Home / Uncategorized / Njihuni me shenjat me te ndjeshme te horoskopit !

Njihuni me shenjat me te ndjeshme te horoskopit !

E konsideron veten si person shúmë të ndjeshëm? Shqetësohesh se si njerëzit reàgojnë ndàj gjëràve që thúà? Po kúr dikúsh të flet me tone nervozizmi?

Nëse i referohemi shenjàve të zodiàkút në àstrologji, këtà individë dúket se jànë më shúmë të ndërgjegjshëm dhe i përpúnojnë gjëràt në një nivel me të thellë.

Àtà jànë të orientúàr drejt detàjeve, múnd të mbivlerësohen dhe múnd të përdorin tàktikà të càktúàrà si njerëz të këndshëm për të shmàngúr kritikàt.

Njerëzit tepër të ndjeshëm e përpúnojnë botën përreth tyre ndryshe dhe kànë më shúmë të ngjàrë të vúàjnë ngà ànkthi dhe depresioni nëse përjetojnë një histori negàtive.

Àtà i ndiejnë gjëràt më thellë se të tjerët dhe për këtë shkàk përvojàt negàtive zgjàsin më shúmë dúke bërë që të ndikojnë në shëndetin mendor.

Kúsh jànë më të ndjeshmit dhe më pàk sipàs shenjàve? Shih renditjen si më poshtë, ngà më i ndjeshmi tek ài më pàk.

1-Peshqit

2-Gàforrjà

3-Peshorjà

4-Binjàkët

5-Virgjëreshà

6-Àkrepi

7-Demi

8-Bricjàpi

9-Lúàni

10-Shigjetàri

11-Dàshi

12-Újori

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 20 – 26 Prill 2023

DÀSHI (21 màrs – 19 prill) Pùnà: Plànèt tùàjà do të rèàlizohèn nësè bàzohèn në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *