Home / Horoskop / Ditë shumë interesante ju presin javën e ardhshme ! Do te keni projekte te reja ne pune ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Ditë shumë interesante ju presin javën e ardhshme ! Do te keni projekte te reja ne pune ! Meri Gjini paralajmeron keto shenja

Dàshì
Të lìndúr më: 21 Màrs – 19 Prìll
Një moment ì rëndësìshëm për ndjenjàt, qìellì është ì fàvorshëm. Me këto yje që jànë në àvàntàzhìn túàj, dúhet të jenì proàktìv.

Demì
Të lìndúr më: 20 Prìll – 20 Màj
Është një moment në të cìlìn dúhet të përcàktonì mìrë màrrëdhënìet dhe të àrdhmen e tyre. Merre me qetësì dhe po kështú vepronì edhe në púnë.

Bìnjàkët
Të lìndúr më: 21 Màj – 20 Qershor
Kjo është një Hënë që jú bën shúmë të ndìhenì rehàt dhe të këndshëm. Në púnë, dúke nìsúr ngà kjo e hënë, e rëndësìshme është të vepronì me màtúrì.

Gàforrjà
Të lìndúr më: 21 Qershor – 22 Korrìk
Pàsdìtjà e së dìelës sjell këshìllà, në mëngjes është më mìrë të mos bënì shúmë zhúrmë që e dìelà mos kàlojë me grìndje à kàcàfytje. Në sferën e púnës, lënìà e një gjëje të sìgúrt, núk është tàmàm ìdeàle tànì.

Lúànì
Të lìndúr më: 23 Korrìk – 22 Gúsht
Dìtë shúmë ìnteresànte jú presìn jàvën e àrdhshme. Kà projekte të rejà që do të kërkojnë mbështetjen túàj në púnë.

Vìrgjëreshà
Të lìndúr më: 23 Gúsht – 22 Shtàtor
Fàtkeqësìsht dìtà e dìel lìnd me Hënën në kàh të kúndërt, përpìqúnì t’ì shtynì dìskútìmet për të hënën. Dìtë e qetë në àspektìn e púnës, rìfìtonì energjìtë.

Peshorjà
Të lìndúr më: 23 Shtàtor – 22 Tetor
Nëse jenì të ìnteresúàr për një person, një rìkúperìm është ì múndúr që të dìelen. Sìtúàtà àktúàle e púnës të kënàq, çdo gjë po shkon mìrë!

Àkrepì
Të lìndúr më: 23 Tetor – 21 Nëntor
Një Hënë e búkúr e bën këtë dìtë të dìel shúmë të fàvorshme për ndjenjàt. Të gjìthà projektet jànë në lëvìzje të ngàdàltë, gàtì në vend númëro për momentìn.

Shìgjetàrì
Të lìndúr më: 22 Nëntor – 21 Dhjetor
Dàshúrìà múnd të jetë pàksà e dìskútúeshme këto dìtë. Këtë të dìel núk jenì në kúlmìn e energjìsë túàj, më mìrë púshonì ose merrnì màsà të púshonì në fìllìmjàvë.

Brìcjàpì
Të lìndúr më: 22 Dhjetor – 19 Jànàr
Kjo është një e dìel që múnd të sjellë një emocìon shtesë në jetën túàj. Këshìllà për të dìelën. Përpìqúnì të mos ì shtynì për të hënën àngàzhìmet dhe të màrtën.

Újorì
Të lìndúr më: 20 Jànàr – 18 Shkúrt
Një dìtë ìnteresànte, yjet fìllojnë t’jú búzëqeshìn. Mezì po prìsnì dìsà telefonàtà të rejà në púnë.

Peshqìt
Të lìndúr më: 19 Shkúrt – 20 Màrs
Nëse kà dyshìme në çìft, është më mìrë të mos prìsnì jàvën e fúndìt të múàjìt. Jo vetëm kàq, jenì pàk të shqetësúàr për të àrdhmen túàj profesìonàle.

About admin

Check Also

Në punë angazhimi juaj do të shpërblèhèt shumë shpèjt. Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashi Të lindur më: 21 Mars – 19 Prill Në dashuri kjo është një è …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *