Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Enjte 16 Qershor 2022

Horoskopi per diten e Enjte 16 Qershor 2022

Dàshì-Làjm ì mìrë sepse tànì po e përjetonì dàshùrìnë në mënyrë ìmpùlsìve, pàsìonànte dhe Màrsì, dùke kàlùàr në shenjën tùàj, po ofron kàq shùmë për një lìdhje të vërtetë dhe plot sìnqerìtet. Derì në àtë pìkë sà do të àrrìnì të mbyllnì një hìstorì që jù kà lëndùàr, sepse do tà bënì zemrën të kùptojë se tànì po ecnì përpàrà.

Demì-Àfërdìtà është në ànën tùàj, dùke sjellë emocìone të fortà dhe të çìltrà në dàshùrì, ndërsà Mërkùrì do të fàvorìzojë tàkìmet. Mùndohùnì të mos ìzolohenì, të mos mbyllenì në shtëpì dhe t’ì jetonì màrrëdhënìet romàntìke të rrjedhìn me më shùmë dëshìrë dhe shkùjdesje.

Bìnjàkët-Làjm ì mìrë për dàshùrìnë sepse Àfërdìtà ngà 23 qershorì do të nìsë një trànzìt në shenjën tùàj dhe do të àrrìnì të kàpërcenì të kàlùàrën, të çlìrohenì prej sàj. Nëse jenì të ìnteresùàr për dìkë vàzhdonì përfìtonì sepse në të kùndërt do t’jù dùhet të bënì një zgjedhje.

Gàforrjà-Jenì të dëshpërùàr për të dhënë dhe për të màrrë dàshùrì. Po ì bënì vetes kàq shùmë pyetje dhe nëse kohët e fùndìt kenì mbyllùr një lìdhje, ndoshtà jenì pàk të kùjdesshëm për të hedhùr hàpà të tjerë, sepse jù është dàshùr të përbàllenì me një zhgënjìm.

Lùànì-Kenì shùmë vetëvlerësìm, jenì goxhà të sìgùrt për veten dhe hìstorìtë që kànë lìndùr në màj ndoshtà tànì dùhet të rìshìkohen me më shùmë qàrtësì dhe ràcìonàlìtet. Gjìthsesì në lìdhjen e tànìshme nùk po jù pëlqen dìçkà dhe mùnd të fìllonì një dìskùtìm. Kùjdes, mùnd të jetë ì pàdobìshëm.

Vìrgjëreshà-Làjm ì mìrë për dàshùrìnë sepse Àfërdìtà është në një kënd të përshtàtshëm me shenjën tùàj dhe për këtë àrsye mùnd tà lìnì veten të hìdhet pàs ndjenjàve dhe pàsìonìt. Jù, në reàlìtet, jenì për një lìdhje të qëndrùeshme, donì sìgùrì, por shpesh màrrëdhënìet më të mìrà jànë àto konfùze të pàktën në fìllìm.

Peshorjà-Bënì kùjdes në dàshùrì sepse Jùpìterì dhe Màrsì jànë kùndër shenjës tùàj ndàj do t’jù dùhet të jenì pàk të kùjdesshëm në àspektìn e ndjenjàve. Është dìkùsh që jù ìntereson, por jù sërìsh ndjehenì të pàsìgùrt. Mùndohùnì të mos ìzolohenì, por ngà ànà tjetër mendonì me kùjdes përpàrà se të bënì premtìme àpo të ndërmerrnì àngàzhìme.

Àkrepì-Àfërdìtà është në dìsàvàntàzh për shenjën tùàj, në dàshùrì ndjehenì të lodhùr dhe po vùànì pàk sepse jenì gjìthmonë në pozìtà vetëmbrojtjeje. Njerëzìt që shtìren po jù mërzìtìn, por nëse e kenì vënë pùnën në rend të pàrë dhe kenì lënë pàs dore dìkë, tànì është kohà të fokùsohenì.

Shìgjetàrì-Në dàshùrì, hìstorìtë që lìndìn tànì jànë ìntrìgùese, Jùpìterì dhe Venùsì jànë në ànën tùàj dhe jù ftojnë të lìnì veten të hìdhet pàs pàsìonìt. Àtà që ì kànë dhënë fùnd një lìdhjeje tànì jànë gàtì të përfshìhen në një të re dhe kështù të lënë pàs frìkën.

Brìcjàpì-Në dàshùrì àtà që kànë pàsùr një zhgënjìm nùk dùàn të përfshìhen në një ràport të rì, kànë frìkë. Një zgjìdhje është që të kùptonì se çfàrë kà ndodhùr, për të mësùàr ngà gàbìmet. Mùndohùnì të mos ofendonì dìkë, mos jìnì gjìthmonë kàq të pàkënàqùr, veçànërìsht me kolegët.

Ùjorì-Àtà që po përjetojnë dy hìstorì tànì jànë të pàvendosùr, e gjejnë veten në një ùdhëkryq. Àfërdìtà është në pozìcìon të pàfàvorshëm, dùhet të gjenì gùxìmìn të sqàrohenì me veten dhe më tej të thonì àtë që mendonì. Hìstorìtë e sàpolìndùrà jànë në krìzë.

Peshqìt-Làjm ì mìrë në dàshùrì sepse Venùsì është në ànën tùàj dhe mùnd të kenì një tàkìm të veçàntë. Nëse kenì pàsùr probleme në të kàlùàrën, tànì dùhet të vàzhdonì të ecnì përpàrà dhe të përpìqenì tà hàrronì àtë që làtë pàs. Jàvë e mrekùllùeshme, do të jenì të rrethùàr ngà njerëz ìntrìgùes.

About admin

Check Also

Demi milioner , gaforja me shpi te re ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashi Prèj një mùaji mùnd të kèni pasùr problèmè në komùnikimin mè njèrëzit è afërt. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *