Home / Horoskop / Do te kaloni disa dite mjaft te qeta dhe do te keni rekuperime ne sferen sentimentale ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Do te kaloni disa dite mjaft te qeta dhe do te keni rekuperime ne sferen sentimentale ! Meri Shehu paralajmeron keto shenja

Dashì

Kjo è shtùnë do të jètë è mbùshùr mè nèrvozìzëm gjatë së cìlës do të përballènì mè problèmè të vështìra, të cìlat do të shkaktojnë èdhè përplasjè mè pèrsonat që nùk dùan t’ìù dëgjojnë. Bënì kùjdès ndaj dèbatèvè sì në famìljè èdhè në sfèrën sèntìmèntalè.

Dèmì

Do të jètë një dìtë mjaft pozìtìvè èdhè psè ìù drùhènì ndryshìmèvè që janë në procès. Këshìllohèt që të mos ì lìnì t’ìù shpëtojnë mùndësìtë që do jù propozohèn. Në dashùrì, do t’ìù dùhèt të bënì èdhè ca dùrìm, para sè të kètë rìkùpèrìm.

Bìnjakët

Sùgjèrohèt që të dëgjonì zèmrën tùaj, pasì dashùrìa është strèha kù ndìhènì më mìrë, èdhè kùr përballènì mè problèmè profèsìonalè. Në këtë drèjtìm, kjo dìtë është ìdèalè për të zgjìdhùr ndonjë problèm dhè për të rìkùpèrùar kohën è hùmbùr.

Gaforrja

Gjatë kësaj dìtè mùnd të kètë problèmè të natyrës praktìkè, të cìlat do jù shkaktojnë shùmë strès. Çdo gjë që do të bënì do të gjykohèt nga të tjèrët dhè kjo gjë do jù mbajë nën tènsìon. Këshìllohèt që të trègohènì më të kùjdèsshëm në raport mè të tjèrët, në mënyrë që të shmangnì dèbatèt è ndèzùra.

Lùanì

Kjo è shtùnë do të jètë një dìtë nèùtralè, dhè nùk do të kètë asgjë të bùjshmè. Sfèra sèntìmèntalè parashìkohèt mjaft è favorshmè. Èdhè sa ì takon pùnës mùnd të sìstèmonì dìsa gjëra, ndaj mùndohùnì që të mos ì lìnì mùndësìtë t’ìù ìkìn nga dùart.

Vìrgjërèsha

Ka ardhùr momèntì për tù marrë mè projèktè të rèja, ndaj përqèndrohùnì mìrë mè atë që dùhèt të mèrrènì, në mënyrë që të vìnì në zbatìm ìdètë tùaja. Sa ì takon ndjènjavè, gjërat do të vìjnë dùkè ù sìstèmùar dùkè bërë që të ndìhènì më mìrë, në raport mè të kalùarën.

Pèshorja

Kjo è prèmtè do të jètë dìsì è ngarkùar, kù do ta ndjènì vètèn të lìdhùr mè të kalùarën, vèçanërìsht sa ì takon dashùrìsë. Kjo gjë mùnd të bëjë që të lìndìn tènsìonè në raportèt sèntìmèntalè. Mùndohùnì që të kùptonì më mìrë sè çfarë dëshìronì, në mënyrë që të shmangnì dèbatèt kota.

Akrèpì

Gjatë kësaj dìtè do të kènì mùndësì që të sqaronì një çështjè mjaft të rëndësìshmè. Yjèt janë mjaft të favorshëm, ndaj përfìtonì prèj tyrè. Mùndohùnì vètëm që të mos kènì shùmë kërkèsa në sfèrën profèsìonalè, pasì ko është një pèrìùdhë jo shùmë è favorshmè, ndaj dùhèt të kënaqènì mè atë çfarë kènì.

Shìgjètarì

Këshìllohèt që të trègohènì të kùjdèsshëm gjatë gjìthë kësaj dìtè. Bënì mìrë që të shmangnì gënjèshtrat ndaj të tjèrëvè dhè ndaj vètès, èdhè psè mùnd ta bënì për të mbùlùar pìkat tùaja të dobëta. Kjo është një pèrìùdhë è qëndrùèshmè në dashùrì, kù nùk do të kètë zhvìllìmè të rëndësìshmè.

Brìcjapì

Parashìkohèt një dìtë è mbùshùr mè nèrvozìzëm, gjatë së cìlës mùnd të kètë dèbatè dhè tènsìonè. Raportèt ndërpèrsonalè, mùnd të jènë në rrèzìk. Èdhè në sfèrën sèntìmèntalè, sìtùata nùk do të jètë aspak è favorshmè. Mùndohùnì që të kontrollonì vètèn, sìdomos lìdhùr mè çështjèt profèsìonalè. Gjìthë kjo ngarkèsë strèsì, do të rèflèktohèt èdhè në nìvèlìn fìzìk.

Ùjorì

Do të përjètonì momèntè nèrvozìzmì, por këshìllohèt që të mos rèagonì ndaj provokìmèvè. Do të ndjènì një dëshìrë të madhè për të qènë të lìrë, për tù arratìsùr dhè për t’ìa nìsùr nga è para tjètërkùnd. Në pùnë mùnd të përballènì mè ndryshìmè.

Pèshqìt

Jù prèt një dìtë mjaft è qètë, gjatë së cìlës do të kètë rìkùpèrìmè të sfèrës sèntìmèntalè. Kùsh ka përjètùar një krìzë së fùndmì, dùhèt të mùndohèt që tì lërë pas gjìthë gjërat è së shkùarës dhè të shohë përpara, për të prìtùr mùndësìtë è rèja. Një rìkùpèrìm ì mìrë, parashìkohèt èdhè në sfèrën profèsìonalè.

About admin

Check Also

Demi me shtepi te re , luani me bingo ! Ja shenjat me me fat

Dashi Planètët po ju çojnë në një cikël të ri. Së shpèjti do të jèni …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *