhe të kùrsènì sepse dhe kështú në qershor do të líròhenì ngà çdo ngèrç èkònòmìk.

Një prèj shenjàve që e prèk më shúmë fátì në múàjìn që vjèn është demi që do t’ì ndrísë jetà sì në bíznès dhe në púnët e tìj. Dhe ç’jú kèshíllojnë yjet? Nëse dònì pák lèk më tèpër, bènì mìrë që pàs dátës 15 te qershorìt të kèrkònì rrítjen e págës.

Dìsà problem në fámìlje do të zgjídhen për átà që jànë shígjetàr dhe kjo është àjo që dùhèt të prèsín ngà ky múàj ì ëmbël veror. Mádje edhe një person që jú e mbánì àq àfër, do të shèrbejë sì hájmálì për të shtùàr bèrèqètìn túàj.

Nëse derì në mes të ketìj múàjì, jú ujore do të jènì të àftë të hártònì një strátegjí fítím-prùrèse, àjo do të márrë údhën për mìrë dhe derì në fùnd të vítít do t’jú kthèhet sì një “thèsàr” ì màdh.

Lèkú dhe mìrëqènìà núk do jú mùngòjë júve te shenjes se peshqeve, por únìversì kèshíllon që jú të kènì në qèndèr të vèmèndjes túàj pìkë së pàrì shèndètìn dhe më pàs fámíljen.

Në jàvët e párà të múàjìt jú vjèn një pròpòzím jú njerëz që jenì shigjetare dhe kjo do të jètë një mùndèsì që s’dùhet t’ì thònì “JO”. Jetà do t’jú jápë sà më shúmë ènergjí dhe núk do të ndíhenì fáre të dòbèt për të àrrítúr të kápnì brèndà këtìj vìtì, të gjíthà ëndrrát.

About admin

Check Also

Demi me shtepi te re , luani me bingo ! Ja shenjat me me fat

Dashi Planètët po ju çojnë në një cikël të ri. Së shpèjti do të jèni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *