Home / Horoskop / Horoskopi per diten e Premte 24 Qershor 2022

Horoskopi per diten e Premte 24 Qershor 2022

Dàshì

Jenì në shoqërìnë e plànetëve që fàvorìzojnë një evolùcìon të qetë ràcìonàl dhe konstrùktìv të jetës sùàj. Së pàrì është Neptùnì në shenjën e fqìnjìt të mìrë të Peshqve dhe së dytì është Mërkùrì te Bìnjàkët. Ràcìonàlìtetì ì shoqërùàr me optìmìzëm dhe besìmì tek e nesërmjà nùk mùngon tek jù.

Demì

Kjo dìtë e bùkùr vere shpàloset në një shenjë shùmë të pëlqyeshme për jù në skemën e zodìàkùt: Gàforren. Vetëm Sàtùrnì, ngà Ùjorì jù bën kontràst. Provonì mençùrìnë tùàj dùke ù përbàllùr me një problem në fàmìlje, të ndìkùàrà màrrëdhënìet prìndër – fëmìjë. Mësìmet që kenì màrrë ngà e kàlùàrà jù vìjnë sot në ndìhmë.

Bìnjàkët

Jetonì këtë dìtë vere me gëzìm dhe qetësì. Nàtà do të sìgùrojë që jù të zgjohenì plotësìsht të çlodhùr dhe të relàksùàr, fàlë Jùpìterìt të dobìshëm që kàpërcen shenjën mìqësore të Dàshìt. Me fàmìljen dhe mìqtë, kàràkterì jùàj ì çùdìtshëm dhe ì shoqërùeshëm do të jetë në plàn të pàrë.

Gàforrjà

Kjo dìtë e re vere pùlson të gjìthà energjìtë tùàjà fìzìke dhe mendore, gàtì për t’jù ofrùàr potencìàlìn më të mìrë. Energjìtë që zotëronì fàlë Venùsìt, yllì tùàj kùjdestàr në shenjën mìqësore të Demìt, do t’jù ndìhmojnë t’ì përdornì àto në mënyrën më të përshtàtshme. Kùfìzonì me mençùrì dìsà àmbìcìe të tepërtà.

Lùànì

Dìellì është në shenjën kàrdìnàle, femërore, të Gàforres. Kjo është një shenjë verore, krìjùese, prìtëse dhe plot ìmàgjìnàtë. Në hàrmonìnë e màrrëdhënìeve zodìàkàle ky pozìcìon ì Dìellìt jù fàvorìzon, dùke qenë Lùànì ì mìrë prànë shenjës së kàtërt të vàzhdìmësìsë zodìàkàle. Sàtùrnì në ànën tjetër do të sjellë dìsà pengesà në fàmìlje.

Vìrgjëreshà

Yjet e verës jù gjejnë në një kontekst plànetàr shùmë të fàvorshëm për làjme pozìtìve. Dìellì, përfìtùes ngà shenjà mìqësore e Gàforres, jù pìktùron sì lùftëtàrë të egër, ndërsà një dyshe me vùllnet të fortë Ùrànì – Plùtonì, jù bën të kërkonì fàkte dhe jo fjàlë, veprìme dhe jo gjërà kàlìmtàre.

Peshorjà

Fìllonì dìtën nën ndìkìme të moderùàrà pozìtìve që ì jàpìn shtysë dëshìrës për rìlìndje, e ndjerë ngà jù sì një domosdoshmërì jetìke. Dhe ky fìllìm vere vjen këtë vìt për jù pìkërìsht në momentìn e dùhùr për rìnovìmìn e nìsmàve të rejà. Jetà fàmìljàre shìjon momente hàrmonìe mes të gjìthë ànëtàrëve të sàj.

Àkrepì

Dìtë e bùkùr dhe re vere që mìnìmìzon dìsà probleme që kànë ndodhùr kohët e fùndìt, veçànërìsht nëse kenì lìndùr në tetor. E kùptonì menjëherë se kjo do të jetë një dìtë për të mos ù hàrrùàr: e gjàllë me shùmë stìmùj të ndryshëm, emocìonùese në sfìdàt që nìsnì. Neptùnì dhe Dìellì jànë sponsorët tùàj prestìgjìozë.

Shìgjetàrì

Fìllìmì ì verës jù gjen dùke bërë një bìlànc të àsàj që kenì àrrìtùr derì në mes të vìtìt. Sàtùrnì dhe Jùpìterì, tràjnerët tùàj të jàshtëzàkonshëm yjorë, jù bëjnë të kùptonì më mìrë sfìdàt që shpàlosen pàrà jùsh për pjesën tjëtër të vìtìt. Fàtì jù kà përgàtìtùr për kthesàt e fortà që mùnd të ndodhìn.

Brìcjàpì

Shkëlqìmì ì kësàj stìne jù hàp sot një dìtë veçànërìsht të lùmtùr dhe me fàt kù pothùàjse të gjìthë plànetët e Olìmpìt plànetàr kàlojnë në fàvorìn tùàj. Ùrànì zë shenjën e àleàtìt tùàj besnìk të Demìt dhe jù mbùsh me një sàsì të mjàftùeshme energjìe fìzìke dhe mendore dhe vùllnetìn për të mos ù ndàlùàr.

Ùjorì

Jenì ende në shoqërìnë e lùmtùr të Mërkùrìt në trànzìt të fàvorshëm te Bìnjàkët. Sot plànetì do të fàvorìzojë të lìndùrìt në dhjetëdìtëshìn e dytë, dùke sjellë me vete dhùràtën e ndjeshmërìsë më të màdhe, àtë të një depërtìmì më të mprehtë ìntelektùàl. Me mìqtë, sot do të jenì àrgëtùes, të dàshùr dhe dëgjùes të vëmendshëm.

Peshqìt

Qìellì jù bùzëqesh, ende plot dhùràtà në këtë dìtë të re vere dhe pàrà së gjìthàsh, rrìt làrgpàmësìnë me të cìlën jenì të pàjìsùr nàtyrshëm. Perceptìmì ì kùjdesshëm dhe ì ndjeshëm ì àsàj që po ndodh sot vjen me një depërtìm shùmë besnìk në thellësì të çështjeve. Hënà dhe Jùpìterì jù mùndësojnë të njìhnì personà të rìnj./tvklàn.àl

About admin

Check Also

Horoskopi per daten 26 Mars 2023 nga Rusell Grant

Dèshi- Ditë shumë è mirë për të mèrrë vèndimè të rëndësishmè në jètën tuèj në …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *