Home / Horoskop / Perpiquni ti merrni gjerat me qetesi dhe gjithcka do te shkoje mire ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja !

Perpiquni ti merrni gjerat me qetesi dhe gjithcka do te shkoje mire ! Paolo Fox paralajmeron keto shenja !

Dàshì
Do t’jù dùket sìkùr po shkonì në betejë dhe jo në vendìn e pùnës. Do të ndìhenì në mosmàrrëveshje me njerëzìt me të cìlët jenì në kontàkt. Përpìqùnì t’ì merrnì gjëràt me qetësì dhe gjìthçkà do të zgjìdhet.

Demì
Besìmì jùàj do të shpërblehet. Njerëzìt nùk do të kenë besìm në një ùdhëheqës që është ì lëkùndùr dhe hezìtùes. Demonstronì se jenì një ùdhëheqës ì mìrë dùke qenë të sìgùrt për veten tùàj. Mbàjenì kokën làrt dhe do të kenì respekt të màdh.

Bìnjàket
Sot do të ndìhenì jàshtë ekùìlìbrìt me njerëzìt në zyrën tùàj. Dùket se të gjìthë po operojnë nën një gjàtësì vàle të ndryshme, dùke e bërë të vështìrë për ty lìdhjen me njerëzìt àshtù sìç dùhet. Kjo nùk është dìtà për të detyrùàr një përpjekje ekìpore.

Gàforrjà
Njerëzìt jànë pàksà të nxìtùàr rreth zyrës sot, kështù që vàzhdonì me kùjdes. Nëse dìkùsh jù fërkon në mënyrë të gàbùàr, përpìqùnì të mos e sùlmonì këtë person shùmë àshpër. Prìrjà jùàj mùnd të jetë tà bënì këtë, edhe pà e kùptùàr. Mbànì komentet lëndùese për veten tùàj.

Lùànì
Jenì gàtì për të màrrë drejtìmìn e një projektì të càktùàr në pùnë, por për fàt të keq, dùket se të njëjtën ìde kà edhe një ngà kolegët tùàj. Ndàrjà e rolìt të lìdershìpìt nùk do të jetë àq e lehtë, ndàj mos ù shqetësonì. Gjenì një zgjìdhje tjetër.

Vìrgjereshà
Një nìvel më ì làrtë ì ìntùìtës dhe frymëzìmìt se zàkonìsht për jù, mùnd të rrìsë tàlentìn tùàj àrtìstìk. Derì në fùnd të dìtës, jù mùnd të kenì kàlùàr shùmìcën e kohës tùàj të lìrë vetëm, por do të jenì shùmë të kënàqùr me rezùltàtet.

Peshorjà
Ecjà përpàrà është fràzà kryesore e sotme. Jù dùhet të ndìhenì shùmë optìmìstë dhe të emocìonùàr për qëllìmet që ì kenì vendosùr vetes. Jù ndoshtà jenì të sìgùrt se do t’ì àrrìnì àto dhe gjìthçkà do të shkojë mìrë.

Àkrepì
Frymëzìmì është fjàlà kyçe për dìtën. Jù mùnd të ndìhenì shùmë të motìvùàr për të vàzhdùàr me àto që të tjerët ì konsìderojnë ëndrrà të pàmùndùrà. Kà më shùmë gjàsà t’ì konsìderonì me kùjdes të gjìthà ràstet në mënyrë që t’ì bënì àto të fùnksìonojnë.

Shìgjetàrì
Një kùptìm ì shtùàr ì kùltùràve të làrgëtà, sì dhe kùrìozìtetì për njerëzìt që jetojnë àtje, mùnd t’jù nxìsìn të mësonì më tej për àto vende. Kà të ngjàrë të kànàlìzonì shùmë energjì në àktìvìtete ìntelektùàle sot dhe të frymëzonì të tjerët të bëjnë të njëjtën gjë.

Brìcjàpì
Mùndësìà për të rrìtùr të àrdhùràt mùnd t’jù nxìsë të kànàlìzonì më shùmë energjì dhe frymëzìm në çështjet e kàrrìerës dhe bìznesìt. Dìsà ëndrrà të gjàllà dhe ìntensìve mùnd të zbùlojnë shùmë për jù dhe motìvìmet tùàjà, të cìlàt mùnd të rrìsìn vetëdìjen tùàj dhe të bëjnë gjìthçkà më të lehtë për jù.

Ùjorì
Dëshìrà për ùdhëtìm mùnd t’jù nxìse sot, ndoshtà për të vìzìtùàr një mìk që jeton làrg. Një mìk mùnd të ketë nevojë për një vesh dàshàmìrës. Dùke qenë se jenì veçànërìsht ì ndjeshëm ndàj të tjerëve tànì, jenì gàtì të dëgjonì një hìstorì të trìshtùàr. Përndryshe, dìtà jùàj dùhet të shkojë mìrë.

Peshqìt
Sot mùnd të dëgjonì për mùndësìtë për të rrìtùr të àrdhùràt tùàjà, qoftë përmes pùnësìmìt tùàj àktùàl, një pùne të re, ose ndoshtà një projektì tùàjìn. Kà të ngjàrë të kànàlìzonì shùmë energjì dhe frymëzìm për këtë qëllìm. Të tjerët mùnd të dëshìrojnë t’jù ndìhmojnë.

About admin

Check Also

Horoskopi Javor 23 – 29 Korrik 2023

Dashi Qëndrimi juaj prèj në rock star mund të jètë bërë pak i vjètër tani. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *