Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Merkure 22 Qershor 2022

Horoskopi per diten e Merkure 22 Qershor 2022

Dàshì

Dìellì, plànetì jùàj kùjdestàr, ì ndìhmùàr ngà Mërkùrì, jù mbùsh me energjìtë e dùhùrà për një dìtë në të cìlën do të nxìrrnì në pàh cìlësìtë tùàjà më të mìrà, bùjàrìnë mbì të gjìthà. Mìqësìtë e vërtetà, àq thelbësore për jù, kërkojnë pjesëmàrrje dhe vëmendje. Jenì një ngà shenjàt më të àftà për të zgjerùàr bùrìmet ekonomìke.

Demì

Shìjojenì këtë dìtë qershorì në të cìlën Neptùnì, në àspektìn e lùmtùr për shenjën tùàj, ngà Peshqìt, jù ndìhmon të jetonì në hàrmonì me fàmìljen, sì àtë të orìgjìnës àshtù edhe folenë e vogël që kenì krìjùàr. Në këtë mënyrë, mblìdhnì dhe gëzohùnì me njerëzìt tùàj më të dàshùr. Energjìnë për të përmìrësùàr komùnìkìmìn sot ùà jep Plùtonì.

Bìnjàkët

Peìzàzh yjor ì shkëlqyer me plot hùmor sot që vjen fàlë pozìcìonìt të mrekùllùeshëm të Mërkùrìt ì vendosùr në shenjën tùàj të zodìàkùt. Nùk do t’jù mùngojë bùzëqeshjà dhe shàkàtë. Vùllnetì me të cìlìn lëvìznì në fàmìlje, në mjedìse shoqërore dhe mìqësore ùà bën sìtùàtàt më të lehtà.

Gàforrjà

Hënà me shenjën mìqësore të Peshqve është shoqërùesì jùàj ì besùàr, dùke sùgjerùàr lëvìzje të gùxìmshme dhe tàktìkà heroìke pùshtùese, të cìlàt lënë të hàbìtùr konkùrrentët dhe kùndërshtàrët. Sìdomos nëse festonì dìtëlìndjen tùàj në këtë qershor, do të shìjonì një dìtë plot energjì dhe hàrmonì.

Lùànì

Hynì në këtë dìtë me një gùxìm të làkmùeshëm dhe një skenë yjore sì protàgonìstë. Dìellì dhe Màrsì jànë “kàrbùràntet” e energjìve të pàshtershme jetìke, veçànërìsht nëse festonì dìtëlìndjen tùàj ngà 25 korrìkù derì më 7 gùsht. Dìsà probleme të probleme të voglà shfàqen sot për shkàk të Ùrànìt në pozìcìon të pàpërshtàtshëm.

Vìrgjëreshà

Kjo dìtë mjàft e làrmìshme e fìllìmìt të verës jù ngroh, me trànzìte “të përzìerà” pozìtìve dhe negàtìve. Dhe kù me sìgùrì nùk do të mërzìtenì! Një mùndësì premtùese po dùket në horìzont. Jenì personì ìdeàl për të kùptùàr se sà shùmë mùnd të jàpìn dìsà mànovrà që menàxhonì dhe mbështesnì.

Peshorjà

Rreshtìmì ì plànetëve sot mjàft pozìtìv fàlë àftësìsë sùàj për të përbàllùàr sìtùàtà të pàprìtùrà me energjì të màdhe. Mërkùrì vàzhdon trìùmfùes të ecë ì lùmtùr dhe t’jù bùzëqeshë ngà shenjà jùàj mìke e Bìnjàkëve, dùke jù sjellë làjme të të gjìthà llojeve, në shùmë fronte.

Àkrepì

Rregùllìmì ì lëvìzjeve plànetàre vjen sot me dìsà trùpà qìellorë që ùdhëtojnë në fàvorìn tùàj të plotë. Në veçàntì Hënà tek Peshqìt, Neptùnì, Plùtonì dhe ngà pàsnesër edhe Dìellì në Gàforre. Megjìthàtë, mbeten forcà negàtìve, në veçàntì Sàtùrnì dhe Ùrànì, të cìlët jù sjellìn sot dìsà pengesà në komùnìkìm.

Shìgjetàrì

Màrsì dhe Sàtùrnì jànë të rregùllùàr në një àspekt pozìtìv dhe jù jàpìn mbështetje në çdo fùshë këtë dìtë, dùke premtùàr gjìthàshtù se do të orgànìzojnë mendërìsht tàkìmet e ràdhës në àxhendën tùàj. Formà jùàj fìzìke është e shkëlqyer, e konfìrmùàr àstrologjìkìsht ngà një pozìcìon ì ì Ùrànìt në shenjën e shëndetìt, Demìt.

Brìcjàpì

Sot do t’jù dùhet të përdornì më shùmë energjì për të përmbùshùr synìmet tùàjà. Dìsà plànetë jànë në pozìcìon të pàfàvorshëm. Zhvendosnì dëshìrën për të qenë në qendër të vëmendjes dùke dëgjùàr të tjerët: në këtë mënyrë do të àrrìnì të kùptonì kërkesàt për ndìhmë ngà àtà që nùk ì prìsnìt.

Ùjorì

Sot do të jenì nën ndìkìmìn e plotë të Neptùnìt, ì cìlì jù ndìhmon të lëvìznì brendà një rrjetì màrrëdhënìesh shoqërore. Mìrësìà e shpìrtìt, të cìlën jù dìnì të provonì, është kàrtëvìzìtà e kësàj dìte. Nëse kenì lìndùr në dy dekàdàt e pàrà të shenjës sùàj, merrnì ndìkìme të veçàntà për màrrëdhënìen tùàj të dàshùrìsë.

Peshqìt

Shùmë plànetë jànë në fàvorìn tùàj, dùke përfshìrë Hënën e ëmbël dhe Neptùnìn, ky ì fùndìt trìùmfùes në shenjën tùàj dhe që po jù shndërron në “kàlorës të pàtrembùr”, dùke jù çùàr në horìzonte të rejà të làvdìsë së àfìrmìmìt profesìonàl dhe personàl. Merrnì kohën e dùhùr për të pùshùàr.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *